Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem birok 31.-én.
Pálya teccccik.
Sanyi képei felértek. Ugyan abba a mappába 2 perc múlva indítom a saját képeim (még kb 10-20db)
ha nagyon akarjátok, lehet valami...
addig kiderítem hogy közelben lesz-e a vadászat.
Zsolti, megtetszett a terep?
31.-én tali a pályán.
Rendeltem egy IFÁ-t.
Szemétszedéééééééésssssss!
nem mindegy hogy

az állapotom ideális, vagy az ideálom állapotos.

lopod a szövegem, vagy szopod a lövegem
de a pályán hörögve volt még
Csak a kajánál röhögtem.
nyugi-nyugi. nó problem
mehetsz, ott hagytuk
Viktornál a pont
igaz-e Sanyi?
Sándorfalvi milliomos köcsög mit keres a falunkba.Mi az hogy övé a pálya polgármestertől majd megkérdezem hogy ki ez a pöcs.Sándorfalván is van ismerősöm majd megkérdezem hogy ki ez a milliomos palánta.Bocsi Albert hogy kiakadtam de ezek a adócsalók azt hiszik övéké a világ.
ja.. nem mindegy
földön fekve hörögve
vagy a földön fekve röhögve
vacsoráznom már nem kell. annyit ettem.
maradék húst, kenyeret elhoztátok? mert ha nem, akkor holnap már mék is ki érte
megtettük mi helyettük
egyébként ha a dombok körül, vagy a pálya környékén több erdő lenne, ott lenne a vaddisznók paradicsoma. ott a rengeteg sár amibe lehet nekik fürdeni.
tésasszony nem nyeli

Az isten átka gazduram meg a tééésasszony megszórta a pályát átokkal.Köszönöm talált!
Szopkodnák ki a 1-2-3 dozer tankját, de nyelje is le.
Ha tudom , hogy kanyart neveznek el rólam, már nyáron besokaltam volna .
Zsolti&Imi! ez tetszett: Biztos csak áttolta a quadot a pálya túloldalára, visszasétált a belső ívre, és föld közelből csinálja a képeket
Beszartam a röhögéstől.
Igen, szépen összegyüttttünk+nagyon jóóóoo kis nap volt.
Örülök hogy jól éreztétek magatokat.
Sanyi kicsit megilyesztett, de szerencsére nemlett komolyabb gond. Azért egy kiadós pihenés ráfér.
Józsi, nemtom hogy 31-én tudok-e menni, meg hogy lesz-e kedvem a pályára kimenni. Nem említette a tulaj hogy járőröket vezényel ki, de simán benne van a pakliban. Főleg ha fórumot is nézi. Elvileg innen tudhatta meg hogy kintleszünk.
Képek továbbra is mennek fel. Videó csak holnap vagy az után lesz.
lyaú kis csapat..és -ás volt(csapat-ás

albert.több fotót csináltatok a raúlam mint a 36 év alatt az egész családom
Őrülök neki hogy jól éreztétek magatokat jó lett volna ott lenni.31-én bírom csak elhozni a szerelőtől a motoromat.Nem tudom hogy bírunk e 31-én motorozni.Az a baj hogy olyan hamar sötétedik.De szerintem 11 és 12 között kint tudok lenni a ruzsai motoros pályánál.Albert te gondolom jössz nem tudom hogy a zsombóiak jönnek e motorozni nem jeleztek még vissza hogy rá érnek e.
kösz a mai hajtást meg a kaját.
jól éreztük magunkat.
egy,kettő,három....dózert vettem!
király..
110 kiló alatt azért csak összeülhet ha 2m magasról ledobban
1-2-3 sorozat is készült rólad biztos...