Szregköszi szépen!:)))
Remélem hamarosanmeg fogom tudni milyen is a tűzoltó élet! :))
Dinó az az AKADÉK szó megkérdezhetem hogy honnan jött?
Van egy sejtésem...... :))
tegnap este belenéztem a DVD anyagba dinó!
Valóban tanulságos!:)))))))))))))
Ma vagy holnap végignézzük a "kis családommal"!
Most javítottam ki a felvételijét, a helyesírási hibákat leszámítva nem rossz. Rőzse főhadnagyot pedig nyomatékosan nem szabad kidobni az ablakon még akkor sem ha úgy gondoljuk h ég! Egyvalamire azért kíváncsi lennék, egyenruhában hogyan nézhetnek ki lennt említett motoros barátaink, ide venném természetesen Gambesz tizedest is a RENDŐRi gárdából!
Tornyi! Boldog születésnapot így utólag! Sajnálom hogy nem voltam ott, de majd te is megtudod hogy milyen a tűzoltó élet! Remélem sikerülnek a vizsgák!
Üdv.
Akkor mint az Oscar díj átadó gáláján én is szeretnék köszönetet mondani sorrendben Indigónak a meghívásért, és h kifizette a benzinemet, h eljöhessek, az egész Tornyi családnak, akik bebizonyították, h kicsiny pujájukért mindenre hajlandóak, Ancsának és Rocknak a szíves vendéglátásért, és minden percért amit velem töltöttek, Tarkának és Zsuzskának h kiegészítették a mondanivalómat, s így megfelelő minőségben tudtam beszélni! És akkor jöjjenek az arcok: a zenésznek akit Lacinak hívnak és Pécsre járt egyetemre, és azt állította h bárkit képes az asztal alá inni, Bandinak aki bebizonyította h traktor nélkül is van élet, Péternek aki csupán azért nem jutott be a Társulat döntőjébe, mert kicsit pattanásos volt az arca, az íródejáknak Karelnak, ki továbbképzései révén immár nem csak 1-5 ig ismeri a véshető betűket, az öngyilkos merénylőnek, h nem nézte a női melleket, a helyi nyugdíjas klubbnak akik sajnos rémületükben nem tudták elénekelni a boldog születésnapot c ének orosz fordítását, a helyi Napló stábjának aki megörökítette az összes fontos momentumot!
Bátran elmondhatom h remekül éreztem magam a Radlerekkel együtt, és szinte teljesen józanul, bár sokak szerint veszélyesebb vagyok akkor amikor nem iszok, és sokkal szebb is! Tornyi mester előtt áll még egy nagy meglepetés egy film amivel megörvendeztetem és a munkáját pozitív irányba fogja befolyásolni, de mindezt majd ő személyesen a családjával fogja megosztani veletek!
U.i: Petike sorry a gitárjaidért, de a sors akarta h ne legyen belőled gitáros, de jó képeket még csinálhatsz azért róla!
Halihóóó!
Jajjj a fejem!
Reggel 6 óráig mulattunk!
Szóval hát mégegyszer nagyon köszönöm a buli, meg a meglepít mindenkinek!
Külön köszönet Tarkának Zsuzskának Dinónak hogy képesek voltak eljönni!
MÉGEGYSZER KÖSZÖNÖK MINDET KEDVES BARÁTAIM!
ANCSA ÉS ROCK NEKETEK IS KÖSZÖNÖM MÉG ÉLEK HÁLÁVAL TARTOZOM!
Remélem sikerült kellő képpen meglepni Téged a szülinapod alkalmából!Mégegyszer a legjobbakat kívánjuk , most hogy negyedszázados lettél!
Indi!
Köszönjük a meghívást, nagyon jól éreztük magunkat, bár a rekeszizmaim Dinónak köszönhetően igencsak odáig vannak.Tegnap déltől eddig a pillanatig szinte folyamatosan röhögni... hát nem volt egyszerü!
Ejj Dinó, legközelebb kicsit konszolidáltabban visekegggyé!
Szregköszi szépen!:)))
Remélem hamarosanmeg fogom tudni milyen is a tűzoltó élet! :))
Dinó az az AKADÉK szó megkérdezhetem hogy honnan jött?
Van egy sejtésem...... :))
tegnap este belenéztem a DVD anyagba dinó!
Valóban tanulságos!:)))))))))))))
Ma vagy holnap végignézzük a "kis családommal"!
Üdv.
A K A D É K !
de szeressünk ám!
Terhes Nő volt nálam,ezért korábban tértünk nyugovóra,de minden okés volt. Köszi,hogy ott lehettünk.
Bátran elmondhatom h remekül éreztem magam a Radlerekkel együtt, és szinte teljesen józanul, bár sokak szerint veszélyesebb vagyok akkor amikor nem iszok, és sokkal szebb is! Tornyi mester előtt áll még egy nagy meglepetés egy film amivel megörvendeztetem és a munkáját pozitív irányba fogja befolyásolni, de mindezt majd ő személyesen a családjával fogja megosztani veletek!
U.i: Petike sorry a gitárjaidért, de a sors akarta h ne legyen belőled gitáros, de jó képeket még csinálhatsz azért róla!
Ancsa & Rock
Jajjj a fejem!
Reggel 6 óráig mulattunk!
Szóval hát mégegyszer nagyon köszönöm a buli, meg a meglepít mindenkinek!
Külön köszönet Tarkának Zsuzskának Dinónak hogy képesek voltak eljönni!
MÉGEGYSZER KÖSZÖNÖK MINDET KEDVES BARÁTAIM!
ANCSA ÉS ROCK NEKETEK IS KÖSZÖNÖM MÉG ÉLEK HÁLÁVAL TARTOZOM!
Tornyi! Isten éltessen sokáig!
Jelentem Dinó itt vagyok élek csak sok a meló. És nem a gép mellett!
Tornyi!
Remélem sikerült kellő képpen meglepni Téged a szülinapod alkalmából!Mégegyszer a legjobbakat kívánjuk , most hogy negyedszázados lettél!
Indi!
Köszönjük a meghívást, nagyon jól éreztük magunkat, bár a rekeszizmaim Dinónak köszönhetően igencsak odáig vannak.Tegnap déltől eddig a pillanatig szinte folyamatosan röhögni... hát nem volt egyszerü!
Ejj Dinó, legközelebb kicsit konszolidáltabban visekegggyé!
Tolok fel pár képet a nagy meglepetés buliról!