sziasztok olyan kérdésem lenne,hogy tsr125-höz a kuplung kopolamelláknak gyárilag milyen vastagnak kell lennie, milyen vékonyságúnál kell cserélni, elöre is köszönöm a segítséget
Kompresszió gyári érték 7.8:1
Két oldali hűtésre lesz szűkséged.
Kipufogót kell cserélni.
Power nyelv helyes állását belőni
bele ne verjen a dugóba.
200-as tsr karbija.
Elektronika full ugyan az.
Könnyen valósítható.
Láttam már tsr-t 200 blokkal
125 blokkszámmal rendszámosat.
Üdvözletem mindenkinek!
Van egy imádott ám felújítás elött álló ts125r típusú mocim és arra gondoltam lehet jobb lenne egy 200as blokk bele
Az lenne a kérdésem h be tudnék-e dobni egy 200as blokkot, és vajon elektronikát is cserélni kell ? vagy elég a kipufogót meg a karbit?
lánc szett és póvermotor meg a hűtő vajon csereszavatos?
meg még egy kérdés lenne ha lehet:)
nem tudja valaki, hogy mekkorának kellene lennie a henger kompressziónak 125ccm-be illetve 200ccm-be?
köszönöm a válaszokat előre is további szép napot!
ALKATRÉSZEK:hengerek. főtengelyek.váltók.kuplungok.teleszkópok.ülések.lámpák.vázak.e
lektronikák.álló.forgórészek.deknik.blokk felek.kerekek.hütők.minden tipusú alkatrészek
A FENTIEKBEN EMLITETT ÉS NEM EMLITETT MOTOROK ALKATRÉSZEI BONTOTT HASZNÁLT ALKATRÉSZEK ELADÓK, BESZERELÉSI GARANCIÁVAL.POSTÁZOK.IS BÁR HOVA EGYARÁNT KÜLFÖLDRE IS.
FELESLEGES ALKATRÉSZÉT BESZÁMOLOM
sziasztok van egy fölösleges PROX tűgörgőm 16x20x17.7-es méretű, origin csomagban számlával, 3400ft-ért vettem, 3000ft-ért oda adom a posta költség pár száz forint suzuki tsr-hez és rg-hez való, ha érdekel valakit hívjon a 0620-3317-156 os számon.
No Kabo, beszéltem a mesterrel, még nem állt neki legyártani a powereket, de amint valami haladás van az ügyedben, jelentkezni fogok.
Mondjuk, ha vagy két hétig nem reagálok, inkább csörgess meg, nehogy elfelejtsem a dolgot.
Szia akkor végülis az a tömítés hija meg lelett furva egy csavar a tűszelep fészekn él erről küldenél egy képet? A tomirx75@gmail.com ra és itt megbeszélnénk mi az ára jo így?
Két oldali hűtésre lesz szűkséged.
Kipufogót kell cserélni.
Power nyelv helyes állását belőni
bele ne verjen a dugóba.
200-as tsr karbija.
Elektronika full ugyan az.
Könnyen valósítható.
Láttam már tsr-t 200 blokkal
125 blokkszámmal rendszámosat.
Van egy imádott ám felújítás elött álló ts125r típusú mocim és arra gondoltam lehet jobb lenne egy 200as blokk bele
Az lenne a kérdésem h be tudnék-e dobni egy 200as blokkot, és vajon elektronikát is cserélni kell ? vagy elég a kipufogót meg a karbit?
lánc szett és póvermotor meg a hűtő vajon csereszavatos?
meg még egy kérdés lenne ha lehet:)
nem tudja valaki, hogy mekkorának kellene lennie a henger kompressziónak 125ccm-be illetve 200ccm-be?
köszönöm a válaszokat előre is további szép napot!
http://motoralkatreszek.blogsp...
A LINKBE BŐVEB INFORMÁCIÓKAT TALÁL.
ALKATRÉSZEK:hengerek. főtengelyek.váltók.kuplungok.teleszkópok.ülések.lámpák.vázak.e
lektronikák.álló.forgórészek.deknik.blokk felek.kerekek.hütők.minden tipusú alkatrészek
A FENTIEKBEN EMLITETT ÉS NEM EMLITETT MOTOROK ALKATRÉSZEI BONTOTT HASZNÁLT ALKATRÉSZEK ELADÓK, BESZERELÉSI GARANCIÁVAL.POSTÁZOK.IS BÁR HOVA EGYARÁNT KÜLFÖLDRE IS.
FELESLEGES ALKATRÉSZÉT BESZÁMOLOM
06304053450
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a 125-ös tsr-nek a váltója ugyan az mint a 200-asé?(1998-as kiadás)
Csütörtökön otthon leszek és megnézem.
Nekem van láncvédőm!
2500Ft-ér a tied lehet.
Ezen a számon utolérsz.
06304807856
Nekem van mind a kettő!
Ezen a számon utolérsz.
06304807856
Mondjuk, ha vagy két hétig nem reagálok, inkább csörgess meg, nehogy elfelejtsem a dolgot.
Meg tudnád mondani hogy pontosan milyen karburátor van a 200-ason?