ja de azt jobb ha átküldöd :D mert ha még mindig olyna állapotba van a géped ahogy legutobb leírtad,hogy random újra indul akkor nem túl stabil :D holnap leszke msn dután azt akkor lepaktáljuk .
ebayről hozok be nektek ha kő 3-4k attól függ mikor mennyiért fogom ki ez bidelev volt 3k , rögtön megvételnél 4k körül van ,de van kártyával is úgy kicsit drágább de itthon is lehet kártyát szerezni hozzá.
Hát ha nem szakad kinézhetek a többieket vedd rá :D de kurva szar idő lesz előrejelzés szerint :S azt kijutni esőbe ne mkafa .
Tegnap siekrült összeszednem egy elég nagy sebet a medencém körül... Flesseltem tegnap motorral keküdtem az ülésen utánna meg felálltam rá mentem kb 50 m-ert mondom visszakéne már ülni.. amikor vissza ültem volna eldöltem motorostul... csusztam kb 15 méter... bukom is kapott megint egy szép ütést a betonon le is kopott azoldala mint nekem ... Gombiék látták az egészett azt mondták h nagyon jol nézett ki kivülröl a mutatvány esés se volt gyenege...:) ma 5kor meg irány az ügyelet ...
Htvégén valami ? remélem nem fog gátolni a motorozásba ez a nagy sebecske...
index nem kell ,de ha van akkor kötelező ,hogy müködjön :D
Tükörből egy darab kötelező a megfelelő oldalon .
DRZre rendszámvilágítás pár ezerből megvan van rá szett is :D
Hali mindenkinek!
A témához én is annyit fűznék hozzá,hogy nem is tudom rendszámmal vagy nélküle járok jobban!
Kerültem egyet Vasárnap,azt paráztam!
DRZ E= nincs tükör,index,tábla megvilágítás,duda,féklámpa se százas
Van repedt kevésbé látható rendszámom + egy nyitott rendszer
Esélyes mi?
Fel is raktam hirdetni,inkább pályázok!
"Biztosan lesznek, akiket ez csak annyiban érint, hogy "csak a munkájukat végzik". Az ő figyelmüket csak arra hívnám fel, ne maradjon otthon jogsi, forgalmi, kár lenne a felesleges büntetésért. A többi mindenkinek a jobb kezére van bízva ...,,
Az utsó mondaton jót mosolyogtam.
Már ha jól értelmezem a mondatot végül is kétértelmű.
Na de megyek dögleni mer holnapi nap hosszú lesz, jócakát.
sőőt, ha átjönnél, csinálhatnál fasza képet a pólómra is. (megigérted)
újszegeden láttam
Hát ha nem szakad kinézhetek a többieket vedd rá :D de kurva szar idő lesz előrejelzés szerint :S azt kijutni esőbe ne mkafa .
(a falunap a focipályán lesz tartva, a tanyánk onnan 500 méterre van)
fejkamera kéne egyik haveromnak is. de lehet nekem is. mit tud?
megjött a fejkamerám :D kíváncsi leszke mit tud :D kemény 3ezer forint
Tegnap siekrült összeszednem egy elég nagy sebet a medencém körül... Flesseltem tegnap motorral keküdtem az ülésen utánna meg felálltam rá mentem kb 50 m-ert mondom visszakéne már ülni.. amikor vissza ültem volna eldöltem motorostul... csusztam kb 15 méter... bukom is kapott megint egy szép ütést a betonon le is kopott azoldala mint nekem ... Gombiék látták az egészett azt mondták h nagyon jol nézett ki kivülröl a mutatvány esés se volt gyenege...:) ma 5kor meg irány az ügyelet ...
Htvégén valami ? remélem nem fog gátolni a motorozásba ez a nagy sebecske...
Tükörből egy darab kötelező a megfelelő oldalon .
DRZre rendszámvilágítás pár ezerből megvan van rá szett is :D
Ernő küldte.
A témához én is annyit fűznék hozzá,hogy nem is tudom rendszámmal vagy nélküle járok jobban!
Kerültem egyet Vasárnap,azt paráztam!
DRZ E= nincs tükör,index,tábla megvilágítás,duda,féklámpa se százas
Van repedt kevésbé látható rendszámom + egy nyitott rendszer
Esélyes mi?
Fel is raktam hirdetni,inkább pályázok!
Az utsó mondaton jót mosolyogtam.
Már ha jól értelmezem a mondatot végül is kétértelmű.
Na de megyek dögleni mer holnapi nap hosszú lesz, jócakát.
g2930&g=motor_cikk főlapra szokták nyomatni .