Csá!
Remélem délelőtt meg tudok ejteni egy gumi és féktárcsacserét a "szerelőmnél", aztán délután teljes mértékben bármi lehet.
Karmantyúcserében tudok segíteni, még akár meg is csinálom, csak fékolaj kell hozzá...
Hai!
A cumi azzal kezdődött, hogy a művelethez le kellett bontani minden idomot, amihez semmi kedvem nem volt, szóval szenvedtem, bújkáltam, aztán végül szétkaptam az egészet. Az olajat ne akartam leengedni, azt hittem pont a dekni alja alatt van a szint. Hát nem, mert ahogy levettem, kiömlött vagy másfél liter... Persze a nyomólap levételekor szétugrott az egész kupplung, meg a nyomólapot is csak egyféleképp lehet feltenni, na ez egy fél nap volt. Ma még hátravan a hátsó fék légtelenítés, aztán bármi lehet, a napocskán múlik...
Sorry, hogy érdemben nem tudok hozzászólni ehhez a magasröptű eszmecseréhez, viszont a változatosság kedvéért bedobok pár képet, (igaz csak mobilos, bocsi a szar minőségért) ami legalább valamilyen szinten kapcsolatban áll a topic címével. Ha holnap elfogadható idő lesz, csinálok videót is, amit feldobok ide...
Na lássuk:
Keresek TL 1000 R-hez komplett hűtőt! Ha esetleg valakinek lenne eladó az kérem keressen meg a magyarl@citromail.hu e-mail-on vagy a 0670/511-2027- es számon!
Egyébként köszöntök mindenkit!
Az oldalon új vagyok, bár már 1 éve TL-ezek!
egyébként a költség nem is engem terhelne, mert egy nagyon jó motoros társamé a moci, de megkért, hogy nyár előtt hozzunk össze valami tartót, meg kerítsek neki valami dobozt is. ez van
én pont azért kértem a képet a konzolról, hogy meg tudjam csinálni. sajna fogalmam sincs hogy kellene kinéznie, épp ezért szeretnék egy fotót kérni róla.
Én sem akarok kihajigálni egy csomó pénzt csak úgy, inkább beletankolgatom a mociba.
Remélem délelőtt meg tudok ejteni egy gumi és féktárcsacserét a "szerelőmnél", aztán délután teljes mértékben bármi lehet.
Karmantyúcserében tudok segíteni, még akár meg is csinálom, csak fékolaj kell hozzá...