Sziasztok Eladó Suzuki Tsr blokk! henger dugó kifogástalan a motor kuplung problémás volt a kuplung kiemelő kar tört el benne de nem találtam hozzá igy kivettem és kapott egy 4t blokkot a kupung kosár lamelák épek nem volt vele gond ha valakinek bármire szüksége lenne irjon rám
Eladó Suzuki TS 125 X-hez képen látható alkatrészek egyben vagy külön külön! Ár megegyezés szerint! ha kérdésed van illetve érdekel egyik alkatrész irj bátran : csipi1218@freemail.hu
Aszfalton csak annyit megyek, amíg kiérek a " rekettyésbe ". Az enyém rendszámos. Főleg terepen de nem durva helyeken, vagy sirató falat mászva. Erdőben, földes úton, persze ha púp van felmegyünk rajta. A fogysztástól csodát nem vártam, levegővel nem mehet, viszont kicsit gyengének találom. Kis fordulaton nagyon vérszegény, csak ezzel az 52-es lánckerékkel használható, így viszont 70 az utazója.
És terepen használod? mert mi azért elég durva helyeken is megyünk vele... De leszarom nem fogok hozzányúlni mert elállítjuk utána nem lesz alapjárat meg ilyenek. Inkább tankolok ennyit minthogy utána szerelni kelljen. Amúgy elvileg nekem is gyári fogaskerék van fent.
http://aprod.hu/hirdetes/elado...
az amit a bovden mozgat
Eladó Suzuki TS 125 X-hez képen látható alkatrészek egyben vagy külön külön! Ár megegyezés szerint! ha kérdésed van illetve érdekel egyik alkatrész irj bátran : csipi1218@freemail.hu
Add már meg a telószámod és felhívlak,hogy megbeszéljük a részleteket!
Köszi heló.
Nekem van gyári tükröm ha érdekel : kovacst1em@citromail.hu