nem merök, mert bebszik valami rajt, oszt tolhatom:)
folyamatban van egy másik automobil, 6 személyes, mikrobusz jelleű, abba befér a család , a tetejére meg feltudom gumipókozni anyósomat is, oszt megspórolom neki a fodrászt is, meg etetni se kell, 100 km után már tele lessz a szája bogárral:)
az új gépem lejátszotta a videódat, de mindig lefagy, ha telepiteni akarok valamit, hogy a ménkű vágna bele!
holnap viszem vissza, bszanak neki valamit, vagy madáretetőt csinálok belőle:)
durva ami a környéken van.mindenhol viz meg sár.árkok ásva minden fele.traktoral lehet csak közlekedni vagy enduroval nem laknák arra de jót motoroztunk nyakig tiszta sarak lettünk meg 2-szer takartam átugrotam a motort
Halihó, akinek van kedve, ma én motorozok, itt a pályán, meg Mórahalom környékén, az erdőben, akinek kedve van, 12-töl, de hamarabb is jöhet, fasza a terep.
Árulom a drz-met, ha tudtok valakit...
2005.10. havába vettem... kb. egy évig aktívan használtam, aztán előbb egy túramotorral szarrátörtem a lábam 1.5 év szünet... majd utána, már az enduró helyett inkább a triálra nyitottam, így ismét keveset volt használva - akkor is inkább aszfalton.
A motor használt, karcos, de kifejezetten jól karbantartott, műszakis. Irányár: 640e.
folyamatban van egy másik automobil, 6 személyes, mikrobusz jelleű, abba befér a család , a tetejére meg feltudom gumipókozni anyósomat is, oszt megspórolom neki a fodrászt is, meg etetni se kell, 100 km után már tele lessz a szája bogárral:)
végre lejátsza. épp ma fordult meg a fejembe hogy még mindig áll ez a videó dolog.
trophy meg sajna csak autó meg quadoknak szól gyere a fiattal
holnap viszem vissza, bszanak neki valamit, vagy madáretetőt csinálok belőle:)
ezen a tropin motorok nem indúnak ?
lesz kivel mennem?
www.dort.hu
http://www.sportmotor.hu/motor...
remélem csináltok képeket
Az Algyői Jó! csak még kicsit sok a víz rajta.
2005.10. havába vettem... kb. egy évig aktívan használtam, aztán előbb egy túramotorral szarrátörtem a lábam 1.5 év szünet... majd utána, már az enduró helyett inkább a triálra nyitottam, így ismét keveset volt használva - akkor is inkább aszfalton.
A motor használt, karcos, de kifejezetten jól karbantartott, műszakis. Irányár: 640e.