Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!
Tudnál adni egy e-mail címet?
Sziasztok! Valakinek esetleg eladó kilóméter óra spirálja? Itt az email címem : sonkoly@freemail.hu Aki tud kérem jelezze! Előre is köszönöm.
Sziasztok!

Ledes Index párban eladó, ingyen postával, magamnak vettem, de közben a motort eladtam és nem tudom mire feltenni, ezért ilyen olcsó az ára.

http://www.kepesmotor.hu/elekt...

Érdeklődni emailben lehetséges.

üdv
Ami maradt...

Vigyétek!

Ingyen van ;)

0630 4807856
Itt az e-mail:horvathzsoca@citromail.hu
Már nincs meg.
Udv!

Tsx/r muszerfal erdekelne, ha vkinek van elfekvoben, kerem ne tartsa magaban!
Udv!

Muszerfal megvan meg?
Üdv!Tundál adni egy e-mail címet?
Hello engem kuplungkar és hátsó lámpa búra érdekelne!
http://www.lambretta-teile.de/...

Mikuni tm 32 ha minden igaz.
Sziasztok! Tervbe van, hogy veszek egy 125ös TSR-t. Akinek ilyen van, válaszolna nekem pár kérdésre?
Érdemes ilyet venni? Fogyasztása mennyi kb? Végsebesség, utazó sebesség? Erdőn mennyire használható? Motorját hamar ki lehet nyírni, vagy bírja a tempót?
Eladó Suzuki tsx/tsr alkatrészek.

Fejidom lámpával:3000ft
Légszűrő felőli idom:1000ft
Láncvezető:1000ft
Váltókar:1500ft
Kuplungkar konzollal:2000ft
Különolajtó:2000ft
Gázkar:2500ft
Olajtartály:2
000ft
Kapcsolók:2000ft
Gáz és kuplung bovden:2000ft/db
Hello sziasztok sürgösen keresek karbit tsr 125-höz aki tud segítsen elérhetőség: pintercsaba82@freemail.hu köszi!
A tűszelepen eltörött a rugó és a főfuvókán elszakadt a gumigyürü ja meg a levegő állító csavart nem lehet állítani mert kikopott a z állító része.Most vettem a motrot nemrég és azért kellene a karbi mert nem találok hozzá alkatrészt ugyanis eredeti karbi van még rajta 97-es motor .Esetleg milyen karbival lehetne pótolni mert ez 1 mikuni tm karbi de hogy milyen az nincs rajta.
Nincs valakinek TSR 125 kapcsolási rajza?
Már megvették a motort egyben :)
1 karbin am mi tud beszarni?
Helyrehozhatatlan?
Próbáltad már megcsinálni?
Hali a karbit külön eladod?Mert nekem csak az kellene.Ugyanis az enyém elszállt.esetleg tudsz vmi helyet ahol tudnák venni hozzá cuccot köszi!csak karburátorhoz kellene alkatrész!
Hali nekem csak a karbi kellene az enyém beszart esetleg hol lehet hozzá venni rendelni alkatrészeket?Ez gyári mikuni corp tm karbi?
Üdv!

Komplett tsr/tsx műszerfal érdekelne, esetleg van?
kuplungkar,kábelekkel a kuplung melletti kapcsolós dolog idex,duda meg ilyenek amik ezen vannak,egyenlőre pikk pakk ezek a fontosak.
Lámpa búra az nincs, de más még akad. Mire lenne szükséged?
Sziasztok!
Nekem suzuki TSR 125-höz kellene hátsó lámpa búra meg több minden is akinek van az irjon e-mailt!
gergo13579@citromail.hu
Üdv!
Kuplungkar érdekelne tsx-hez. Van valakinek?