Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok kuplung bowdent keresek ,esetleg mivel tudnám helyetesíteni?125-öshöz
Valaki tud olyan alkatrész boltot, akik tudnak mindent szerezni? Rodeo Ride 34-en kívül, mert nincs náluk egy rohadt vízpumpa!Előre is köszönöm.
A kézikönyv ára 3500 jó magyar forint + posta.
Helló ha fordított teló érdekel: kovacst1em@citromail.hu
Szevasztok!

125ös vasam van. Olajos vagy gázos a hátsó telo? Azt hittem olajos de elkezdtem szétszedni és a szárat már nem lehet belőle kierőszakolni... ezek szerint gázosak ?
Aki csinált már ilyet az legyen szíves írjon!
Hali!

Első telók mennyibe fájnának nekem összekötő hidakkal együtt?
Ûdv tsr-hez van könyved vagy tsx-hez is?
ja meg érdekelne a power mozgato mechanikábol a henger oldalán kivül elhelyezkedö kis ház alatt lévő két gyürü alol az also meg hozzá a rugo!NA VALAKI?
Van jobboldali powerem!engem érdekelne a kézikönyv!hány jo magyar forint?
Üdv. mindenkinek!
Van 2db eladó kézikönyvem!
Akkor nem tudom, nekem még az nem kellett ellenben bármi mást betudtak szerezni.
Egyszer visszaírtak, mikor hengerfej iránt érdeklődtem , de nem lehet nálatok kapni.Ezt kaptam válaszként.
Olyan nincs hogy nem válaszolnak(nyilván hétvégén nem fognak), vagy nem jól írtad az email címet, vagy spamként kaptad meg. Meg alvázszám is kell az alapján tudnak rendelni alkatrészt.

Van amúgy telefonszám is.
Küldtem már árajánlatot, de nem kaptam választ!El tudnád nekem intézni az árajánlat kérést? 1997 suzuki tsr 125 Vízpumpa tömszelence és tömítés szett kellene nekem.Tudnál nekem árakról érdeklődni, mert azt megköszönném.
Pl náluk: http://www.rodeoride34.hu/main...

Mindent betudnak szerezni.
Pontosan hol is lehet ezt?
Suzukinak írj és ők tudnak neked eredetit alvázszám alapján én sok mindent onnét vettem a géphez mindent tudnak még az utolsó csavart is.:D
Amilyen jó volt ez a fórum, egyre halottabb...
Köszi srácok,hát nem olcsó.De ha kell akkor kell.Üdv,mindenkinek.
http://citybike.hu/spd/153350/...
itt is van 5200-ért..
Nekem vízpumpa töm szelence és tömítés szett kéne.
látom halott ez a fórum..
pont néztem, pinkmotorsnál(pinkmotors.hu) 5200ft a twin air légszűrő+1200forint a futár. Nemtudom létezik e olcsóbb, azért javarészt mindenki tőlük rendel.
Üdv mindenkinek!TSR 125-be szeretnék légszűrőt venni.Nem tudjátok hol lehet hozzá kapni,és milyen árban lehet?Köszi.
Sziasztok ismét!:D
NEm tudjátok honnan szerezhetnék 97-eshez tömítés szettet és vízpumpa tömszelencét?
helló, suzuki tsr jobboldali powerszelepet keresnék! valakinek esetleg nincs elfekvőben? gerecsemotors-nál pont csak balos van. Előre is köszönöm a segítséget!
Áhhá értem.:D Köszönöm a segítséget.
Nem tudod honnan szerezhetnék be?