a derbipályán is beszakadtam. törtem magam elött a jeget a quadon ugrálva, aztán kijött.
a tónak meg direkt a szélére mentem csak, bár lehet még azt is kár volt...
vasárnapra motorozás van szervezve, ha van kedved, gyere, de általában minden hétvégén motorozunk, legalább is én, ha nincs olyan ménkü hideg:) a mórahalmi pályára bármikor kijöhetsz, itt lakom mellette, legalább nem egyedül edzek:) a szegediek is szoktak mocorogni, figyeld a fórumot, üdv
Vadászbálon még nem voltam, de tejfakasztón már igen. Csak ebből tudok kiindulni.
Hát szerintem vasárnap nem leszel annyira fáradt.
Viccet félre téve, nekünk lehet csak a vasárnap lenne jó.
voltunk ma Hodmezön motorozni Toni cimborámmal akkora sár volt a pályán h ne tudjátok meg ! Rég motoroztam ilyen kemény körülmények között ! De nagyon vad állat volt ! Toni rakja majd a képeket nemsokár !
Ruzsáról ahogy indulunk, Mórahalmon csatlakoznátok, onnan mennénk Csiszihez (ha már hívott ), aztán meg tovább...
az a 10 lityis kanna pálinkának kell?
avagy a bansheeba benyát hozni?
Ma vettem egy 10L-s tartalék kannát
a tónak meg direkt a szélére mentem csak, bár lehet még azt is kár volt...
Mindenes gépnek tuti nem találnék jobbat fenntartás/fogyasztás arányokat figyelembe véve.
Boldog Születés Napot
Hétvégére viszek neked is egy termosz teát
SDI venned kell neked is egyet :D
Gyógyulok de annyira jól éreztem magam , hogy leáltam a gyógyszerrel "mondván , hogy jól vagyok" erre 38 fokos lázam van :S
aztán gyógyulgasssáááá
Balástyán lakok(Szeged felett 20 km) és motorosokat keresek, mert felénk senkivel sem lehet gurulni. DRZ-m van.
Hát szerintem vasárnap nem leszel annyira fáradt.
Viccet félre téve, nekünk lehet csak a vasárnap lenne jó.
Belépö nics!
Mindenkit Szeretettel várok!
Változot a pálya nyomvonala,
Nics sár,viz tejesen száraz a pálya
Pénz gyüjtésbe vagyok majd talán jövöre összejön egy uj motorral... :)