Nincs mit! Én már kicsit bánom hogy először a repsol-t tettem bele, nem szar de most már majdnem mindenből a legjobbat veszem bele, ha legközelebb olajat cserélek 100% hogy motul-t rakok bele. Keverékhez te milyen olajat öntesz? Én a Motul 710-et használom, nitro-adalékos így jobban elég az olaj és nem marad nagy lerakódás a kipufogóban. /kox/
Üdv, neked is kellemes ünnepeket!
Szia!
Ami bele való az 20w40-es olaj, az enyémbe 10w40-es REPSOL van. 20w40-et sehol nem lehet találni, szerintem nyugodtan beleöntheted, nagy bajt nem csinálhat!
Üdv. Dani
Üdv emberek!
Kinek mi a véleménye, a gyárilag előírt rézmagos középelektródás NGK BR9ES-t -vagy- a nikkel középelektródás NGK BR9EG(versenygyertya)-t vegyem a TSR-be?
üdv mindenkinek bontom a motoromat vagy egyben is el adom amit tudni kell róla a motor megy csak nincs benne power szelep + a lamellák kopottak azért bontom mert nincs rá vevő ami a motorban új hüvely dugószett láncszett augusztusban lett csináltatva nagyon ha érdekel valami írj itt vagy E-mail -en : fatvas-95@hotmail.com
üdv nekem lenne egy komplett hengerem alapméretes hüvely dugó szinte új annyi h power szelep nincs benne egész cucc egybe árat meg beszéljük ha még érdekel
meg volt égve a kuplungom és csúszott , kapott új lamellákat , fém lamellákat is és azóta csak 7 L -t eszik.
eleinte nem vettem észre h csúszna a kuplung , pár 7 , 1-2 hónap elteltével már nagyon csúszott , alig indult el a motor és kicseréltettem a lamellákat azóta tökéletes !
És kellemes ünnepeket!
Yeahw 3000. hosszászólás