Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap lesz? Oksa! Mikor? Ingyen koszt? Nnnnnannnnááá! Mint a Kawanapon! De jó is volt a Jókai bablé!
Csak ott megyek betonon, ahol nagyon muszály. Egyébként én is rendszám nélkül közlekedem, ezért kerülöm a Sünöket
Sziasztok! Van egy bomba ajánlatom számotokra, már ha valakit érdekel. Fogja a helyet, így
9900 ft-ért elvihető egyben:

Af1 váz-kerekek-gumik-féktárcsák-első féknyereg, fékcső, olajtartály, első-hátsó teleszkóp, kormány, sok idom hozzá, etc.etc.
A képről az első sárvédő nincs.
Viszont a duplakörlámpa, ami nincs a képen, az van, tank, tanksapkával, kulccsal, ami néha ki is nyitja

Csak pár napig, csak itt Bodajkon, Székesfehérvár mellett

9900 ft!
Adatlapon elérhetőségek.
Pozsonyi út, VOK magasságában. Olcsón és szépen dolgozik viszont a határidőkkel hadilábon áll.
hogyapicsábane
Johny, Beber, akkor holnap Motul-ozunk egyet Sukorón, ugye?
Le van beszélve a kérdés: pénteken történik az átvétel, meg a hazahozatal.
Betonon akarsz endúrózni? Vagy most a Sünökre gondolsz, vagy a sünökre? Báránd jópofa! Arrafele lenne kis dolgom. Mivel rendszám nincs a kis Pegasón, ezért Urhida nagyon kiesik. Pákozd-Kisfalud-Velence-Csala~Báránd a körzetem
Hali,tud valaki egy jó esztergályost?ha igen akkor légyszi jelezzen.
hát mindenféleképpen olyan utakon, ahol nem tartózkodnak sünök
Úrhida-Szabadbattyán, Belsőbáránd környéke
Szerintem elget ült a fán amire észrevettem. Lehet már napok óta kuksolt. Közben meg látod hogy megérett? Attól vörös. Természetesen levertem egy hosszú bottal, nehogy rászáradjon a fára. Aztán könnyű testedzéssel, kis futással, baráti kergetődzéssel ki is lazítottuk gémberedett izmait. Ebben sokat köszönhetek kutyáim segítségének. Köszönte, jól érezte magát amikor távozott, de nem váltott returt.
Ez csak egy "cs"-vel írandó macska, az én hajam nem vörös!
Amúgy le mert már jönni?
Merrefelé? Ha kész lesz a kis sárkány..
Matska ideköltözött, szerintem életfogytiglanra....
van kedve valakinek vasárnap egy kis endurozáshoz?
Sziasztok!
Most hétvégén Motoros Találkozó lesz Komáromban(Koppány-monostoron az Ifjúsági Táborban!
Mindenkit várunk nagyon sok szeretettel!
Üdvözlettel: Komáromi Túramotoros Szakosztály
ha nem jön össze Dzsonibratyóval, szólj heti 2-3 alkalommal járok arra
Köszi Bryan az értékes választ:) AZt hiszem, hogy kevésbé sportos inkább túrázásra, hosszabb utakra - akár külföldön is - való motort vennénk. Szeretünk kocsival nyaralni menni, és a gyerek kipróbálná, hogy milyen ha nem velünk szorong, hanem körülöttünk kanyarog
Rendben vágom, megpróbálom megoldani!
Kaptál mélt. Az a baj, hogy péntek után már csak 2-3 hét múlva jön megint errefelé. Beszélj az embereddel, én is tesómmal, és keressük egymást. Oké?
Ja, a szép szakaszokra gondoltam. Egyenes úton mindenki tud menni 120-al
Jövőhét néz ki., de rákérdezek lehet e péntekig jó? De nem tudom a telódat, se pü. Hogy folytassuk?
huha... lehet megoldható...Bátyám ott dolgozik, pénteken jön haza...
Mint két kerék. A mikor még képlékeny.
No jó! 100. Vannak ott igen szép, Csesznekit megszégyenítő szakaszok is.