Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt nem tudom, hogy mérték, vagy, hogy mit kell csinálni vele, hogy 2 l-t egyen. A gyári láncszettel nekem 4,5, most 52 fogas van hátul, így 6 környéke. 13 az rohadt sok.
és 125-ös
Az azért elég kemény hogy ezen az oldalon amit belinkeltél, kb 2 litert írnak fogyasztásnak... Jó mondjuk nálam még avval is kell számolni hogy a terep miatt többet eszik... De az már elég gáz hogy 13 LITER A FOGYASZTÁSOM!
Szeva !
A sok papír nélkülit hiába hírdetik 32-35 LE-snek, 16KW, azaz 22 LE. Itt egy link, szinte minden fontos adattal.
http://www.suzukicycles.org/TS...
sztem először nézd + a kipufogot milyen kormos és 1:40-re keverd mert azt szereti
Helló 125ccm-be való Ha érdekel : kovacst1em@citromail.hu
Helló! Engem érdekelne az egyik képen látható alkatrész azaz a sebességváltó fogaskerekei. érdeklodni szeretnék hogy tsr 125 vagy 200 ba valók e?
Üdv Urak/Hölgyek!

Kis segítség kéne! Valaki mondja már meg nekem, hogy mennyit pörög egy 125ös tsx? Mert sztem az enyém kicsit hamar feladja (1-2ben 7000 és vége, többi sebességben 8000 nagy nyögve) utolsó előtti fúrás és még a gyári fúvóka. Lehet, hogy keveset kap?
Köszi előre is!
Hellotok
Mekkora a max nyomaték és lóerő enél a 125-ös motornál?
Előre is köszi...
nem tudom milyen árba mehetnek használtan,én mondok rá egy árat ,ha jó akkor küldheted! 5000ft?!
Okés de én csak 22 óra után tudok
hívni :p
Te akartad :)
Vagy reggel 7 elött is tudlak :)
Esetleg hétvégén.
Kormányod van még?
Esetleg kuplung kar ?
Barátaidat is körbeérdeklődhetnéd :S
Amint felgyógyultam
szeretnék gépre pattanni :)
Az jó dolog X)
De ne pörögjél annyira
nem, kicsit túladagoltam a koffeint ma :D
Éjjel fórum nappal motor az életed ? :p
van kuplung deknim is. írj emailt és megbeszéljük! kacsa0074@freemail.hu
Amúgy lehetőleg minden féle képp
1 eladótól szeretném
megvenni ezt a három dolgot:
Kormány, kuplung, konzol,
Esetleg még:
kuplung -nak a deknije.
Esés miatt megadta magát
az a bütyök ami tartja
a kuplung külső bovdent...

Még nem néztem
annyira a motort
mi mennyire ment szét :/
Holnap körbejárom
azt megírom fórumon
minden kívánságom.
Érdekelne a konzol minden kép.
Mennyi lenne az ára tanknak,
konzolnak?
Képet tudnál?
E-mailcímem: g3.0@freemail.hu
Köszi előre is :)
Hello! Sárvédő konzol , tank van. igaz ahoz a kulcsom nincs meg, mert elvitték az elejét kompletten, de valahogy majd leoperálom a sapkát. ha érdekel írj
1996os a gép. semmi baja, patent állapotban van. írj egy árat az emailemre hs érdekel. kép esetkeg ha kell küldök. üdv
halli mid van? nekem FONTOS lenne KOMPLETT POWER és jobb oldali hátsó idom (ami a kipufogot takarja) ezek nagyon fontosak lennének zsocigolf82@citromail.hu /amit töbször nézek/vagy 0620-542-88-62
Engem érdekelne 1-2 alkatrész.
Következőket keresem
lehetőleg 1 eladótól.
(Postaköltség miatt... )
Hátsó sárvédő konzol,
cross-kormány,
komplett kuplungkar,

Esetleg még :
Tank,
kézvédő,
indexek,
Ez a 3 nem
olyan fontos.
TSR alkatrészek eladók!

Csak TELEFONON

0630 480 78 56
Eladó TS-R szerelési útmutatók!
(3 db, angol nyelvű, részletes leírással[spec. szerszámok adatai])

Az ára 3500Ft + a postaköltséget a vevő állja.
Az első képen a két jobboldali könyvben van pár hiba (néhány oldalon a szöveg utolsó sorának fele lemaradt) a hibájukra tekintettel ezek 2500Ft+postaköltségbe kerülnek.
Érdeklődni lehet: dany98@citromail.hu vagy a 06 30 750 1415-ös számon 16:30 után!

Az egyik hibátlan példány már elkelt már csak egy maradt de ha igény van rá akkor intézek még...
Sziasztok!

Tudja valaki, robbantott ábrákat honnan lehet szerezni ts125x-hez?