Hello akkor érdekelne a hátsó faj idom suzukihoz ha ma feltudnál jönni msnre az jólenne és akkor meg dumálhatnánk a részleteket vagy telefonon elérsz 06309678217
Hello mindenki ha valaki tudja hogy milyen fajta idomok vannak ezen a tsren vegyen fel msnre vagy dobjon egy emailt email+msn ugyan az: pocokk15@citromail.hu előre is köszönöm szépen
hello érdekelne hogy a festést és a felnid gumikat mennyiért vetted és mennyiből úsztad meg a festést nagyon szép lett nagyon tetszik kérlek msnen írj: pocokk15@citromail.hu
Hello
kéne 1 kis segítség
bemostam a motor gyujtásának ott hátul annaka fekete doboznak.
és amikor összeraktam még beindult de utána már nem és mai napig sem akar de még szikra sincs megnéztem hogy a trafórol jön le áram de semmi mi leheta probléma.
ha valakinek van vmi ötlete azt nagyon megköszöném.
msn.csillagbalint@freemail.hu
de gyujtásrajz és más egyéb okosság is jó lennne..
erőre is köszi üdv. Bálint :D
sziasztok! egy olyan kérdésem lenne, hogy tsr 125-nek az első sárvédője külső íven milyen hosszú?azért kellene, mert úgy csap mint az állat szemből,és nem tudom, hogy gyárilag ilyen vagy lett belőle levágva!
köszi
egy tanacs. NE vegyel Suzuki Tsr 200 at!
sztem..bar most magam ellen beszelek..mert alig van hozza alkatresz en meg pont ehhez arulok alkatresz mert szetbontottam az enyemet..de ehhez a tipushoz(japan belpiacos) szal eleg nehez hozza alkatreszt talalni. de te tudod :)
Sziasztok!
Nagyon rövid időn belül tervben van egy 1994 -es tsr200 motor vásárlása!
Valaki tudna segíteni hogy a motor pontos adatait hol lehet megtudni!
Igazából az alkatrészek érdekelnének!
Szervízkönyve nincs valakinek?
Vagy nem tudja valaki honnan lehet beszerezni?
Jó lenne tudni pontosan milyen alkatrészek kellenek a géphez!
érdeklődnék hogy valamilyen digitális formában eltudnád e küldeni a teljes könyvet?
Remélem megoldható?
Ha bármilyen költségvonzata van hajlandó vagyok kifizetni azt! (fénymásolás, szkennelés, postai költségek, stb) Remélem megtudunk egyezni!
köszi
üdv:Zsolt
kéne 1 kis segítség
bemostam a motor gyujtásának ott hátul annaka fekete doboznak.
és amikor összeraktam még beindult de utána már nem és mai napig sem akar de még szikra sincs megnéztem hogy a trafórol jön le áram de semmi mi leheta probléma.
ha valakinek van vmi ötlete azt nagyon megköszöném.
msn.csillagbalint@freemail.hu
de gyujtásrajz és más egyéb okosság is jó lennne..
erőre is köszi üdv. Bálint :D
köszi
és mi a helyzet az utángyártott alkatrészekkel?
Írd már meg a számod lszi mert szívesen megbeszélném telóban mint itt!
Előre is köszi
Hali
sztem..bar most magam ellen beszelek..mert alig van hozza alkatresz en meg pont ehhez arulok alkatresz mert szetbontottam az enyemet..de ehhez a tipushoz(japan belpiacos) szal eleg nehez hozza alkatreszt talalni. de te tudod :)
Nagyon rövid időn belül tervben van egy 1994 -es tsr200 motor vásárlása!
Valaki tudna segíteni hogy a motor pontos adatait hol lehet megtudni!
Igazából az alkatrészek érdekelnének!
Szervízkönyve nincs valakinek?
Vagy nem tudja valaki honnan lehet beszerezni?
Jó lenne tudni pontosan milyen alkatrészek kellenek a géphez!
Bármi infót, tanácsot szívesen fogadok!
Üdv
Gyuri
érdeklődnék hogy valamilyen digitális formában eltudnád e küldeni a teljes könyvet?
Remélem megoldható?
Ha bármilyen költségvonzata van hajlandó vagyok kifizetni azt! (fénymásolás, szkennelés, postai költségek, stb) Remélem megtudunk egyezni!
Hali
Fékbetét stb...
Valakit érdekel az irjon (g3.0@freemail.hu)
Kaptam telefonszámot (Az illető alkatrészekkel foglalkozik.)
Jó minőségű... olcsó
Tsr 125-höz keresek kuplung bowdent.ha valakinek van vagy tud kérném jelezzee
köszi
üdv
Kuplung bovdened megvan még?
köszi
üdv