Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia.Nincs véletlenül km bovdened.
Hello. Nincs mar blokk sajna. Elkelt.
hali ha meg van még a blokk egyben mennyiért adnád oda képeket tudnál föl rakni róla
hali pontosan hol van a motor ha még meg van mert kéne 1-2 dolog
Köszönöm uram a fékbetétet.Tegnap megérkezett és be is helyezödőtt.
ELADÓ SUZUKI TSR SZERELÉSI ÚTMUTATÓK /SERVICE MANUAL/ !

Angol nyelvű, sok ábrával, pontos méretekkel!

3500Ft (+ a postakölség!) érdeklődni a dany98@citromail.hu-n vagy a +36 30 750 1415-ös számon, 15:00-tól!
Odaadom . Adj egy pontos címet e-mail - ben ,ahova küldhetem a fékbetétet ! e-mail : bekant@freemail.hu
Ha ennyiért oda adod akkor rendben van.Egyébként tényleg le van most árazva vaszprémben a Bárdi autósboltban...
én nem találtam annyiért , de mivel nincs rá szükségem ezért odaadom neked 3500 -ért
Na,de most látom ,hogy ezt már 4200ft-ért is lehet kapni ugyhogy alma...
Ez tutkó,hogy Suzuki tsr125-re való mert akkor igényt tartanék rá...
helló

Nekem van egy új első fék betétem " GOLD FREN " csak ki lett bontva ! 5500 ért vettem , de odaadom 4500 ért !
Kuplunk kar,bowden,lánc,mindkét lánckerék,irányjelzők is érdekelnének.
Üdv:Canyer
Sziasztok!
Suzuki TSR 125.ös 1996 évjárat keresek elsö fékbetéteket.
A méretre lenne szükségem,a valaki esetleg tudna nekem irni egyet azt nagyon megköszönném...
Üdv:Canyer
helló csak annyi alaktrészem van ami a képen is látszik. hengerem sajnos nincs
érdekelne alkatrészek!
üdv henger, dugó, hengerfej érdekelne ja dupla poveres
henger , hengerfej,dugó duplapover erdekelne!
üdvözlöm nekem szükségem lenne duplapoveres hengerre ,hengerfejre, dugóra stb de érdekelne a többi alkatrész is cim:nosztalgia22@freemail.hu
Hali ezen a számon tudsz venni utángyártott powert a gyári 180000 FT 06304211474
Hali érdekelne hogy a blokkot rakom össze a két oldal közé kell e papír tömítés vagy csak paszta én most mikor szét szedtem nem találtam csak nagyon vékony papírt vagy az a ragasztó volt nem tudom
Nekem még MINDIG van!
b.feca12@gmail.com
sziasztok eladnám megmaradt tsr 125 motorblokk alaktrészeim. amik a képen vannak egybe 15 000. a fötengely kuplung hibátlan állapotú.
Sziasztok!

Valaki nem tud eladó powerszelepet?
Vagy bontót ahol kapok?