Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló ha a rezonátorra gondolsz nekem van
Sziasztok Eladó Suzuki Tsr blokk! henger dugó kifogástalan a motor kuplung problémás volt a kuplung kiemelő kar tört el benne de nem találtam hozzá igy kivettem és kapott egy 4t blokkot a kupung kosár lamelák épek nem volt vele gond ha valakinek bármire szüksége lenne irjon rám
tud nekem valaki 125 -ös TSR - re kipufogó könyököt ?
Nekem a belsörèsz kéne végűlis meg a
az amit a bovden mozgat
kuplung az már nincs... melyik fele kellene?
Nekem egy fèl blokk kéne vagy a kuplung komplett de ha van mükődő blokk az is jöhet
nekem van pár dolog... mire lenne szükséged?
Sziasztok! Suzuki tsr125 -höz valakinek kuplung alkatrésze? vagy komplett hengerhibás blokkja vagy félblokkja esetleg?
Nekem van. Email: b.feca12@gmail.com
Hali! tsr 125 eladó powermotort keresek! Elore is köszi
üdv!

Eladó Suzuki TS 125 X-hez képen látható alkatrészek egyben vagy külön külön! Ár megegyezés szerint! ha kérdésed van illetve érdekel egyik alkatrész irj bátran : csipi1218@freemail.hu
06302050064 esti órákban hívj üdv
Hali kellene a tükör,azért ide írok,mert szarakodik a freemail-em!
Add már meg a telószámod és felhívlak,hogy megbeszéljük a részleteket!
Köszi heló.
szeretnék 1 hibátlan könyvet tsr 125 röl minnél elöbb irj mailt h mi van és menyi köszi
halli zsoci vok van még hibátlan példányod? szeretnék 1-et minnél előbb irj mailt h mi van köszi
Helló
Nekem van gyári tükröm ha érdekel : kovacst1em@citromail.hu
hali ducky erdekelne tsr 125-höz power -hez vmid nincs véletlen? poverböl bármi érdekel ha rosz az sem baj csak szoljon mail-ban akárki kőszi
az sincs sajnos
Esetleg a négyzet alakú 2 gyári tükröd megvan?
az már nincs meg!
Bal hátsó idomod van?
Aszfalton csak annyit megyek, amíg kiérek a " rekettyésbe ". Az enyém rendszámos. Főleg terepen de nem durva helyeken, vagy sirató falat mászva. Erdőben, földes úton, persze ha púp van felmegyünk rajta. A fogysztástól csodát nem vártam, levegővel nem mehet, viszont kicsit gyengének találom. Kis fordulaton nagyon vérszegény, csak ezzel az 52-es lánckerékkel használható, így viszont 70 az utazója.
szevasztok valakinek nincs meg a tsr125 kapcsolási rajza? lécci fontos emailben küldjétek zsocigolf82@citromail.hu
És terepen használod? mert mi azért elég durva helyeken is megyünk vele... De leszarom nem fogok hozzányúlni mert elállítjuk utána nem lesz alapjárat meg ilyenek. Inkább tankolok ennyit minthogy utána szerelni kelljen. Amúgy elvileg nekem is gyári fogaskerék van fent.