Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gokart pályát a környékben nemtalálsz, bár van csak nemtom üzemelnek-e. és motorozni szabad-e.
cora mögötti parkoló szerintem nem túl nagy. nézd meg.
Sziasztok! Szeged környékén van valami alkalmas terület, nagyobb gokartpálya, ahova érdemes elmeni moccival döntögetni? Cora mögött az az üres parkoló esetleg?
terenszil, meg bádszpenszer nem kóbojok voltak. életükbe nem lovagoltak.
kamionoztak, meg kocsikáztak 2 bunyó közt.
hozd ki terepezni
van hely a mercin bőven
vagy hozz arra is egy külön embert
há mint a kaúbolyok tuod...láttál biztos ilyne terensz hilles filmeket nem bád penszer..
7 mester és a lövetű meg a többiek
azok ott mind a nyereg alatt puhították a húst..ez olyan húspuhitósfűszermentes..mer akkor még nem volt cba ahol ezt megvegyék..vágod?
beteszi a nyereg alá... ha meg a dianmitot eltalálták a nyeregtáskában akkor nem csak a hús lett puha
Fél év után újra csaptam ma az öreg lánnyal (Polával).Hibátlan lett.
Féltengelycsukló volt a hunyó.Már itthon is van.
lassú felfogású vagyok. de legalább leesett
mondtad: hozni akarsz húst. az ülésen akarod puhítani...
én barom meg nem értettem a poént...
dundika a szivam csücske lenne..nem kéne itthon mosogatni ..sem
és óvszer van nálam..ill ha az erdőméllyén tolom akkor a rosszindulatú betegségek nem mernek utánunk jönni..a setét barlangba
sültkrumpli, sülthús, kályha, quad, pitbike, enduro, dimb-domb, pálya, ugrabugra... mi kell még?
duuundiiikaaaaa
én is itt vok csak a hárd endúró fórumomon kellett észt kapni adni
parasztgázos kanyarodásból ill krumplipucolásból ötöst kaptam érettségin
ittvagyok én csak fullákolk mocskosul (úgy 20 perce már). így se olvasni, se írni nemtudok. csak szólok, ezé lassú a reakcióm
sültkrumpli is lesz. segíccs majd hámozni.
krumplival nincs gond, van a pincébe pár mázsa...
ez csak a dolog kellemetes része..a lényeg legyen kafi motorozás dimbidombik..ugribugrik..parasztgázos fordulók...
mondjuk ha ósztinnal lábon megyünk akkor a földúton ott csak az lesz...persze ahol nincsenek tanyák..mer van nagy igazzsák a földön!
két tanya közt nem megyünk paraszt gázzal ill
ha paraszt gázzal megyünk ne legyen egy tanya sem ..mer homokon sokára jŐŐ a mentő
ha már csak egy sűtkrumpli van ami még meleg is már az egy naon falya dolog volna kis termosztátban meleg telya...csak valami lájtos nem kell erős legyen egy kis citrommal...hú de kafi lenne.
mer eddig kimentem a hóba..egyedül... motorkáztam egy órát...felhívtam pampit...mintha itt lenne és dumcsiznánk..10perc..pihivel egybekötve aztán még egy 30perc gurinkázás és mentem haza
jó volt az is de jobb ha ott van a másik is és a személyes contkatus varázsa +meleg telya ..dzsvel
na ha még kalya is lesz..nehogy délbe lefeküdjünk aludni picit
megnéztem tényleg ott vagytok.
de ha erről kéne rólad személyleírást adni...hát annyit tudok mondani..nem egy szőke mellű bombázó az ipse
de azér a rúzsai pályán csak megtaláljuk egymást
lesz valami kaja. meg üdítő forraltbor
ósztin.
passz tudja as számomat..hivj fel osz megbeszéljük hol talizunk...
nem tudom te mennyire vagy képben..én egészen.. merre is az arra de mehetünk amerre te tudod is...rugalmas vagyok mint a vasbeton...rugalmas de gecikemény
két útat ismerek az edjik az sziki végéből ..a másik meg ...nem
emennél a bordányi útnál a szikitől 2kmre csatlakozom be a másik szatymaz és zsombó közt indul és zsombó ...bordány felett gurungázik át .. üllési alá..emez is ugyan oda visz..nekem mind a kettő jaú
persze egyszerre még csak egyen tudok menni...hiába van két verdám is

passz
.akkor a nyeregtáskána a puskák és dianmit mellé nem kell betenni a húst puhítóba?mer megvendégeltek a déli népszeretet hagyománya szerint
álysz, ha hamarabb összebeszélünk, ide is jöhettetek volna:
http://www.sportmotor.hu/motor...

http://youtu.be/0s3-QpsqonU
7.18nál ott állok a quadnál Ernővel. Emlékszek erre a futamra.
legvégén meg elcseszte a kamerás. nemette fel ahogy a ktm-es srác levegőben előz. pedig az brutális volt
ehune vagy:
http://www.sportmotor.hu/motor...
Ice te szegedről mész talpon mert ha igen akkor összefuthatnánk itt a környéken és akkor tartok veletek :)jobb idők is vannak fagyÁs veszély se fenyeget :)

Jaaa én ezzel mefgyek !
akor onna zsana ..egy nagyobb köpet ott meg oszt...kaddal is tudtok firkantani...mert az mocskos jó hely..ott egymás mellett van 2-3 komolyabb rész..kb 3 4zetkilóméteres területeken
kelgyós ittvan ni..otli vette fel .
http://youtu.be/_yJYOgNn1x4
31-én átnézhetünk kígyósra is. ott is lehetne ugra-bugra.
szokott néha ott is lenni ilyen évvégi összeröffenés... illetve volt amikor volt
a 31gyedike..az nagyon jó.de nagyon..
akkor 29edikes is motorozás meg 31is
29 pályakijelölés bepraúbálás..31 meg csak gyakorlás
plussz melegíthettek az esti bulira..mer akkor hó végi buli van vagy mi..vége a12dik hónapnak is.hózáró buli lyessz