Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit köszönsz vazze? Mindent magadnak köszönhetsz , én csak erősítettem a szurkolók táborát!
amugy meg csak a halál biztos.
fő az önbizalom!
Akkor biztos a dolog ha megkapom a levelet és
úgy kezdődik hogy,
"Tisztelt T.G...... Örömmel értesítjük............."

CONGRATULATION!
mit aggódtok Tornyi mesteren? Vazze olyan hátszele van ha vitorlát bontana akkor fékezve menne a himalájára !
hahóó hahóó vétel!
jelentem hogy a vizsán túlvagyok! :)))))))
nem lehet tudni az eredményt még de azt elmondhatom hogy talán nincs miért aggódnom!
mindenkinek meg szeretném köszönni hogy szurkolt nekem!
ancsa leginkább neked szeretném megköszönni az összes segítségedet és igyekszem barátságommal meghálálni!
mégegyszer köszönöm!

most pedig a jégeres üveget és a sörömet a kezembe veszem és eltüntetem a kifáradt testembe! :))))))))
Szevasztok mindenki !
Egerszegen újabb pletyka ütötte fel a fejét miszerint , a tuning autós fiatalok azzal a mondattal fenyegetik egymást ,hogy a " Tornyi vágja le a kasznit rólad!"
Gratula Tornyi mester .
THE ROCK
Hát én jobban örülnék azért ha dobogós helyen végezne a mester, de így már sokkal jobban hangzik a leányzó fekvése! Nyitok egy gyerek pezsgőt az egészségedre!
Ígéretemhez híven begépelem a legfrissebb híreket.Hosszú vajudás után, úgy néz ki, hogy a mi Tornyinkból tűzótttttó gyalogos válik! Forrásaim megsúgták, hogy benne van az első 10-be, ami nem rossz, hiszen 270 emberből 15-öt vesznek fel. Persze ez még nem hivatalos, de már tuti! és ez a lényeg!
Gratulálunk!
Tornyi bonthatom a szénsavas ásványvizet?
Látom mindenki ezerrel dolgozik, vagy Tornyi mester vizsgájára összpontosít! Főként talán Berik doktorról gondolom ugyanezt!
Tarka te egy nagyon nagy állat vagy! És a tűzérséggel mizu, sec perc alatt lerendezné, tűzőgép kidob, Indigó tüzessége lelocsolva!
Még jó,hogy kan kutyájuk van,mi lenne ha nőstény lenne és tüzelne.... .

széjjje locsolnáááááá.
Voltaren aranyérre? Hát így nem lesz könnyű, de remélem azért megoldod! Ancsa várjuk a híreket, de remélem Tornyi lesz az első aki felvési a kedvderítőt a fórumra! Tarka csak akkor lehetne a mester futótűz ha minden Szreghez hasonló piros Tl es őt kergetné! A nyári hetési buliban ezekszerint el fogja tőlünk kobozni az összes öngyújtót is és minden tűznek látszó tárgyat, ez engem egy kicsit feszélyez azért!
Remélem azért téged nem locsolnak le benzinnel,és nem kell futótűzként terjedned!

Szorítok.....már fáj is....
Egy zsákkal!
Én is lépek, jóccakát!
Értettem Ancsa!

Nah megyek pihizni meg lekenem magam kis voltarennel!
Jó éjt motoros barátaim!
Te! Ne akarjál mokkával a szemed alatt vizsgázni!
Sorry ANCSA!
Anikó!
Ez csak természetes! De szólíts nyugodtan Ancsának!
Viszont!

Tornyi!

Készülj fel, hogy reggel a gyomorideg bejátszik, tehát legalább háromszor menj el budira, nehogy baj érjen Mikor végeztél, és úgy érzed, már nem kell, na akkor mégegyszer menj el, és így tiszta fejjel és tiszta lélekkel lekörözöd még a stopperórát is!
Szurkolunk!