Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ott voltam én már látom
csigalom-nyugavér.
sok van még... rajta vagy te is. csak várni kell vele amíg feltölt.
lyaúk a képek..főleg az 5huszon5ösről

pedig én is voltam ott..csak a bizonyítékokat elégették . .
15 perce értem haza kb.

11 óra körül értünk ki a pályára. késöbb ért ki Viktor, Austin, meg Marci. Homokbányákat, pályát, rétet, mindent bejártunk. Eltelt az idő, kijött a pálya tulaj, elbeszélgettünk. Utána Marci meg Austin elköszöntek. Mi ez után bementünk a tanyába melegedni, majd elgurultunk a betonbunkerhez, meg a 4 ágú nagy fenyőhöz. Aztán még vagy 10km-t mentünk a környéken. A tavat is megnéztük. Ránk sötétedett, és visszamentünk a tanyához.
Pezsgőt, bort bontottunk. Meg volt sültkrumpli hússal (köszi Sanyi). Nagyon klassz volt szerintem.
Nem mentünk km-ben sokat, de érzem sikerült elfáradni.
Örülök hogy ennyien összejöttünk, és ilyen jó hangulatú csapatot bírtunk alkotni. Biztos a jövő évben is összejárunk majd.
Nagy vonalakban ennyi. huh
albi, ver ár lyú?
képkek is sikreültek?
milyen volt a thúra?
tel mi.
ezek még oda wannak?
még sütik a húst..csak öten maradtak a négy kiló húsra.. szilweszter előtti bőlyt

amúgy lyaú volt a hajtás..fini kis pályályuk volt...majd albi elmeséli..ződteleplyáró

amúgy lyaú fejek voltak csak egy szemétszedési aukciót kell szervezni...mer ezek a kúrwa motorsok ledobálták a szemetet...mosógépek meg hüttők voltak ott...mondom motorosszemét

amúgy mocskossul faja volt megszületett a sanyikanyar...
szerencsére sanyinak semmi baja..csak a banhasse kissé szolyler-finomított lett...
amúgy mocskossul ment csak a két méteres leugrót nem vállalták be..pedig az állat lett volna
Albert:Merre voltatok motorozni és hányan voltatok?
a malyi hajtás nincs is rajta
Így telt 2011
na mivan?
ti hány órára jöttök?
3 quados mondta azt hogy otthon melózik, ígyis 5 quad lesz kint? azse rossz.
én már bírnék aludni. egész nap fát vágtunk a szitáló esőben.
éjjel nem bírtam aludni.
most meg megintcsak nemfogok tudni aludni bánatomban. elvitték tőlünk a szamarat a bontóba
már most hiányolom azt a rontást.
Jön-jön, azt mondta. Hát én nem könyörgök.
Sosenemaluszok....
na. tese alszol?
van még 1-2 tennivaló, énse leszek fent sokáig.
quados sógor jön?
Én meg az Adriának áldoztam az enyémet.....
Nade telefon van.
Fényképezőt aki tud, hozzon. Az én fényképezőm onboardra lesz feláldozva.
Jó pihenést.
Ketten.
Ja itt a vége.
Azért ma is megjártam Pestet, csak, hogy ki ne essek a gyakorlatból.
Holnap találkozunk.
Üdv.
2en jöttök?
ósztin azt mondta lábon akar jönni.
szólj ha lelépsz fórumrról, ako nem írok tovvább
ok , vettem!
ha reggel még mész tankolni, és megkérhetnélek hogy hozz nekem is 5-6 litert, hogy ne az itteni mocsokot tankoljam? sok benne a víz, többen mondták már hogy megállt velük a jármű. 5-6 liter elég lenne, itt kifizetném.
Sanyiiiii
hozd a fejkamerákat is. meg ha tudsz, akkor + memkártyát az enyémbe hogy kettőt vihessek.
meg hozzánk ugorj be elsöbb, és vedd fel a kannád amit itthagytál
más nem, visszafelé dobjuk fel a motort.