Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem 2 DRZ van ott? vagy mi az amit takar a tsr ed?
Hol lesz a legközelebbi "TSR" találkozó? mennék én is. Mogyorósig tudom a földesutat.
"dr-zk"
nyergesen az ijjászpálya
De szimpatikusnak tűnik az az erdő ahol a dr-zk vannak...hol is van az?
Hát igen nincs jó hangja mert nem a gyári dob van rajta.
mi már megcsináltuk egyszer!
200 as TSRnke nincs jó hangja? hm.....ez engem meglep....
OKÉ Köszi. Majd lesz valami. Nem sok kedvem van átalakitani de nincs jó hangja.
Én a dobot nem csak szétszedtem XD Át is lett alakítva kicsit.. tele van fölösleges dolgokkal :) csövek lemezek halmaza az egész :D
Na most h nekem nincs benne semmi asszem, meg nincs is meg az a nagy doboz.. magas fordulaton elég jó hangja lett :) alapjáraton 1 kicsit furi de hamar meg lehet szokni, sztem 1 faja dobbal jó hangjuk lenne ezeknek
SZTEM a környékbelieknek illene már összegyűlni!
nemtud vki egy szervizkönyvet ts200r-hez?
Zsolt, nincs abba a dobba semmi. Csak a szokásos dolgok egy pár furulya, egykis gyapot, stb. Én szétszedtem, de minek...
Sziasztok Megtudná valaki mondani milyen kuplungbowden jó a Ts 125-ös höz. Előre is köszi!
Brian6 TELJESEN átalakította az övét!ÍRJ neki! AZt hizsem valami G3c1 sok cső, furuja féleség....
Ki tudja mi lehet abban a dobban ami be van karikázva?
Jó kis mogyorósi MX
3 I\I I\I Y 1
Én táti vagyok.....
Hovavalósi vagy ?

már csak azé hogyha itt környékbeli ak tudnál mondani olyat akol karoszériás van!
Sztem akármelyik valamirevaló karosszériás tud neked segíteni ha nem abban h meghegeszti, legalább anniyban h hova menny ahol tudnak..
A sár nekifeszítette a láncot a dekninek belűröl és most megszoxalagoztam egyenlőre de majd elviszem csak nem tom hova mert alumíniumot nem tom hol tudnak hegeszteni!
Azsem rossz, azt hogy sikerült összehoznod? Vidd el 1 kasznis műhelybe azt megmondják h meg-e tudják hegeszteni.....SZTEM! (SZombat jó idő! CSizma fel aztán Go Go Go)
Sziasztok nekem lenne egy kis problemám mégozzá hogy kijukadt a dekli a gyujtástekercsné és nem tom hogy lehetne megcsináltatni hogy nincs e valakinek egy fölös?
OKÉ! Majd kipróbálom. Majd irok.
Na akkor majd indúts rá a gépre kicsit járasd h kb langyos legyen a víz ne legyen forró.....azt csummázd le!DE fontos h alapjáratról!és írd meg h befullad-e! LÉCCI !KÖSZII
DE min állítassz?