Sándorfalvi milliomos köcsög mit keres a falunkba.Mi az hogy övé a pálya polgármestertől majd megkérdezem hogy ki ez a pöcs.Sándorfalván is van ismerősöm majd megkérdezem hogy ki ez a milliomos palánta.Bocsi Albert hogy kiakadtam de ezek a adócsalók azt hiszik övéké a világ.
Az isten átka gazduram meg a tééésasszony megszórta a pályát átokkal.Köszönöm talált!
Szopkodnák ki a 1-2-3 dozer tankját, de nyelje is le.
Ha tudom , hogy kanyart neveznek el rólam, már nyáron besokaltam volna .
Zsolti&Imi! ez tetszett: Biztos csak áttolta a quadot a pálya túloldalára, visszasétált a belső ívre, és föld közelből csinálja a képeket
Beszartam a röhögéstől.
Igen, szépen összegyüttttünk+nagyon jóóóoo kis nap volt.
Örülök hogy jól éreztétek magatokat.
Sanyi kicsit megilyesztett, de szerencsére nemlett komolyabb gond. Azért egy kiadós pihenés ráfér.
Józsi, nemtom hogy 31-én tudok-e menni, meg hogy lesz-e kedvem a pályára kimenni. Nem említette a tulaj hogy járőröket vezényel ki, de simán benne van a pakliban. Főleg ha fórumot is nézi. Elvileg innen tudhatta meg hogy kintleszünk.
Képek továbbra is mennek fel. Videó csak holnap vagy az után lesz.
Őrülök neki hogy jól éreztétek magatokat jó lett volna ott lenni.31-én bírom csak elhozni a szerelőtől a motoromat.Nem tudom hogy bírunk e 31-én motorozni.Az a baj hogy olyan hamar sötétedik.De szerintem 11 és 12 között kint tudok lenni a ruzsai motoros pályánál.Albert te gondolom jössz nem tudom hogy a zsombóiak jönnek e motorozni nem jeleztek még vissza hogy rá érnek e.
Pálya teccccik.