ho-ho-hóóó, végre tudtam délután aludni 3 órát.1 éve nem volt ilyen.
Szerintem ne pörköltözzünk, terelgessük fel a húsok a tárcsára 'oszt jóóccakát.Gyors, nem lehet el b..ni, finom.
Marci, ha nem akarsz paripára pattani, Öttömös felé kanyarodhatunk.Ne hogy NE gyere .
Marci betegeskedik. nem hiszem hogy ínyére lenne akkora út. azt mondta azse biztos hogy tud jönni.
bár nekem sincs nagyon hangom jelenleg (bár ez nem megfázásnak, hanem az esti bulinak köszönhető )
passz.
körvonalazódott már?29.
nekem az is kibaa jó lenne h elmegyek hozzátok..lábon.. ott ...motorkázunk a pályán...tábortűz meg ilyesmi...motorkázunk a környéketekbe...a bányában vannak 2-3méteres szintkülönbségek legalább?dimbidombik?mer az már akkor jó
.. vissszamegyünk... melegszünk...aztán hazalépek és faja volt.
egy valóvilágos vendég se volt, mégis sikerült jó bulit tsinálniuk.
fasza.
azzal se volt gond hogy ki vezet haza. bár nemszoktam ilyenkor bicajra se ülni, me nem így volt tervezve az este. hát bicajjal mentem ki.
váltani kellett vele felfele mert a deres úton elforogta magát mindig
hajnalban nagy akciót nyomtam. kilettem itthonról zárva (ementem bulizni a helybe a helyi motorosokkal), telón senkit se tudtam elérni hogy engedjenek béé.
volt vagy 6-8 trükks bejutási kisérlet, amit ide nem írnék ki majd élőbe elmesélem...
lényeg az, ha ezt felvette volna valami kandikamera, akko lassan világsztár lennék
nyugi.. nem kell midég itt legyek.. olyan vagyok mint grííndoki..beindítom a szivet egy shokk terá..pilyával és méár működik a fórum..látodanniyt írtatok alig birom elolvasni..a 29 az jó.
épp a ktm termoszát elágazást cseréltem egyszerűbbre..
meg a simagumival raktam össsze..akár mekkor a fagyis ... lesz..ha nincs hó..nem kell a szögesgumi.
bent a házba tűzhelyen megtudjuk csinálni a húst. bár nemtom milyet akarsz...