Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motorozik valaki rajtam kivül ebbe a sz@r időben?
Hali!
Tegnap kin voltam hibernálni magam egy pulcsiba Kesztyű nélkül.
1 fok volt kb amikor hazaértem.
Nagyon csúszik! !
UNOM A FEJEM LEHETNE VALAMI JÓ IDŐ!
Szerdára mondanak napsütést remélem nem tévednek!
Üdv!
Nem vagyok hüle nem azér motoroztam kabet nélkül mert nem akartam felvenni csak nemvolt nálam kulcs lakás meg zárva.XD
Motor meg kint volt udvar.
én ittvagyok
mivan kihalt a fórum?
Heló!
A gépem be volt lustulva és nem megfelelően kapta az olajat ennek köszönhetően még a gyertyát is beköpködte.
Persze lehetett hazatoligálni az 50kg-ommal
Az olajozót lekötöttem és kevertem be 1/40-es keveréket.
most odacibálom neki és voá! nem fuldoklik az olajban, vagy kétszer akkorát húz és melegen ,hidegen egyaránt könnyen indul elég neki a lábtartótól 5cm rárúgok és már megy is.
Mező mellet autóval kijárt kicsit füves helyen kinek kapar ki 2személy alatt 3.ban?
A 2 személy kb 90kg.

(régen ezt még 1.ben sem tette)
Lehetne motoros idő!
Üdv!
hali!
a tsr 125ccm és a 200ccm idomjai ugyanazok? 200 ccmre 125ös is jo?!
és még pár kérdés,mennyit kell pörögnie?power nélkül,és kb mennyit kéne mennie végre?
sziasztok,tudja valaki meddig gyártották a tsr-eket?125öset?
Sziasztok

Van egy eladó szupermoto szettem Suzuki RMX-re való, de amugy szerintem minden tipusra felrakható csak távtartó kérdése. Nem kérek érte sok pénzt csak elvigye valaki. A gumik jók rajta szinte alig kopotak. Adok hozzá egy láncot is plusz előre egy fékmunkahengert. Amugy a felni DOT márkájú. Akit érdekel az írjon e-mailt a muki1001@gmail.com-ra és küldök képet is róla.

Ugyan itt eladó egy TSR 200-as. Nem gyilkoltam, borítottam egyáltalán. Utcán használtam nem sárban porban. Egyszer voltam vele cross pályán, de mikor a hátsom elkezdet felemelkedni akkor vettem viszább a gázból és álltam ki a pálya szélére nézőnek. Tehát a morotnak semmi baja. Nem azért eladó mert szar! Csak jó olajjal jár nem raktam bele szar shel meg molos olajokat. A láncszert majdnem új. Gumi hátul 80%-os előre viszont új forrja. Akit érdekel az érdeklődhet a muki1001@gmail.com-on. Nem olcsó pénzért vettem én sem de azt az árat nem is kérem vissza.
szia !
igen van, de furni kell. perselyezve van a henger mert gyárilag nicasilos ez fellett perselyezve ugyhogy barmekkora furatot lehet furni nem kell a gyari szabvany dugot venni ami egy csomo pénz hanem rakhatsz bele 200as proxot is ami 18.000 ft nem 30.000 ft mint a gyari szabvany.
szoval van csak megkell furni.
udv
sza szeretném kérdezni hogy 200 tsr hengered vane elado
tsr alkatrészek eladók! 0630/4807856
Heló!
Az természetes ,hogy az első fogaskerék lötyög nem is kicsit?
(A csavarok szorosak.)
Más motoroknak a hőmérője is jó lenne hozzá?
Vagy az nem patent a ts be?
Válaszokat köszönöm előre is!
okes köszi
nem sikerült,de szolok ha lesz
szia drsunny! sikerült szerzni? ha igen megtudnad mondani h h onnan mert nkem isszükségem elnn rá!
helyesbitenék. power szelep dugó ami a kipufogonál van !xD
hy! a kipufogonál lévő powerszelepre lenne szükségem.ha valaki tud segítsen lécii!:S
Ha addig nem sikerál eladni ,hogy akkora lesz a lábam akkor én rám számíthatsz!
Pár év múlva.
Egyenlőre még csak 41-nél járok.
(A hőfokmérő lenne a fontos számomra ,de jó lenne ha lenne valakinek fordulatszám mérővel is. Megvenném csak a hőfokmerőt is ha van külön.)
Üdv mindenkinek!
Sajna rám akkor nagy
Üdv!
Én is azért szeretném eladni mert kinőttem :S
Szeretnék rendelni 125-ös tsr- hez elsö 11-es és hátsó lánckereket ,lánccal együtt! Tud valaki vmi. jó helyet? Vagy csináltatott már vki. nagyobb hátsó lánckereket vhol?
Ezt láttam a pont most hirdetésben a képes motoron, de az a baj hogy nekem kicsi :S :S
Találtatok a 200-as rezólyában folytást?