volt már rá példa :D itt videók közt a srác nyomta :D csak azt elfelejtette,hogy az új járőrökbe már igen jó kis kamera van az orrukba szerelve(legalábbis néhánynak) gondolom infrás azt tök sötétbe is simán leveszik a rendszámot : /
Értem én de ennek nem volt rendszáma se világítása szerintem még arca sincs.
Hang alapján meg követhetik annyi esze csak van hogy nem haza megy azonnal.
ha akarnak megbasznak :D
nem muszáj kergetni a hangja alapján kifigyelik merre megy vagy valami hasonló : D
Vagy ha van rendszám és nem habis akkor meg otthon megvárnak .
Crossos srác nyomott olyat rakparton páréve,hogy kergették azt a lépcsőkön fel azt uzsgyi :D töltésen már esélytelen :D
Ez izé enduró kerékkel nyomja meg nem mondom hogy milyen lehet talán 450 exc de nem túl régi kiadás.
Hát de most lehetnek 10 autóval is akkor is megszopatja őket.
Éppen tegnap asszem mentem rakpart fele nézek oldalra és hirtelen valami állat egy kerékkel jön fel a rakpart felől mire odanéztem már elsuhant mellettem.
Utána akartam menni csak pont nem bírtam ott megfordulni.
Az fasza 1-is sok belőlük de még 3 együtt nem tom nem-e a ktm-es kollégát keresték akivel már egy párszor összefutottam valami 450-es ktm két keréken kívül más nincs rajta 1 kenóval tolja a körutakat végig meg ilyesmi nem tóm ki lehet az.
yep :D én csak scsodálkoztam amikor csütörtökön nyomtam egy kört dorozsmán,hogy jó é már a térdem azt mi a faszt csinál itt dután 3 rendőr autó :D aztán olvastam motorozzon :D
Ne baz tényleg?
Éppen amperkodtam a csillagtérnél mikor megpillantottam a körforgalomba a táncosokat nagyon morcosan nézett az egyik na mondom jobb ha húzok mielőtt utánam jönnek.
mert szopatás volt a mai napig motorozz.hu-n írtak róla :D szóval ha 2kerkéen voltál mázli ,hogy nem igazoltattak :D mert gondolom izzókészlet vagy valami hibát tuti találtak volna ha akarnak mindig tudnak főleg ha parancsba van adva.
Fúj de elegem van már ebből a gusztustalan időből, de ma szartam rá hogy minden felől borul.
Csapattam egy röpke 100-ast Szeged-vásárhely-Makó-Szeged
Motoros annyi volt kb hogy 1 kezemen meg számoltam, erre felé mindenki papír motoros.
egész hétvégére esöt meg hideget mondot a kedves meterologus. bár az alkohol melegit nem értem tán elcsusztunk anglia fele hogy minden nap esik az esö . vagy ez is a vulkáni hamu müve roncsderbire is gatya idö lesz de legalább nem kell locsolni a pályát.
XII. Falunap és főzőverseny
2010. május 14.-15.
Ruzsa
2010. május 14. péntek
16.30 Játszótér átadás és szentelés
Helyszín: Ruzsa, Alkotmány tér 5/M.
Vendégünk: Ricsi Bohóc
18.00 Öregfiúk focitorna a sportpályán
Borverseny, borkóstoló
(Várunk minden ruzsai lakost, aki vörös-, és fehérbor kategóriában szívesen megmérettetné borát másokéval. Nevezni 1 l-es kiszerelésben május 14. 12 óráig a Teleházban lehet.)
2010. május 15. (szombat)
7.00 Gyülekező, főzőhelyek elfoglalása, halosztás
10.00 Ünnepélyes megnyitó
11.00 Veterán motorok felvonulása a községben
12.00 A főzőverseny zsűrizése, ebéd
14.00 Eredményhirdetés, díjak átadása
14.00 Veterán motorok Öttömös-Pusztamérges-Ruzsa túrája
16.00 8.osztályosok nyitótánca
Helyi csoportok fellépése
17.00 Harmonika show
18.00 Tihanyi Tóth Csaba és Bognár Rita "Te légy az álmom" operett műsora
19.30 IDŐGÉP ÉS VARGA MIKLÓS ÉLŐ KONCERT
21.30 Tűzijáték
22.0 Disco Dj Nautilus-sal
22.30 CRYSTAL ÉLŐ KONCERT
összeülnénk egyet sörözni.
