Üdv emberek!
Van egy 97-es tsr 125 vasam.Hűtésével vannak gondok.Forralja a vizet, de a vízpumpa jó, és nem is habos az olaj, hogy egybe dolgozná a vizet és olajat.Mi lehet a baj?
ok. ahogy gondolod azért jó lett volna. az egy két ezer forinttal én meg úgy vagyok hogy nem a pénzt nézem hanem hogy tudtam segíteni egy motoros társamnak.széles utat.
Üdv! Megnéztem a "fölös" fedelet, sztem az is el volt repedve, mert meg van hegesztve vagy mi. De úgy döntöttem nem adok el semmit a blokkról, később lehet hogy jól jön az alkatrész, 1-2 ezressel meg nem vagyok beljebb... Ha ismersz egy jó szakit akkor hegesztesd meg a tiedet, sztem 2 sörből megúszod!
Én úgy szoktam indítani hogy lenyomom a szívatót rá rúgok kettőt hármat gyújtás nélkül aztán piros gomb ki egy rúgás, és már megy is . a fedél meg nekem jó volna mert az enyém sajna sérült és engedi minimálisan a vizet. Gumi fákat, olcsó benzint.
A benzinfolyás a tůszelep fészkének tömítőgyűrűje miatt volt. Most már csak annyi a baja hogy nehezen indul, de ha elindul utána megy mint a veszett fene! Gondolom adok neki még kis anyagot és megoldódik, sokáig kéri a szivatót ugyhogy sztem ez lehet a gondja. A fedelet meg tényleg nagyon meggondolom ám, mert eléggé sérülékeny helyen van értéke meg a nullával vetekszik pénzügyileg...
Problémák elhárítva, megy a gép mint állat. Így már szeretem is! :) a tartalék blokkról nem hiszem, hogy bármit is eladnék, eléggé ritkák az alkatrészek, de még alszok rá egyet! Amúgy ennél a típusnál mi a normális fogyasztás? Mintha az enyém kicsit zabálna...
Szia!
Igaz nem tudok sok okosat mondani én vissza raknám a subertűt ahol volt mert lehet ki van kopva és nem zár rendesen. igazából azt szeretném kérdezni hogy olvastam van egy blokod amit már szét is kaptál nekem meg a vízpumpa fedelem elrepedt és kellene egy fedél ha eladnád az jó volna
Az ára 3500Ft+postaköltség
Az első képen a két jobboldali könyvben van pár hiba (a szöveg utolsó sora lemaradt) a hibájukra tekintettel ezek 2500Ft+postaköltségbe kerül.
Érdeklődni lehet: dany98@citromail.hu
Üdv 1322.
Hogy miért volt a gyengesége a motornak(Fulladás),már nem emlékszem.. :(
Rendeltem bele POWER elektronikát..-össze raktam... azt vette frankón a lapot utána már.
Meg kicseréltük közben még a főtengely szimeringet is.
Utána már nem sokat mentem vele..-levizsgáztam nagymotorból. ;)
Nemrég meg el is adtam a Tsr-t.
Helló bocs,hogy ide írok de nem találtam elérhetőséget.2010-ben írtál egy problémáról.Én motorommal ugyan ez a gond.Az érdekelne, hogy meg lett-e a hiba oka?
már csak blokk alkatrészek vannak meg