Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok a képen látható suzuki ts125r1988-1997 ig alkatrészek, és a listában lévő eladóak.
tank
első sárvédő
hűtő
rezonátor
power elektronika
km óra
trafó
kiegyenlítő tartály
olajszivattyú
gyújtás dekni
irányjelzőrelé
lengővilla
hűtőrács
féklámpakapcsoló

láncvezető
hátsó sárvédőkonzol
ülés
Jó megnézem teszek bele egy másikat hátha,köszönöm az infót!
Üdv!

Valaki mondjon nekem okosat! Nemrég vettem egy ts125x-et, nem éppen fényes állapotban. A gond akkor kezdődött, mikor hazahoztuk és átnéztük, állítgattuk.
Kezdem az elejéről:
Az első próbaköröknél ment mint az állat, viszont nem tetszett, hogy nagy gázadásra kis fordulatról először lebökött az eleje, csak aztán indul el. Úgy gondoltuk, hogy sok benzint kap, ezért megnéztük a súber beállítását és kicsit visszavettük. Összerakás után a túlfolyón elkezdett folyni a benzin. Az úszóra gyanakodtunk, de többszöri állítgatás után se állt el a túlfolyás. most hozzájutottam egy másik blokkhoz(mondván nem árt ha van) karbival. Mivel a régi blokkban már nagyon kopott volt a gyűrű, egy az egyben átdobtuk az új blokkról a hengert karbistol, mivel abban szinte új dugószett van. DE a túlfolyón még mindíg folyik a benzin, az új karbival is...
Az agyam eldurran tőle! Valaki valami okosat?
hy!
A TSR gyári gyertyája NGK BR9ES
majd átrakjuk az enyémből 1 próbára.
Akkor szerintem próbálj másikat , mert van, hogy csak ez a hiba. Én is raktam már zsír új gyertyát bele és szar volt. Próbálj másikat.
Helo,de most cseréltem azt is és még is csinálja.
Hello.
Engem érdekelne a kisebbik első fogaskerék h mekkora és mennyiért adnád.
Hy
Eladó TsR:link

Illetve alkatrészek: link

link
Nem cseréltél mostanában gyertyát benne?
Üdv.Van egy 125-ös tsr-m.Szeretném megkérdezni tőletek hogy miért torpan a motorom váltáskor,levegőszűrőt cseréltem benne de akkor sem hagyta abba mit tehetnék vele?
Jó köszönöm az infót!
Sajnos nem!
Tudnál rá dobot és ha igen mennyiért?
Jaa, ha csak dobot akarsz akkor nem. Akkor minden ugyan olyan.
Ezt most mire érted,arra hogy ha ráteszek egyet akkor kiüti a póvert?
Nekem csak egy hátsó dob kellene, vagy arra érted?
szavasztok!
Van egy 78 as évjáratu tsx em henger hiányzik rola mert beadtam megcsináltatni de nincs pénzem ki váltani 30 ért tehát anélkül van akit érdekel irjon . köszi.
Vízpumpa tömszelence ,mert folyik a víz. De ez újba kellene. Első fék felső fékmunkahenger.
Helló
milyen alkatrész kellene mert nekem is vannak alkatrészeim de itt kepesmotoron motor alkatrészeknél van fent egy Tabdi i embernek most egy kék tsr t árul.
De akkor powered már nem lesz!
Helo,szeretném megkérdezni tőletek hogy suzuki tsr 125 - höz nem tudtok soport kipufogót,vagy itt a neten hol találnék hozzá?Válaszotokat előre is köszönöm.
Próbáld meg!Tegyél bele friss benzint! NEm tudod ,hogy hol lehet alkatrészeket kapni tsr-hez?
nekem akkor csinálja a próba nyitást amikor már beindult a motor de csinál vagy még arra gondolok hogy vizes a benzin és vizet kapoot a fúvóka
Sziasztok
TSR 200 komplett henger,henger fejjel power nyelvekkel együtt jo álapotu érdekelne.csak Nikaszilos
Válaszokat elöre is köszönöm
HA ráadod a gyújtást, akkor csinál tesztet a poweer?Hallod , hogy mozog?
Helló az lehetséges hogy ha a motor fullad gázadásra és alacony fordulaton semmi nyomatéka akkor a power fent van akadva?
A tengely mozog a powert nem tudom aara gondoltam hogy a villa lehet eltörve mert mgelett csiszolva a két zszéle mert az 1 részes powernek vastagabb a szára és nemfért be.