Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Albert, ezek a kerekek itt a dadogós Szebi passatján vannak? Délután van időd gurúlni a rúzsai erdőben? Telefonon beszéljünk, ha neked jó a délután, mert csak most vagyok net közelben. Én valszeg kimegyek rúzsára. Dudás nem jön, családi életet él.
2re volt megbeszélve.
elvileg leszünk 4-5en
mikor lesztek kint? lehet elnézek arra.
felétek gondolom nemvolt víz...

itt megintcsak zivatar volt meg jégeső...
Mindenki kislányoskodott ma ! csak én csapattam egész nap... Kecsksi pályán csapattam egy zura kis endurozást! utánna átmentem hattyasi krosszra Kurvajóóóóó volt a pálya ! Nekem volt kitalálva !:) pár hellyen állt a vizs a pályán bele az öösszesbe hatalmas fless volt
szegedi motoros összejövetelen volt valaki?
azok
láttam már
én most józanodok :D rózsaszín pitbull tegnap veszélyes volt
az a baj,hogy szakadni fog ma este is ez a rohadt eső :S én fotózni is akarok kimenni úgy meg nem fasza ,hogy ránk szakadhat =/

De legalább felázik kicsit múltkor már nagyon porolós volt :D

amúgy ezt lesse meg mindenki :D durva arcok :)
http://youtu.be/cYgM28IMB_s
Mi holnapra tervezzük finismágokkal a kecskésit...
Csak még nem tom,nem kéne másnaposan...
Taki komát kéne kirángatni :D ma lehet mentek ki a kecskési pályára a többiek ,de nem nagyon irkásztak lesz-e valami :(
Egyébként valamikor egy jó endurózást nem szerveztek?
Vagy szokott lenni itt a környéken?
Válasz ment jó lesz ez !
Átment......
Annyit lehagytam, mehet kilómétere is sofőrrel,de ezt már tényleg célszerű +beszélni!
Nekünk kell zenekar mozgatáshoz :) De csorók vagyunk mint a templom egerei
De dobsz egy e-mailt sada1988@gmail.com -ra ,hogy mi árba van nálad :) 9fő meg valami minimált lehessen pakolni de ha a hosszított az fasza mert van egy kontaktunk békésen akitől most béreltük mezőtúr szolnokra az jó olcsó volt meg szép állapotú csak hátránya ,hogy békésre átjutni meg vissza utánna nem mókás .(
Most látom,h venni akarsz
Nekem egy long Traficom van,kibaszott alkalmas ilyenre is,bár én transzferre tartom legfőképpen!
Amúgy még mindig "tilos" használni a pályád?
Hali!
Nekem van bérbe,ha kell!
vasárnap kijön valaki a ruzsai pályára?
elvileg videózunk is majd.
a környékbeli erdőkbe vannak jó hosszú ívű kanyarok. ott ilyen driftelős videókat akarunk csinálni
bassza mán meg az eső :D holnap Tibike sztem skippes 12-14között jön megint a vihar :S úgy meg nem akarom kivinni a szerkot ,hogy elázás veszély van :(
Szombaton Szegeden a József A. Iskolában ( Gyík u. 5) MotorShow
-Streetfighter bemutató
-Halálgömb
-Motorkiállítás
-Rajzverseny gyerekeknek
stb....
Sziasztok!
Ha jövőhét hétfőn jó idő lesz estefelé nem gyűlünk össze páran gurulni egy lightosat?
Moracrossnak nem tudsz valami tuti 9személyes kisbuszt ? :D
duccattoba is ;) legalább is amit mi vittünk az hosszított volt mert a 3adik üléssor mögött még 1méter 20centi hely vbolt hosszra.
A Mars téren is csapattam! És azon kívűl még sokfelé, mert szabit vettem ki, és megnéztem a környéken az autópályaépítést!
És a Tisza-Maros szögébe is kimentem tekeregni!
Király volt! Hívtam Dekát is, de ő papírkutya volt, és nem jött!