125ös vasam van. Olajos vagy gázos a hátsó telo? Azt hittem olajos de elkezdtem szétszedni és a szárat már nem lehet belőle kierőszakolni... ezek szerint gázosak ?
Aki csinált már ilyet az legyen szíves írjon!
ja meg érdekelne a power mozgato mechanikábol a henger oldalán kivül elhelyezkedö kis ház alatt lévő két gyürü alol az also meg hozzá a rugo!NA VALAKI?
Olyan nincs hogy nem válaszolnak(nyilván hétvégén nem fognak), vagy nem jól írtad az email címet, vagy spamként kaptad meg. Meg alvázszám is kell az alapján tudnak rendelni alkatrészt.
Küldtem már árajánlatot, de nem kaptam választ!El tudnád nekem intézni az árajánlat kérést? 1997 suzuki tsr 125 Vízpumpa tömszelence és tömítés szett kellene nekem.Tudnál nekem árakról érdeklődni, mert azt megköszönném.
látom halott ez a fórum..
pont néztem, pinkmotorsnál(pinkmotors.hu) 5200ft a twin air légszűrő+1200forint a futár. Nemtudom létezik e olcsóbb, azért javarészt mindenki tőlük rendel.
helló, suzuki tsr jobboldali powerszelepet keresnék! valakinek esetleg nincs elfekvőben? gerecsemotors-nál pont csak balos van. Előre is köszönöm a segítséget!
125ös vasam van. Olajos vagy gázos a hátsó telo? Azt hittem olajos de elkezdtem szétszedni és a szárat már nem lehet belőle kierőszakolni... ezek szerint gázosak ?
Aki csinált már ilyet az legyen szíves írjon!
Első telók mennyibe fájnának nekem összekötő hidakkal együtt?
Van 2db eladó kézikönyvem!
Van amúgy telefonszám is.
Mindent betudnak szerezni.
itt is van 5200-ért..
Nekem vízpumpa töm szelence és tömítés szett kéne.
pont néztem, pinkmotorsnál(pinkmotors.hu) 5200ft a twin air légszűrő+1200forint a futár. Nemtudom létezik e olcsóbb, azért javarészt mindenki tőlük rendel.
NEm tudjátok honnan szerezhetnék 97-eshez tömítés szettet és vízpumpa tömszelencét?
Nem tudod honnan szerezhetnék be?