Sada, Csaba, Gábor, Ernő? (meg aki még olvassa)
közben árulnánk a tojásokat 22:30-ig...
Hali!
Max jelen pillanatban ezt tuom ajánlani neked megoldásként!
http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/zafira/opel_zafir
a_1.6_comfort_elso_tulajdonostol_7_szemelye-3650575
Jövőhétvégén már remélem jól lesz 100%on a térgyem akkor mehetnénk valamerre :D csütörtökön voltam egy kört a DRel de a második repülés után jöttem is haza úgy besajdult :S
Hang alapján meg követhetik annyi esze csak van hogy nem haza megy azonnal.
nem muszáj kergetni a hangja alapján kifigyelik merre megy vagy valami hasonló : D
Vagy ha van rendszám és nem habis akkor meg otthon megvárnak .
Crossos srác nyomott olyat rakparton páréve,hogy kergették azt a lépcsőkön fel azt uzsgyi :D töltésen már esélytelen :D
Hát de most lehetnek 10 autóval is akkor is megszopatja őket.
Éppen tegnap asszem mentem rakpart fele nézek oldalra és hirtelen valami állat egy kerékkel jön fel a rakpart felől mire odanéztem már elsuhant mellettem.
Utána akartam menni csak pont nem bírtam ott megfordulni.
én a barnára tippelek
bár van még egy másik őrült rajta kivül de az meg tarajos sisakba nyomja de az nem exc hanem SMCvel.
Éppen amperkodtam a csillagtérnél mikor megpillantottam a körforgalomba a táncosokat nagyon morcosan nézett az egyik na mondom jobb ha húzok mielőtt utánam jönnek.
Csapattam egy röpke 100-ast Szeged-vásárhely-Makó-Szeged
Motoros annyi volt kb hogy 1 kezemen meg számoltam, erre felé mindenki papír motoros.
nem emlékszek kecelen olyan versenyre ahol szarrááztunk volna.
2010. május 14.-15.
Ruzsa
2010. május 14. péntek
16.30 Játszótér átadás és szentelés
Helyszín: Ruzsa, Alkotmány tér 5/M.
Vendégünk: Ricsi Bohóc
18.00 Öregfiúk focitorna a sportpályán
Borverseny, borkóstoló
(Várunk minden ruzsai lakost, aki vörös-, és fehérbor kategóriában szívesen megmérettetné borát másokéval. Nevezni 1 l-es kiszerelésben május 14. 12 óráig a Teleházban lehet.)
2010. május 15. (szombat)
7.00 Gyülekező, főzőhelyek elfoglalása, halosztás
10.00 Ünnepélyes megnyitó
11.00 Veterán motorok felvonulása a községben
12.00 A főzőverseny zsűrizése, ebéd
14.00 Eredményhirdetés, díjak átadása
14.00 Veterán motorok Öttömös-Pusztamérges-Ruzsa túrája
16.00 8.osztályosok nyitótánca
Helyi csoportok fellépése
17.00 Harmonika show
18.00 Tihanyi Tóth Csaba és Bognár Rita "Te légy az álmom" operett műsora
19.30 IDŐGÉP ÉS VARGA MIKLÓS ÉLŐ KONCERT
21.30 Tűzijáték
22.0 Disco Dj Nautilus-sal
22.30 CRYSTAL ÉLŐ KONCERT
összeülnénk egyet sörözni.
Sada, Csaba, Gábor, Ernő? (meg aki még olvassa)
közben árulnánk a tojásokat 22:30-ig...
Max jelen pillanatban ezt tuom ajánlani neked megoldásként!
http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/zafira/opel_zafir
a_1.6_comfort_elso_tulajdonostol_7_szemelye-3650575