Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ha szakad akkor kijutni se tudunk :D
mire értve felejtős?
hétvége amúgy tuti felejtős 8-10mm csapadék mindennapra :S
koponyeg.hu ennek a jósnak higgyél csak :D ez 80%ba betalál meg írja is ,hogy mennyire vállalná be :D
akkor azok voltak hétvégén már füteni kell azt mondta a jós
hétvégén te gyüsz' ruzsára?
fotód alapján egy csodálatos nö vagy
ki-a-ő?
ja de azt jobb ha átküldöd :D mert ha még mindig olyna állapotba van a géped ahogy legutobb leírtad,hogy random újra indul akkor nem túl stabil :D holnap leszke msn dután azt akkor lepaktáljuk .
haliiii
ha motorral jössz, eltudjuk tenni tető alá.
sőőt, ha átjönnél, csinálhatnál fasza képet a pólómra is. (megigérted)
dehogynem németek / olaszok eljönnek nyaralni vagy kirándulni futón hozzák a kurva drága ATVket azt azzal tolják , balatonon mindig így nyomják :)
2db kék grizzly teljesen felpakolva...
újszegeden láttam
ebayről hozok be nektek ha kő 3-4k attól függ mikor mennyiért fogom ki ez bidelev volt 3k , rögtön megvételnél 4k körül van ,de van kártyával is úgy kicsit drágább de itthon is lehet kártyát szerezni hozzá.

Hát ha nem szakad kinézhetek a többieket vedd rá :D de kurva szar idő lesz előrejelzés szerint :S azt kijutni esőbe ne mkafa .
ma 2 külföldi rendszámos ATV huzott szeged fele a bajai úton csak lestem ilyet se látni miden nap.
gyertek ki, ha nagyon szakad kimegyünk a tanyánkra, ott elleszünk.
(a falunap a focipályán lesz tartva, a tanyánk onnan 500 méterre van)

fejkamera kéne egyik haveromnak is. de lehet nekem is. mit tud?
hát kikéne mászni rúzsára de én még nyávogok mert kurvára vihart mond már megint :S

megjött a fejkamerám :D kíváncsi leszke mit tud :D kemény 3ezer forint
Szevasztok...!

Tegnap siekrült összeszednem egy elég nagy sebet a medencém körül... Flesseltem tegnap motorral keküdtem az ülésen utánna meg felálltam rá mentem kb 50 m-ert mondom visszakéne már ülni.. amikor vissza ültem volna eldöltem motorostul... csusztam kb 15 méter... bukom is kapott megint egy szép ütést a betonon le is kopott azoldala mint nekem ... Gombiék látták az egészett azt mondták h nagyon jol nézett ki kivülröl a mutatvány esés se volt gyenege...:) ma 5kor meg irány az ügyelet ...

Htvégén valami ? remélem nem fog gátolni a motorozásba ez a nagy sebecske...
index nem kell ,de ha van akkor kötelező ,hogy müködjön :D
Tükörből egy darab kötelező a megfelelő oldalon .
DRZre rendszámvilágítás pár ezerből megvan van rá szett is :D
Hali mindenkinek!
A témához én is annyit fűznék hozzá,hogy nem is tudom rendszámmal vagy nélküle járok jobban!
Kerültem egyet Vasárnap,azt paráztam!
DRZ E= nincs tükör,index,tábla megvilágítás,duda,féklámpa se százas
Van repedt kevésbé látható rendszámom + egy nyitott rendszer
Esélyes mi?
Fel is raktam hirdetni,inkább pályázok!
"Biztosan lesznek, akiket ez csak annyiban érint, hogy "csak a munkájukat végzik". Az ő figyelmüket csak arra hívnám fel, ne maradjon otthon jogsi, forgalmi, kár lenne a felesleges büntetésért. A többi mindenkinek a jobb kezére van bízva ...,,
Az utsó mondaton jót mosolyogtam.
Már ha jól értelmezem a mondatot végül is kétértelmű.

Na de megyek dögleni mer holnapi nap hosszú lesz, jócakát.
Jha meg van köszi, értem azt hittem hogy ez csak szegedi körzetet érinti de nem akkor ez országos.
http://motorozz.hu/main.pl?menupage=news&nid=1828&session_id=xT//9jJthX
g2930&g=motor_cikk főlapra szokták nyomatni .