Ma láttam egy plakátot és kiskunmajsán lesz valami, cross,triál, quad,big foot,gokart bemutató,meg buli.aug. 20-21 -én. csak a neten nem találok róla semmi,ha lesz idöm lefényképezem a program listát azt felrakom ide.
Az attól fűgg eltévedéssel vagy nélküle ?
A táv 30 -40 km . Itiner alapján lesz 10 m pontossággal lesznek megadva a itinerpontok ( viszonylag egyszerű könnyen értelmezhető lesz nem feltétlen szükséges méter számláló stb ... anélkül is meglehet csinálni )
Na megvolt a hírhett esőerdő kaland . Sikerült az I . helyet megszerezni a 6 -ból .
Pénteken aug. 5. éjszakaival kezdtünk 21 : 00 rajt csapatba toltuk de a normállal 11 -re végeztünk . Utána visszamentünk az ártérbe csapatni , aztán találkoztunk az extrem quadosokkal ( norbiékkal ) így az extrem pályán is félig végigmentem becsatlakoztam hozzájuk ott már nem egészen ment ilyen gyorsan nagy
vonalakban volt egy 1,5 órás elakadásunk (anti ) 0:30 - 2 óráig . Utána menteni kellet a terpjárósoknak minket .
De hajnali 4 -re már ágyban voltunk és 2 órával később kelés 6 -kor . Utána dél előtt rajt arról csak annyit , hoy sikerült egy rekordot dönteni kat. -ba egy speciálon 0 :25,96 sec időt sikerült mennem .
Bocs , hogy kicsit hosszúra sikeredett képeket hamarosan tolok fel.
Sziasztok segícséget szeretnék kérni lene nekem 1-2 alkatrészem pénzem alig van ETZ MZ Romet Puch jawa Simson alkatrészem babetta gyujtás komplett mz re átalakítva és átalakítás nélkül is légyszíves ismerőtségi körötköet kérdezétek nononono@citromail.hu ra írjatok
Köszönettel:
Szegény ember
Olyan van hogy lemondtam a versenyről. Te ugye csak szegedi vagy, jócskán kerülőút lenne neked. Azért köszi a felajánlást.
Vasárnapom olyan lenne hogy verseny, utánna ugrás át kamerázni. Már játszottam ilyet, és egyáltalán nemjó. Nap végére elfáradtam, semmi időm se volt, épp hogycsak ebédre jutott időm. Tehát ezután vagy quadverseny, vagy kamerázás! Kamerázás mellett döntöttem.
Taki, téged is várunk szombat-vasárnap Apátfalván. Hatalmas buli és verseny lesz!
Info: //s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
Apátfalvi derbin ugyebár indítanak quadosokat is majd. Szeretnék rajthoz állni, de nincs fuvaros aki átvinné a quadot. Tudtok valakit ajánlani innen a környékből?
Peti, jók a képek, de miért nem 1 mappába töltötted őket?
Látom voltatok páran. Basszus ilyenkor olyan jó lenne ha lenne legalább egy 80as kx-em hogy beálljak közétek...
De viszont a quadot nemadnám el 2kerekűért
http://youtu.be/R2jMPOnJEpc
A táv 30 -40 km . Itiner alapján lesz 10 m pontossággal lesznek megadva a itinerpontok ( viszonylag egyszerű könnyen értelmezhető lesz nem feltétlen szükséges méter számláló stb ... anélkül is meglehet csinálni )
06/30 /8266917
Na megvolt a hírhett esőerdő kaland . Sikerült az I . helyet megszerezni a 6 -ból .
Pénteken aug. 5. éjszakaival kezdtünk 21 : 00 rajt csapatba toltuk de a normállal 11 -re végeztünk . Utána visszamentünk az ártérbe csapatni , aztán találkoztunk az extrem quadosokkal ( norbiékkal ) így az extrem pályán is félig végigmentem becsatlakoztam hozzájuk ott már nem egészen ment ilyen gyorsan nagy
vonalakban volt egy 1,5 órás elakadásunk (anti ) 0:30 - 2 óráig . Utána menteni kellet a terpjárósoknak minket .
De hajnali 4 -re már ágyban voltunk és 2 órával később kelés 6 -kor . Utána dél előtt rajt arról csak annyit , hoy sikerült egy rekordot dönteni kat. -ba egy speciálon 0 :25,96 sec időt sikerült mennem .
Bocs , hogy kicsit hosszúra sikeredett képeket hamarosan tolok fel.
Köszönettel:
Szegény ember
Vasárnapom olyan lenne hogy verseny, utánna ugrás át kamerázni. Már játszottam ilyet, és egyáltalán nemjó. Nap végére elfáradtam, semmi időm se volt, épp hogycsak ebédre jutott időm. Tehát ezután vagy quadverseny, vagy kamerázás! Kamerázás mellett döntöttem.
Taki, téged is várunk szombat-vasárnap Apátfalván. Hatalmas buli és verseny lesz!
Info:
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
Persze hátulról fedezem .
Jó nekem a 2. helyezés.
Szatymaz - Dakarrol van valami info ? valakinek ?
Látom voltatok páran. Basszus ilyenkor olyan jó lenne ha lenne legalább egy 80as kx-em hogy beálljak közétek...
De viszont a quadot nemadnám el 2kerekűért