Olyasmit akarok nézni, ami hosszitott, hogyha kell, akkor kiveszem a hátsó 3-as ülést és befér a motor is. Fordba van ilyen, meg Mercibe meg tán másban is. A Transzporter az amugy nagyon fsza volna, mert keveset fogyaszt, meg megbizható, de sajna elég kicsi.
Vannak ilyenek még 6-7 személyesek is, az is jó volna, csak jó nagy bodegálya legyen. Legjobb volna, ha cserélni tudnám a Kaloszra, mert igy egyszerübb volna, nem kéne még kinlodni a Kalosz eladásával.Kössz, szoljatok ha van valami, üdv
a ti kisbuszotok is jó lesz :D hát nem tom nekem ezek mind egykutyák :) fateréknál meg mávnál transitok vannak csak annyi a bajuk,hogy rohadnak nagyon mondjuk kinn vannak tartva szóval relatív normális. :D
Én a ducattoé voltam most nagyon oda amivel mentünk ahoz képest,hogy ~400ezer voot benne egész korrekt volt.
ha hozzászólhatok, a transporter szép állapotú, nemrossz.
mazda is jó. előnyük hogy 2 oldalon van tolóajtó.
fordról meg lebeszélném Ferit, mert ismerősöm keze alatt volt már pár, és jót nem mondott róla. volt ami elektromos hiba miatt ki is gyulladt. egyébként ha megnézitek, a hátulját már kikezdte a rozsda.
sok szerencsét a vásárláshoz.
(úgy értem ne járj úgy mint mi: kiderült hogy a kisbuszunk volt már törve az elöző tulajnál, csak megjavították. nekünk meg nem említették...)
Néztem neked itt a neten kisbuszt , de ha lesz időm amiből most nagyon kevés van sajna , akkor benézek ismeröshöz amúgy SDI-t kellene megkérdezni ő van ilyen businessben otthon ma láttam is a marstéren csapatott :)
jaja azt ott gyújtották fel az erdőt ? :D durva arcok de a tietekbe is lehet így X pézé rendezni partykat ? mert akkor lehet beszélhetnénk majd róla valami szolidbulit.
köszi.
tanyán majd nyáron összecsapunk valami motoros bulit....
csapatást már én is várom.
3-4 körül a derbi pályán kint lesznek bátyámék 2 quaddal, meg Máté. ha gondolod kinézhetsz, jó idő van
Csináltam pár képet a természetről a tanya körül. Az első képek még egészen szépek, az utóbbiak meg leginkább szomorúnak nevezhetőek.
Volt akinek nemjött össze a május 1-i ünneplés...
Nem a tanyánknál volt a tűz, hanem 3km-el arrébb. Pető villánál, Csaba biztos tudja. Amikor a derbi pályához megyünk, az mellett szoktunk eljönni. Nagy oszlopos kerítés, kovácsoltvas-kapu stb...
hát Szegeden itt a dorozsmai úton majdnem a vasútállomásnál van egy kereskedő kérdezd meg ott hátha beszámítják ott vannak 9fős kisbuszok is .
Az is eladó úgy tudom amivel most mentünk de abba már közel 400ezer van bár jól fogyasztott de csinált elég cifrákat a blokk.
Ha látok jó árba eladót visítok !
OKÉ, köszi , egyébként én is 9 személyes kisbuszt keresek, a DAEwoo kaloszt cserélném rá, ha tudtok ilyen cserét, szóljatok. Ti szegeden többet láttok. Az ár kb. 700 ezer. Ha összejönne, neked is megoldódna a problémád, odaadnám, amikor köll. A versenyekre
én ugyis a haverral megyek. üdv.
moviemaker az szokott olyat nagy fájlokat nem szereti.
valamikor jövőhét vagy azután kinézünk hozzád azt akkor viszek rendes progit azt elmutogatom ,hogy kell.
amúgy most sánta vagyok múlthét pénteken kicsavartam a térdem úgy elég faszán azt még most is nehéz járni.
Sada hun vagy? Főtettem a tavalyi bordányi verseny első részét, mert a másik fele nem fért föl. DVD-ről aviba konvertáltam, mert elvileg ugy tudom a movi makerbe berakni, ott akartam kettévágni, de nem ment, azt irta ki, hogy moviemk.exe hiba, hogy a ménkü vágna bele. Most mit csináljak ?
Vannak ilyenek még 6-7 személyesek is, az is jó volna, csak jó nagy bodegálya legyen. Legjobb volna, ha cserélni tudnám a Kaloszra, mert igy egyszerübb volna, nem kéne még kinlodni a Kalosz eladásával.Kössz, szoljatok ha van valami, üdv