Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt mennek fel a képek (csak a quados egyenlőre )
http://www.sportmotor.hu/motor...
köszi
Albertkám ezt csak neked csak most http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net...
csak azon aggódtam, hogy utassal a hátam mögött szarabb túrázni
nemkell úgy aggódni , ma már bírtam lökdösődni...
...3 kilós kölyök foxit
holnap mék röntgenné ultra ibolyához feltéve ha odatalálok
Na arról mesélj, mi újság a kezeddel?
Voltál valahol ahol megnézték?
amint kisüt a nap, csináljuk a kerti partikat.
biztos feltaláltad volna magad a fiatalok társaságában is, bocsi hogy nem szóltam, de az utóbbi időben te is csak otthon vagy mert hó meg hideg meg izé...
Albi, ha máskor marad pár palack borocskád akkor , és megyek.
nézzük nézzük
végre sikerült feltöltenem ezt a kis videómat
elfogadom a felajánlást
sok érdekes videó is kéészült a bulin. majd töltök fel izelítőt
így szokott ez lenni
reméljük nincs nagy baj.
Ha még is szüneteltetni kell a quadulás egy kis ideig, más nem ülsz mögöttem utas ként.
Tudom, az még idegesítőbb lenne
sokadik elhatározás után elkezdtem másfél hete kondizni hogy ne görbüljön meg a hátam 1 vödör tyúktolltól, hát most megint abbamarad a kondi...
kösz, nemkell a falat javítani, lemostuk ahogy tudtuk. nincs szemelött.
visszanéztük ma a nyomokat, és ahogy felértünk a kövesútra a tanyától, egyből már fordultunk is keresztbe. elvileg nemvolt nagy lendület, csak a jég bszott ki velünk.
énis remélem nincs baj, mert csomó mókából kimaradok
Na legközelebbi túrán viszek hozzá való cuccot, lekenem azt a falat.
5 perc.
Igen ravasz a tömény.
Reméljük nincs törés v. repedés.
rátapintottál, van lehányott fal, de nagyját levakarásztuk.
röntgenné ultra ibolyát meglátogassuk, szerintem azlesz.
a kamra nem ürült ki. a sör senkinek se kellett, de a töményből ment ami volt: jéger, hubertus, whisky, meg még sokféle. borból is maradt vagy 3-4 üveggel.
akkor tényleg üres lett a kamra.
nagyjából úgy jártál mint én a pályán.
el kéne menned megröntgeneztetni, nehogy valami komolyabb baj legyen a háttérben!
Remélem a falak tiszták maradtak, de ha nem, tudok benne segíteni.
Én szerencsésebben úsztam meg a tegnap estét.Whiskysztem, és ilyen még nem volt, a kisérő ütött ki mára.Jég hideg volt a Cola.Most meg teázok.
nemvolt senkinél fényképező a buliba.
a kamera meg lemerült, így haza akartam szaladni aksitöltőért, csak egyedül nem akartak elengedni így jöttek velem.
ahogy felértünk a kövesútra, kis gáztól jobban keresztbeállt a quad mint ahogy én pásan számítottam. ezzel nemis lenne gond, csak akkorára már fagy volt, és a megfagyott latyak egyből megfogta a quadot. én a combom rendesen beütöttem de túlélem. aztán már idegességemben ütöttem a falat hogy ekkora marha vagyok. azóta alig mozog a kezem...
egész eddig kint takarítottunk. kezdtem már unni. ennyi szeméttel, kosszal, hányással járó bulit még nemnagyon láttam (tehát remélem nem szomjaztak)