Sziasztok
Megoldodott a problémám... semmi mást nem csináltam mint h szétszedtem fék tisztitoval kipucoltam de méga kkor sem nyitott
nekiáltam kicsit gyepálni erre 1szer csak apránként egyre jobb volt most meg már müködik is:D:D ezt hogy hoztam össze nem tudom:D de jo lett...
Tegnap már wgy huzamba huztam neki vagy 4órán át... terep aszfalt ami csak jött...:D hát megvagyok elégedve vele....
De 1 hátsó lánckerék meg 1 lánc nem ártana neki.... abbol eseteg van valakinek jo állapotu olcson?
Szervó nyit és csak a szelepek nem mozdulnak?
Vagy semmit nem csinál az egész?Aksid van?
Próbanyitást csinál amikor ráadod a gyújtást,
vagy nincs aksi akkor amikor berúgod csinál valamit?
Tárcsagecim meg ilesmik vannak nekem.
Szép moci!
Amennyiben a 7en nem tudom megoldatni ezta problémat akkro eladó sorba kerül... mert nem szeretem szereltetni....:
Amit tudni kell róla elöl hátul uj fékbetétek és gumik did neon zöld lánc uj első lánckerék henger dugo gyürü hajtokar nemrégiben cserélt idomok és matrica szett szép , váltoban olj csere megvolt. pazaz kormány 2égés polisport ufo fejidom. 50esként fut pilácsok iesmi rendben van csak a geci powernél nem stimmel valami...
KÉPEN MÉG NINCS BENN HÁTCSÓ KERÉK MERT BETÉTEK MÉG NINCSENEK BENN
hello sziasztok kisebb problémám támadt.. a probléma oka 1 frissen vásárlot 125 ös TSR. amin nem nyiat pover szelep... leszedtem oldalta kis fedlapját ahoal 2 bovden találkozik 1 kis kerékszerü izén.. és szerintem talán itt elheta baj mer belül se lefisálva sesemmi .... valakinek nincs pover szetje vagy csak jó tanács?
Aztkell hogy mondjam most megvagyok elégedve a géppel végre valahára ez a wössner dugó végzi a dolgát beállítottam a levegőszabályzót is rendesen, most viszonylag hamar elérem a 120-as tempót.:)
Hengerfejnél a tőcsavar meglett csinálva már csak tömítés kéne cserélni.
Valaki tud segíteni honnan lehet venni? Használt nem érdekel.
Ha valaki tud kérem segítsen! ! Fékbetét is kéne. Azt szülők állják mert nem
tetszik nekik hogy hátsófék nélkül járok mocizni.
Hali!
Hengernél a tőcsavar kijött és nyomatja ki a vizet.
Hengerbe is befolyik a viz. : (
Tőcsavarral mit lehetne kezdeni?
hengerfej tömítés is rossz honnan lehet szerezni?
Zircen voltam autósboltba nem tud rendelni.
Meg kellene jó állapotú fékbetét hátulra.
Segítséget előre is kösz!
hali nekem nincsenek mar idomjaim,se hatso lábtartom..az amugy se volt. viszont eslö lábtartok megvannak ha kell. rudok is megvannak hozzá csak az nincs a képen
Hali gyári Japán cuccok 35000 FT Pesten az M3 mellett a Blackmotorsznál vettem csak 1-2 hét mire megjön de máshol nem volt alapméret csak tulméretes dugó és nekem az nem volt jó de Tatabányán a Pinkmotorsznál is van és neten is megtudod rendelni és futárszolgálat kihozza a csapszeget és a teló szimeringet ott vettem és másnap kihozták házhoz
Megoldodott a problémám... semmi mást nem csináltam mint h szétszedtem fék tisztitoval kipucoltam de méga kkor sem nyitott
nekiáltam kicsit gyepálni erre 1szer csak apránként egyre jobb volt most meg már müködik is:D:D ezt hogy hoztam össze nem tudom:D de jo lett...
Tegnap már wgy huzamba huztam neki vagy 4órán át... terep aszfalt ami csak jött...:D hát megvagyok elégedve vele....
De 1 hátsó lánckerék meg 1 lánc nem ártana neki.... abbol eseteg van valakinek jo állapotu olcson?