Ruzsáról indulnánk.
Olyan gondom van hogy pénteken elvileg tejfakasztó buli lesz, így szombaton nemtom mennyire birok kitisztulni. Szombat este meg vadászbál lesz
Én minden áron mennék egyébként. Szombat délben indulnánk, arról mi a vélemény?
láttam a nyomokat az a sok viz még nyáron se tünik el a pályáról szerintem.én meg ugy elkeveredtem hogy balástya felet kerültem vissza a civilizácioba forráskutnál meg kirázodot a kuplungot tartó bilincsböl a csavar és hazáig fogni kellet a kuplungot
láttam hívtál csak döglöttem már esküvői kiállításon leszke megint egésznap ma is ott vótam halál lehet előtte 2 napig nem kellett volan szétesni akkor tudnék állni egyenesen
Jövő hétvégén szülinapi csapatásra, túrára lehet társulni hozzánk.
Útvonal érintené a következő helyeket: ruzsai derbipálya, bordányi enduro pálya, bordányi nagydomb, gárgyáni enduro pálya, öttömösi kilátótorony, meg ha Feri engedi, az ő pályájára is elnéznénk.
A nap, és az indulási idő még nincs lefixálva. írjátok meg kinek hogy lenne jó!
Szeretettel várunk minden terepjáróst és quadost az ötödik alkalommal megrendezésre kerülő forráskúti Valentin Trophy-n. Autósoknak összesen 5 kategória lesz a jármű felkészültségétől és méretétől függően. Quadok 4x2 illetve 4x4 kategóriában indulhatnak a hajtásláncnak megfelelően.
Csak nappali futam lesz 4 db speciálszakasszal, számos kontroll és teljesítmény kontroll ponttal fűszerezve.
Gyülekező már reggel 7-től a Borostyán étteremnél, majd gépátvétel, nevezés.
Első jármű rajtja 9 órakor!
A nevezési sorrendet az előre feliratkozók, illetve a végén többiek nevezési sorrendje határozza meg. Feliratkozni a dort.hu fórumban lehet, vagy a chatbox-ban.
Nevezési díj autóknak 15.000 Ft, mely 2 fős vacsorát is taralmaz, quadoknak 12.000 Ft, mely 1 főnek vacsorát tartalmaz.
Részletes szabályzat is hamarosan letölthető lesz.
Kérdezni, hozzászólni szintén a fórumban lehet.
Quadosok valakinek van kedve velünk indulni a Trophyn ?
Olyan gondom van hogy pénteken elvileg tejfakasztó buli lesz, így szombaton nemtom mennyire birok kitisztulni. Szombat este meg vadászbál lesz
Én minden áron mennék egyébként. Szombat délben indulnánk, arról mi a vélemény?
Belépö nics!
Mindenkit Szeretettel várok!
Változot a pálya nyomvonala,
Nics sár,viz tejesen száraz a pálya
Nemláttál senkit?
Én csörgettelek, de nemvetted fel.
volt kint 3 enduro
1 quad
2 lada
mikor?
kb azonnal
Útvonal érintené a következő helyeket: ruzsai derbipálya, bordányi enduro pálya, bordányi nagydomb, gárgyáni enduro pálya, öttömösi kilátótorony, meg ha Feri engedi, az ő pályájára is elnéznénk.
A nap, és az indulási idő még nincs lefixálva. írjátok meg kinek hogy lenne jó!
Sada turazzatok ki. Jo lenne par brutal kep .
jó motorozast holnapra Mindenkinek !
2011. február 19.
Forráskút
Szeretettel várunk minden terepjáróst és quadost az ötödik alkalommal megrendezésre kerülő forráskúti Valentin Trophy-n. Autósoknak összesen 5 kategória lesz a jármű felkészültségétől és méretétől függően. Quadok 4x2 illetve 4x4 kategóriában indulhatnak a hajtásláncnak megfelelően.
Csak nappali futam lesz 4 db speciálszakasszal, számos kontroll és teljesítmény kontroll ponttal fűszerezve.
Gyülekező már reggel 7-től a Borostyán étteremnél, majd gépátvétel, nevezés.
Első jármű rajtja 9 órakor!
A nevezési sorrendet az előre feliratkozók, illetve a végén többiek nevezési sorrendje határozza meg. Feliratkozni a dort.hu fórumban lehet, vagy a chatbox-ban.
Nevezési díj autóknak 15.000 Ft, mely 2 fős vacsorát is taralmaz, quadoknak 12.000 Ft, mely 1 főnek vacsorát tartalmaz.
Részletes szabályzat is hamarosan letölthető lesz.
Kérdezni, hozzászólni szintén a fórumban lehet.
Quadosok valakinek van kedve velünk indulni a Trophyn ?
Ha jól emlékszem.
De majd passz leigazolja.
közbe nyomassátok a zenét: http://www.radio.quadinfo.hu/
http://www.youtube.com/watch?v...
az a mellette levő tóra kéne
40-60cm?
oda egy jet-t kellene szerezni
Vagy valami hasonlót: