Voltam arra a múltkor mert bátyám is oda küldött de most vagy én voltam a farok hogy nem találtam meg vagy már megszűnt.
Botond-tól tudok szerezni de majd csak jövő hét szerdán nekem meg már ma is késő volna meg halok addig motor nélkül.
Vagy a gogol,vagy a gutenberg utca tisza lajos felöli végén van egy láncszaküzlet, ott kapsz patentszemet, ha máshol nem. A két utca egymás mellett van, de nem emlékszem melyikben volt. Egyébként nagyon olcsón adja a tag a DID láncot is, olcsóbban mint rendelni tudtam, 7-8 ezer ft volt.
Sdi! mi van veled? élsz még? Telefont se veszed fel, hallani sem hallok felőled! Külföldön vagy eltemetve? Aztmondtad kedden jösz motortmosni... nem várok tovább, ma leszerelem a mosót!
Üdv nem tudja valaki véletlen hol kapok Szegeden 520-as lánchoz patentszemet?
Ha valakinek van elfekvőbe használt de még nem szét kopott az is érdekelne úgy is csak ideglenesen kell.
Előre is köszi!
Albert meg a többiek is tudtok valakit akinek van mikrobusza 9fős ? mert megyünk majd megint koncertezni azt a mostani az békésről volt hozva azt jobb lenne ha találnánk a környékbe azt kibérelhetnénk .
áá elüldöznénk a közönséget :D mezőtúron is egy emós lány felvagdalta az ereit annyira nem bírta a hardcoret
én meg lesántultam pakolás közbe hajnalba .
Ezért szombaton sántán metál volt :D http://www.flickr.com/photos/s... itt meg így pózerkedünk Szolnokon .
XII. Falunap és főzőverseny
2010. május 14.-15. Ruzsa
2010. május 14. péntek
16.30 Játszótér átadás és szentelés
Helyszín: Ruzsa, Alkotmány tér 5/M.
18.00 Öregfiúk focitorna a sportpályán
Borverseny, borkóstoló
(Várunk minden ruzsai lakost, aki vörös-, és fehérbor kategóriában szívesen megmérettetné borát másokéval. Nevezni 1 l-es kiserelésben május 14. 12 óráig a Teleházban lehet.)
2010. május 15. (szombat)
7.00 Gyülekező, főzőhelyek elfoglalása, halosztás
10.00 Ünnepélyes megnyitó
11.00 Veterán motorok felvonulása a községben
12.00 A főzőverseny zsűrizése, ebéd
14.00 Eredményhirdetés, díjak átadása
14.00 Veterán motorok Öttömös-Pusztamérges-Ruzsa túrája
Helyi csoportok fellépése
17.00 Harmonika show
18.00 Tihanyi Tóth Csaba és Bognár Rita "Te légy az álmom" operett műsora
19.30 IDŐGÉP ÉS VARGA MIKLÓS ÉLŐ KONCERT
21.30 Tűzijáték
22.0 Disco Dj Nautilus-sal
22.30 CRYSTAL ÉLŐ KONCERT
Napközbeni programok szombaton:
8.30 véradásd az iskolában (TAJ-, lakcímkártya és szem.ig szükséges)
helyi értékek és hungarikumok kiállítása
Vszinü, hogy az idei verseny még a régi pályán lesz. Ugy hallottam, hogy megjött a pénz a pályákra, de még senki nem szólt, hogy durhatjuk a fődet. A napokban találkozom az al.pog.mesterrel.
Én is szban vagyok, nemtudok edzeni, üdv
Botond-tól tudok szerezni de majd csak jövő hét szerdán nekem meg már ma is késő volna meg halok addig motor nélkül.