ha esetleg tudnátok ezekre vevőt...
holnap megy a szamár a bontóba.
felnik, gumik elkeltek.
de van még küszöb, meg sárvédő is eladó ha valaki kasznizni szeretne...
Samara bontódik.
Cuccok amik eladók: vonóhorog, 3 pár hangoszóró, 300w mélyláda erősítővel, fehér indexek, rádió...
meg biztos akad még leszedhető cucc. csak veő legyen.
Albert:29-én nem tudok menni.Mert Kovács Zoli a motorszerelő 30-án lesz itthon és akkor tudom csak elhozni a motort tőle.31-én én is szervezek Ruzsára egy kis motorozást.Zsombóiak jönnek Ruzsára Szalkai meg a racka hajú.Jó lett volna megismerni a haverjaidat de majd máskor.Ha valaki csatlakozni akar a 31-én hozzánk majd jelzi.
Sanyi barátunk azt mondta hoz húst. Elvileg 6-7en leszünk: Viktor, Zsolt, Sanyi, Albert, Marci, Józsi, és jómagam Albert2)
Bent fűtött lakásba lesz tűzhelyen főzve vagy sütve...nem tárcsázunk most. Eke az lenne, a tárcsát falunapkor ellopták...
A hó már elolvadt tényleg, hótól nemhiszem hogy kell tartani, vay fagyos földtől...
figyu...viszek valami húst is.... a nyereg alatt puhítom odáig...mint a kówbolyok ha lesz tárcsa...
más traktortartozék nem lyaú?
pl:eke az nem jó..csak a tárcsa?
hó nem lesz..ill ami van is remélem elolvad addig..
ezáltal belocsolt fííínom homokos pálya lesz.
rúzsa pityu azt mondja vannak ott dimbi-dombik is..mármint a bányában ...ott kijelölni valami kis akciódús pályát.
akciódús: ugratókkal tarkított.
Hááj.
Na nem a sörrel volt a gond, hanem hideg volt.
Hallod én 1 órán át próbálkoztam bejutni a házba, mert nemvolt kulcsom. Jól megszívtam. Majd elmesélem a sztorit.
Hánykor értél haza, illetve meddig tartott a buli?
Jáj, hát kicsit tyunning a pit lengőkarja, mert multkor beletéptem a feszítő csavart. Az aluba a 8.8-as acélt
Úgyhogy nem preferálja a kerékcserét manapság......
nem mondtam hogy lesz hó. nem jósolok semmit.
tessék a tv asztrológiába betelefonálni, ők majd hazudnak valami biztosat.
addig még vissza tudod cserélni. naponta 5ször...
holnap megy a szamár a bontóba.
felnik, gumik elkeltek.
de van még küszöb, meg sárvédő is eladó ha valaki kasznizni szeretne...