nem biztos, hogy a TRX le van lakva.Csak elő jött a tisztán, és a koszosan hirdetett quad közti különbség.
Amiért quad, nem biztos, hogy jó ötlet sárból kiszedve hirdetni.Na de ő tudja.
ltz-t is kapsz már 440ért is. ez 2006-os, eléggé kitartják az árát. ez a pályát sose látott szöveg meg...
egyik quados sráccal beszéltem, mutatott képeket a frissen vett ltz-jéről: 2008-as quad, szinte hibátlan kinézetre, de amint sebességbetette, onnantól kezdve volt gond mindennel, sőt a sebességet se akarta venni. azért nem mindegy ha belenyúlsz egy szar quadba, elötte 600at vagy 440et adtál érte...
egyébként meg a trx ugye 300ért van hirdetve, nem kell ilyen áraknál karcmentes fullos quadokon gondolkozni...
valaki quadot akarna venni, most vannak jó árban. kínai áráért hondát, yamahát kapni...
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_trx_250_sportrax
-4975054
Na ezt még énse tudom. Több mint valószinű augusztusba már nemfér bele
keresztelő, roncsderbi, szülinap, vadásztalálkozó...minden hétvégére jut program. de ha lesz szabad hétvége akkor feltétlenül szólok.
csajokat meg jól válogasd át, ne agyonvarrott, szögesarcú fűzötthátú egyedek legyenek
Sziasztok! Szükségem lenne, egy jó szerelőre Szegeden vagy akár környékén! Egy NSR 125-ről lenne szó, részleteket személyesen! Megköszönném ha valaki adna egy címet! Köszi előre is!
Jaja, köszi a videót!
Volt ám fürdés, kár volt elmennetek.
Ma szülinapoztunk kint, ma is volt fürdés. Nagyon bulis amikor kint szakad az eső, te meg a 30fokos vízbe elvagy mint a juhsajt.
Egy szavad sem lehet .Te legalább a quadon maradtál.
Nekem meg egy kis pörgés is feladja a leckét. Arról meg ne is beszéljünk, hogy ennyi év után sem tanultam meg, hogy nem érdemes mozgó quadról leszállni
Operatőrnek pedig köszönjük!
Hála az istenek idáig úgy néz ki megtudjuk rendezni a II.Csiszicrosot amire mindenkit szeretettel várok!
Pálya is jó mert ma is alaposan meglocsolta a jó ég!
2011.07.30 (Szombat)
Nevezés 9:30-tól 10:30-ig
Verseny kezdete 11:00
Nevezési díj : 2000Ft
Ami tartalmaz egy ebédet
Mindenkit Szeretettel várunk!
És várom az észrevételeket és javaslatokat!
Amiért quad, nem biztos, hogy jó ötlet sárból kiszedve hirdetni.Na de ő tudja.