Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja, és a mai termés, aki még nemlátta:
Ruzsáról indulnánk.
Olyan gondom van hogy pénteken elvileg tejfakasztó buli lesz, így szombaton nemtom mennyire birok kitisztulni. Szombat este meg vadászbál lesz
Én minden áron mennék egyébként. Szombat délben indulnánk, arról mi a vélemény?
én 2-3 körül voltam kint. meg a ladások akik a szállánkokat elszórták
13-án vasárnap Jöhetek motorozni!
Belépö nics!
Mindenkit Szeretettel várok!

Változot a pálya nyomvonala,
Nics sár,viz tejesen száraz a pálya
nem volt senki amikor ott voltam. valami törhetett mert üveg szilánkok is voltak nem hallotam hogy csörög a teló
A túra honnan indulna?
Hány órakor voltál kint?
Nemláttál senkit?
Én csörgettelek, de nemvetted fel.
Majd teszek fel kép képet ide, meg töltök fel a délután folyamán egy klassz videót is!
láttam a nyomokat az a sok viz még nyáron se tünik el a pályáról szerintem.én meg ugy elkeveredtem hogy balástya felet kerültem vissza a civilizácioba forráskutnál meg kirázodot a kuplungot tartó bilincsböl a csavar és hazáig fogni kellet a kuplungot
mosmáá né.
volt kint 3 enduro
1 quad
2 lada
Van élet a derbipályán. kijön valaki?
mikor?
kb azonnal
Tibike : Naptár a Sanyinál a bótba. Te nem akarsz benevezni az end.cross ob-ba, hallottam, hogy a Zsótival beszélgettetek róla, mikor itt voltatok ?
láttam hívtál csak döglöttem már esküvői kiállításon leszke megint egésznap ma is ott vótam halál lehet előtte 2 napig nem kellett volan szétesni akkor tudnék állni egyenesen
Jövő hétvégén szülinapi csapatásra, túrára lehet társulni hozzánk.
Útvonal érintené a következő helyeket: ruzsai derbipálya, bordányi enduro pálya, bordányi nagydomb, gárgyáni enduro pálya, öttömösi kilátótorony, meg ha Feri engedi, az ő pályájára is elnéznénk.
A nap, és az indulási idő még nincs lefixálva. írjátok meg kinek hogy lenne jó!
HolnapHodmezore megyunk egy paran szegedrol a csomorkanyi palyara.

Sada turazzatok ki. Jo lenne par brutal kep .

jó motorozast holnapra Mindenkinek !
V. Valentin Trophy
2011. február 19.
Forráskút

Szeretettel várunk minden terepjáróst és quadost az ötödik alkalommal megrendezésre kerülő forráskúti Valentin Trophy-n. Autósoknak összesen 5 kategória lesz a jármű felkészültségétől és méretétől függően. Quadok 4x2 illetve 4x4 kategóriában indulhatnak a hajtásláncnak megfelelően.

Csak nappali futam lesz 4 db speciálszakasszal, számos kontroll és teljesítmény kontroll ponttal fűszerezve.

Gyülekező már reggel 7-től a Borostyán étteremnél, majd gépátvétel, nevezés.

Első jármű rajtja 9 órakor!

A nevezési sorrendet az előre feliratkozók, illetve a végén többiek nevezési sorrendje határozza meg. Feliratkozni a dort.hu fórumban lehet, vagy a chatbox-ban.

Nevezési díj autóknak 15.000 Ft, mely 2 fős vacsorát is taralmaz, quadoknak 12.000 Ft, mely 1 főnek vacsorát tartalmaz.

Részletes szabályzat is hamarosan letölthető lesz.
Kérdezni, hozzászólni szintén a fórumban lehet.

Quadosok valakinek van kedve velünk indulni a Trophyn ?
Fbr. 19-én
Ha jól emlékszem.
De majd passz leigazolja.
19 asszem

közbe nyomassátok a zenét: http://www.radio.quadinfo.hu/
forráskuton mikor lesz a terepjáros balhé?
én is lehet kimék kicsit. de csak itt a közelbe
durva ez a sok viz.holnap kerülni kellene egyet de azt se tudom merre menyek mindenhol viz van
azta a kurva életbe ezt dróton huzták vagy hogy csinálta.én kanyart se tudtam volna bevenni
Nem! Inkább ezt a kis gyöngyszemet:

http://www.youtube.com/watch?v...
jaja.
az a mellette levő tóra kéne
volt egy ilyesmi sejtésem.
40-60cm?
oda egy jet-t kellene szerezni
Vagy valami hasonlót: