Sziasztok! Van egy bomba ajánlatom számotokra, már ha valakit érdekel. Fogja a helyet, így
9900 ft-ért elvihető egyben:
Af1 váz-kerekek-gumik-féktárcsák-első féknyereg, fékcső, olajtartály, első-hátsó teleszkóp, kormány, sok idom hozzá, etc.etc.
A képről az első sárvédő nincs.
Viszont a duplakörlámpa, ami nincs a képen, az van, tank, tanksapkával, kulccsal, ami néha ki is nyitja
Csak pár napig, csak itt Bodajkon, Székesfehérvár mellett
Betonon akarsz endúrózni? Vagy most a Sünökre gondolsz, vagy a sünökre? Báránd jópofa! Arrafele lenne kis dolgom. Mivel rendszám nincs a kis Pegasón, ezért Urhida nagyon kiesik. Pákozd-Kisfalud-Velence-Csala~Báránd a körzetem
Szerintem elget ült a fán amire észrevettem. Lehet már napok óta kuksolt. Közben meg látod hogy megérett? Attól vörös. Természetesen levertem egy hosszú bottal, nehogy rászáradjon a fára. Aztán könnyű testedzéssel, kis futással, baráti kergetődzéssel ki is lazítottuk gémberedett izmait. Ebben sokat köszönhetek kutyáim segítségének. Köszönte, jól érezte magát amikor távozott, de nem váltott returt.
Sziasztok!
Most hétvégén Motoros Találkozó lesz Komáromban(Koppány-monostoron az Ifjúsági Táborban!
Mindenkit várunk nagyon sok szeretettel!
Üdvözlettel: Komáromi Túramotoros Szakosztály
Köszi Bryan az értékes választ:) AZt hiszem, hogy kevésbé sportos inkább túrázásra, hosszabb utakra - akár külföldön is - való motort vennénk. Szeretünk kocsival nyaralni menni, és a gyerek kipróbálná, hogy milyen ha nem velünk szorong, hanem körülöttünk kanyarog
9900 ft-ért elvihető egyben:
Af1 váz-kerekek-gumik-féktárcsák-első féknyereg, fékcső, olajtartály, első-hátsó teleszkóp, kormány, sok idom hozzá, etc.etc.
A képről az első sárvédő nincs.
Viszont a duplakörlámpa, ami nincs a képen, az van, tank, tanksapkával, kulccsal, ami néha ki is nyitja
Csak pár napig, csak itt Bodajkon, Székesfehérvár mellett
9900 ft!
Adatlapon elérhetőségek.
Úrhida-Szabadbattyán, Belsőbáránd környéke
Amúgy le mert már jönni?
Most hétvégén Motoros Találkozó lesz Komáromban(Koppány-monostoron az Ifjúsági Táborban!
Mindenkit várunk nagyon sok szeretettel!
Üdvözlettel: Komáromi Túramotoros Szakosztály