amint kisüt a nap, csináljuk a kerti partikat.
biztos feltaláltad volna magad a fiatalok társaságában is, bocsi hogy nem szóltam, de az utóbbi időben te is csak otthon vagy mert hó meg hideg meg izé...
így szokott ez lenni
reméljük nincs nagy baj.
Ha még is szüneteltetni kell a quadulás egy kis ideig, más nem ülsz mögöttem utas ként.
Tudom, az még idegesítőbb lenne
kösz, nemkell a falat javítani, lemostuk ahogy tudtuk. nincs szemelött.
visszanéztük ma a nyomokat, és ahogy felértünk a kövesútra a tanyától, egyből már fordultunk is keresztbe. elvileg nemvolt nagy lendület, csak a jég bszott ki velünk.
énis remélem nincs baj, mert csomó mókából kimaradok
rátapintottál, van lehányott fal, de nagyját levakarásztuk.
röntgenné ultra ibolyát meglátogassuk, szerintem azlesz.
a kamra nem ürült ki. a sör senkinek se kellett, de a töményből ment ami volt: jéger, hubertus, whisky, meg még sokféle. borból is maradt vagy 3-4 üveggel.
akkor tényleg üres lett a kamra.
nagyjából úgy jártál mint én a pályán.
el kéne menned megröntgeneztetni, nehogy valami komolyabb baj legyen a háttérben!
Remélem a falak tiszták maradtak, de ha nem, tudok benne segíteni.
Én szerencsésebben úsztam meg a tegnap estét.Whiskysztem, és ilyen még nem volt, a kisérő ütött ki mára.Jég hideg volt a Cola.Most meg teázok.
nemvolt senkinél fényképező a buliba.
a kamera meg lemerült, így haza akartam szaladni aksitöltőért, csak egyedül nem akartak elengedni így jöttek velem.
ahogy felértünk a kövesútra, kis gáztól jobban keresztbeállt a quad mint ahogy én pásan számítottam. ezzel nemis lenne gond, csak akkorára már fagy volt, és a megfagyott latyak egyből megfogta a quadot. én a combom rendesen beütöttem de túlélem. aztán már idegességemben ütöttem a falat hogy ekkora marha vagyok. azóta alig mozog a kezem...
egész eddig kint takarítottunk. kezdtem már unni. ennyi szeméttel, kosszal, hányással járó bulit még nemnagyon láttam (tehát remélem nem szomjaztak)
http://video.mon.hu/hirek/extr...