Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azaz, a festő
aki mesélte azt a buszos témát az meg festö müvész.ki nem néztem volna belöle találtam 2 érdekes gépet
Amúgy Deka te múlthéten enm szédültél be a star copyba a kálvárián ? valameliyk nap reggel 10körül ? mert vagy te voltál vagy egy klónod
bár mondjuk dereng valami de már tudtam,hogy akkor "meló" lesz.
hát mee engem mikó hívtál ? :O
csak te jársz erre túl ritkán.
am ottvolt még Gábor, Peti, Ernő...
SDI is ott volt a kocsmába ?XD mindig sejtettem,hogy jó hely ez a rúzsa :D
sdi hallott a repülő világító buszról. biztos emlékszik is
szerintem erről a sztoriról te nemhallottál.
mondtam vazzeg,hogy nincsen magyarországon olyna bélyeg a postán amin biciklis bácsi van ....
meg ,hogy azt a gombát se kéne megenni
én nemis ismerem mi az.
csak néha befordul az égről a kocsmaelé egy fullosan kivilágított ikarus
túl jól sikerült az utószilveszter.
még most is kivagyok
Én benne vagyok a hétvégi gurulásban!
Már szabályosan remegek érte!
ne kötekedj vele mert még megver hétvégére +10 fokot mond gurulni kellene egyet.hogy meg kezdjük az idei szezont,bár te már megkezdted
passz!
Mérsékelni kellene a tudatmódosító szerek használatát!
mifadz bajod van
,it, nemis utósilvesztereztek?
mineki így kikészűűlt a szilvester uttán?
elképesztő,
megvolt az első csapatás
nembírtam túl sokáig
BUÉK
jövöre bekell potolni amit az idén kihagytunk motorozást persze ha nem lesz nyakig sár minden mert erre is borzadály ami van.mindenütt viz ,föld utakon alig lehet közlekedni autóval.de motornak nem akadály.tavaszal szerintem lehet majd dagonyás videót késziteni anyi sár lesz BUÉK
nemkell messzire menni hogy csuszkáljunk
ki is használtam a lehetőséget...
Itt van a szilveszter, vége az évnek, Kell a zsíros kocsonya, vörösbor a bélnek! Hopp, ott a kismalac, rálépett egy kekszre, Vegyél rá valakit az orális szexre!
Minden benzingözös cimbinek BUÉK
így telt 2010 veletek. úgy gondolom mindenki rajta van a videón akivel motoroztam az idén, és senkit se hagytam ki.

http://www.sportmotor.hu/motor...
köszönöm azoknak a személyeknek akik eljöttek, és felejthetetlenné tették a csapatásokat. jövőre remélem több kilómétert hagyunk magunk után.
Boldog Új Évet Kívánok Minden Motoros Barátnak!