Én a dobot nem csak szétszedtem XD Át is lett alakítva kicsit.. tele van fölösleges dolgokkal :) csövek lemezek halmaza az egész :D
Na most h nekem nincs benne semmi asszem, meg nincs is meg az a nagy doboz.. magas fordulaton elég jó hangja lett :) alapjáraton 1 kicsit furi de hamar meg lehet szokni, sztem 1 faja dobbal jó hangjuk lenne ezeknek
SZTEM a környékbelieknek illene már összegyűlni!
A sár nekifeszítette a láncot a dekninek belűröl és most megszoxalagoztam egyenlőre de majd elviszem csak nem tom hova mert alumíniumot nem tom hol tudnak hegeszteni!
Azsem rossz, azt hogy sikerült összehoznod? Vidd el 1 kasznis műhelybe azt megmondják h meg-e tudják hegeszteni.....SZTEM! (SZombat jó idő! CSizma fel aztán Go Go Go)
Sziasztok nekem lenne egy kis problemám mégozzá hogy kijukadt a dekli a gyujtástekercsné és nem tom hogy lehetne megcsináltatni hogy nincs e valakinek egy fölös?
Na akkor majd indúts rá a gépre kicsit járasd h kb langyos legyen a víz ne legyen forró.....azt csummázd le!DE fontos h alapjáratról!és írd meg h befullad-e! LÉCCI !KÖSZII
nyergesen az ijjászpálya
Na most h nekem nincs benne semmi asszem, meg nincs is meg az a nagy doboz.. magas fordulaton elég jó hangja lett :) alapjáraton 1 kicsit furi de hamar meg lehet szokni, sztem 1 faja dobbal jó hangjuk lenne ezeknek
SZTEM a környékbelieknek illene már összegyűlni!
már csak azé hogyha itt környékbeli ak tudnál mondani olyat akol karoszériás van!