Azt nem tudom, hogy mérték, vagy, hogy mit kell csinálni vele, hogy 2 l-t egyen. A gyári láncszettel nekem 4,5, most 52 fogas van hátul, így 6 környéke. 13 az rohadt sok.
Az azért elég kemény hogy ezen az oldalon amit belinkeltél, kb 2 litert írnak fogyasztásnak... Jó mondjuk nálam még avval is kell számolni hogy a terep miatt többet eszik... De az már elég gáz hogy 13 LITER A FOGYASZTÁSOM!
Szeva !
A sok papír nélkülit hiába hírdetik 32-35 LE-snek, 16KW, azaz 22 LE. Itt egy link, szinte minden fontos adattal. http://www.suzukicycles.org/TS...
Kis segítség kéne! Valaki mondja már meg nekem, hogy mennyit pörög egy 125ös tsx? Mert sztem az enyém kicsit hamar feladja (1-2ben 7000 és vége, többi sebességben 8000 nagy nyögve) utolsó előtti fúrás és még a gyári fúvóka. Lehet, hogy keveset kap?
Köszi előre is!
Okés de én csak 22 óra után tudok
hívni :p
Te akartad :)
Vagy reggel 7 elött is tudlak :)
Esetleg hétvégén.
Kormányod van még?
Esetleg kuplung kar ?
Barátaidat is körbeérdeklődhetnéd :S
Amint felgyógyultam
szeretnék gépre pattanni :)
Amúgy lehetőleg minden féle képp
1 eladótól szeretném
megvenni ezt a három dolgot:
Kormány, kuplung, konzol,
Esetleg még:
kuplung -nak a deknije.
Esés miatt megadta magát
az a bütyök ami tartja
a kuplung külső bovdent...
Még nem néztem
annyira a motort
mi mennyire ment szét :/
Holnap körbejárom
azt megírom fórumon
minden kívánságom.
Hello! Sárvédő konzol , tank van. igaz ahoz a kulcsom nincs meg, mert elvitték az elejét kompletten, de valahogy majd leoperálom a sapkát. ha érdekel írj
halli mid van? nekem FONTOS lenne KOMPLETT POWER és jobb oldali hátsó idom (ami a kipufogot takarja) ezek nagyon fontosak lennének zsocigolf82@citromail.hu /amit töbször nézek/vagy 0620-542-88-62
Az ára 3500Ft + a postaköltséget a vevő állja.
Az első képen a két jobboldali könyvben van pár hiba (néhány oldalon a szöveg utolsó sorának fele lemaradt) a hibájukra tekintettel ezek 2500Ft+postaköltségbe kerülnek.
Érdeklődni lehet: dany98@citromail.hu vagy a 06 30 750 1415-ös számon 16:30 után!
Az egyik hibátlan példány már elkelt már csak egy maradt de ha igény van rá akkor intézek még...
A sok papír nélkülit hiába hírdetik 32-35 LE-snek, 16KW, azaz 22 LE. Itt egy link, szinte minden fontos adattal.
http://www.suzukicycles.org/TS...
Kis segítség kéne! Valaki mondja már meg nekem, hogy mennyit pörög egy 125ös tsx? Mert sztem az enyém kicsit hamar feladja (1-2ben 7000 és vége, többi sebességben 8000 nagy nyögve) utolsó előtti fúrás és még a gyári fúvóka. Lehet, hogy keveset kap?
Köszi előre is!
Mekkora a max nyomaték és lóerő enél a 125-ös motornál?
Előre is köszi...
hívni :p
Te akartad :)
Vagy reggel 7 elött is tudlak :)
Esetleg hétvégén.
Kormányod van még?
Esetleg kuplung kar ?
Barátaidat is körbeérdeklődhetnéd :S
Amint felgyógyultam
szeretnék gépre pattanni :)
De ne pörögjél annyira
1 eladótól szeretném
megvenni ezt a három dolgot:
Kormány, kuplung, konzol,
Esetleg még:
kuplung -nak a deknije.
Esés miatt megadta magát
az a bütyök ami tartja
a kuplung külső bovdent...
Még nem néztem
annyira a motort
mi mennyire ment szét :/
Holnap körbejárom
azt megírom fórumon
minden kívánságom.
Mennyi lenne az ára tanknak,
konzolnak?
Képet tudnál?
E-mailcímem: g3.0@freemail.hu
Köszi előre is :)
Következőket keresem
lehetőleg 1 eladótól.
(Postaköltség miatt... )
Hátsó sárvédő konzol,
cross-kormány,
komplett kuplungkar,
Esetleg még :
Tank,
kézvédő,
indexek,
Ez a 3 nem
olyan fontos.
Csak TELEFONON
0630 480 78 56
(3 db, angol nyelvű, részletes leírással[spec. szerszámok adatai])
Az ára 3500Ft + a postaköltséget a vevő állja.
Az első képen a két jobboldali könyvben van pár hiba (néhány oldalon a szöveg utolsó sorának fele lemaradt) a hibájukra tekintettel ezek 2500Ft+postaköltségbe kerülnek.
Érdeklődni lehet: dany98@citromail.hu vagy a 06 30 750 1415-ös számon 16:30 után!
Az egyik hibátlan példány már elkelt már csak egy maradt de ha igény van rá akkor intézek még...
innen :D
Tudja valaki, robbantott ábrákat honnan lehet szerezni ts125x-hez?