Láttam a gombot a váltón, láttam hogy automata.
És én se láttam még ilyet. Valószinű nem készült belöle a mi piacunkra, csak az újabb fajtákból.
Látszólag jó állapotú, sok extra, minőség, nagy utastér, aránylag jó ár-érték arány. Hát ilyet keresek
Feri: lentebb már kitettem az msn-címemet, csak nemfigyelted
Meg kő szervezni, benevezett a 3-ad osztályba CSiszi is, majd beszélek vele, mivel jön. Elcseréltem a Fiatomat másik furgonra, ami 5 szes dizel gyári hátsó ülések vannak benne, + utánfutó és mehetünk az endcrossra. de azé intézem a nagyobb kisbuszt is, csak lehet, hogy később lesz belőle valami, majd nyár elején.
az msn-en holnap reggeltől rajt vagyok ujfent.
Az öregek otthonában . Sándor bácsi dicsekszik az ápolónőnek:
-Jaj, kedvesem, amikor fiatal voltam, egy kétliteres tejeskannát
tudtam a péniszemen száz méterre elvinni...
-De Sanyi bácsi, ugye az már nem megy?
-Nem aranyom, már nem bírja a térdem....
mindent :D még Zolival a külföldikbe is gondolkoztunk asszondta Keke ,hogy ő is mindig betársul valakihez és kisbusszalemnnek és szokott még lenni hely és úgy jobban leoszlana a benzinoo de majd élőbe lebeszéljük ;)
elvileg jó a telóm, az msn, meg reggel9-től du 2-ig leszek rajta, holnaptól, egy darabig, mert vissza kell vinnem, nemtom rátelepiteni a nyomtatót, meg mást se:) / hogy a ménkű vágna bele / :) SADA, te az endurót akarod fotózni, vagy az endurocrosst, mert az endcross, az csak 1 napos, azon vannak a legtöbben.
A 2 napos versenyeken, a depoban ingyen lehet kempingezni, igaz az csak jó időben oké.
És én se láttam még ilyet. Valószinű nem készült belöle a mi piacunkra, csak az újabb fajtákból.
Látszólag jó állapotú, sok extra, minőség, nagy utastér, aránylag jó ár-érték arány. Hát ilyet keresek
Feri: lentebb már kitettem az msn-címemet, csak nemfigyelted
Egyébként ez autómata váltós. Tudtad?
http://www.hasznaltauto.hu/auto/nissan/pathfinder/nissan_path
finder-2633830
az msn-en holnap reggeltől rajt vagyok ujfent.
-Jaj, kedvesem, amikor fiatal voltam, egy kétliteres tejeskannát
tudtam a péniszemen száz méterre elvinni...
-De Sanyi bácsi, ugye az már nem megy?
-Nem aranyom, már nem bírja a térdem....
"*tudod mi a szex és a horror keveréke
*szájbab@szlak... kisbaltával " " :D
http://racing-bazar.hu/motorke...
A 2 napos versenyeken, a depoban ingyen lehet kempingezni, igaz az csak jó időben oké.
Feri majd jelentkezz már hétvégén ,mert hívtalak de asszondta nem kapcsolható lehet lemerültél vagy kivolt kapcsolva vagy nem volt térerő vagy valami.