osztályzat?na ja,Comodor 16,meg talán 64.
Igazából még nem mértem egyiket sem,de a pola kb.8-10l/100km.
A Banhsee , vasárnap néztem kb.10-12 evett azon a túrán.
Nem egy túra quad.
A Banhsee-vel az a gond,h. nem nagyon szereti ezt a nyugodt tempót.Mikor veled találkoztunk előtte is már elkezdett elég szépeket durrogni .Még Marci is hallotta,aki előttem ment.Ilyenkor neki állok és elkezdem vissza pakolni és egyből jobban érzi magát
Én is hülyén kezdtem, mégis megtanultam úgyahogy videózni, videót vágni meg ez-az.
számítástechnikából amúgy énis megbuktam volna ha tudásra osztályoznak
Távol álljon tőlem, hogy hülyének állítsam be magam,de nálam a számítástechnika az árajánlat készítésben,levelezésben,az sm-ben,a használtautó .hu-ban,vatera,Ebay,hírek-ben kimerűl.Na meg most már videót is tudok csinálni. Na de felrakás már más tészta.
Akkor az nap szépen kaptál az élettől.
Próbáltad,nem húz oldalra?
Nekem két éve sikerült egy töltésen lévő km. tuskót eltalálni a Polával,kb.50-60-nal.A bal első kerék egyenesen átszakította a taposót. A 400 kg,forgott a levegőben,mintha az lett volna a feladata.Nekem is sikeres földet érés volt.
Megérte igen. Jól éreztem magam.
Átnéztem a futóművet, semmi komolyabb sérülést nemtaláltam rajta (ami nem azt jelenti hogy nincs is), csak az ütés helye látszódik meg a lengőkaron.
Viszont ahogy kijöttem a garázsajtón, az ajtó fölső félfáját úgy lefejeltem hogy majd összeomlott a ház. Szépkis pukli lett a fejemen.
Jövőheti csapatásnak semmi akadálya!
Bocsi Feri hogy nem mentem el feléd hétvégén.
Ruzsán járt a quados csapat amikor végeztem itthon a fahordással, így aztán társultam hozzájuk, és elkísértem őket Öttömösig, aztán már jöttem is haza. Öttömösről hazafelejövet beleálltam egy fagyott homokbuckába, így ha akartam volna se bírtam volna menni hozzád.
Felétek is ilyen hideg van?
Igazából még nem mértem egyiket sem,de a pola kb.8-10l/100km.
A Banhsee , vasárnap néztem kb.10-12 evett azon a túrán.
Nem egy túra quad.
A Banhsee-vel az a gond,h. nem nagyon szereti ezt a nyugodt tempót.Mikor veled találkoztunk előtte is már elkezdett elég szépeket durrogni .Még Marci is hallotta,aki előttem ment.Ilyenkor neki állok és elkezdem vissza pakolni és egyből jobban érzi magát