úgy emlékeztem egy kék raptorral volt kint bordányban egyik alkalommal kb 3 éve...de úgy néz ki más volt.
valahogy úgy mentettem el a szürke állományomba hogy ő volt. rég volt, tompulnak az emlékek. azis lehet nemis én láttam hanem más
a 420 trxet énis láttam, csak én a bordányi falunapokon. 2 csaj ült rajta Akkor az ltz a tied vagy a trx? vagy mind2
ez a képen levő piros kawa meg a K. Zsoltié, igaz?
Ja persze beszéltünk már. Azért is ugattam itt most bele.
Trialmotor totyikban mindig megtalálsz, szólj, ha jó a jég!
Esetleg jégkorongozni valaki? Itt kevesen vagyunk rá.
Az nagyon kár.
Akkor maradunk itt helyben, Ruzsán. Tó ha átbír fagyni, akkor minden oké. Látom szöges gumával felvagy fegyverkezve. Szivesen látunk téged is köreinkben.
Majd írok ha alakul a tavon a jég (szükségeltetik hozzá kb 1 héten át -10 fok körüli higeg. de biztos nem mondtam újat)
Úgy rémlik mint ha beszéltünk volna már quadozással kapcsolatban valamelyik galériánál vagy videónál.
Sanyi, jól tippeltem hogy versenyezhetett.
Itt Fottáskúton a valentin trophyn volt egy full ugyanilyen (tipus, szín, rendszámos, vonóhorog. csak a felni más rajta.
biztos csak a gyerekek hajtották, és csak 2000km-t. és biztos ők vannak fent a quaduljmeg fórumon is. most nem ugrik be meik csávóé, de azse kizárt hogy versenyen is volt...
Sanyi, január első-második hetében valamikor összehozunk egy disznótort.
egyik percben ezt mondta, másikban már saját magát meghazudtolta.
Kawa előtt Pola400-a volt.2hónapja van nála.(és már mennie kell a háztól? kérdem én)
-nem fér bele a keretbe.
A kégle 30-40 milla
De Ő csak a gyerekekkel motorozott a ház előtt.
Azért volt az alja csupa sár.
2000km?. :lengő karoknál a szilentek oda, első kerék csapágyak kuka, két hátsó teló kuka, kormány oszlopnál a csapágyazás kész volt, kardán kihajtásnál a szimeringek jóccakát, négy gumi (már nem a gyáriak) csere, markolaton minta már nem vóóót, jobb első lámpa már cserélve volt ( új szarúl berakva), térdnél mintázat teljesen lekopva, ja és borult is, mert a kormány oszlop görbe volt (szerinte nem) de még a fejidom is kutyán állt.
Motorjára mondtam talán azt, hogy szépen járt.(de elfogult vagyok a V2-vel szemben).
Nincs is ezzel semmi baj, csak hagyjuk békén azt km órát.
Kié a KFX 700?Láttam én is.
...mond neki hogy nézzen közbe fel ide a fórumra, meg jöjjön quadozni.