Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké.
Bekötötték hozzád a netet? VAgy miva?
azt bármikor. neked sosem hazudnék cica!

lepj meg lepj meg!
Ez nem a melegek topicja , de ha gondoljátok, 1 kis segítség: www.melegmotorosok.hu
Bobi akkor az új pasidat becézgeted Zitusnak? Nemám szégyenben hagysz azok után amiket együtt keresztül mentünk!
Dinó álllllllllllat!

Majd ezt légyszi meséld el Rockymnak is, mert Ő meg egyre jobban lovalja bele magát az egykeróba, és ehhez hasonlókba! Én meg aggódok!
A tegnapi Devils börze után megkedveltem a choppereket, és az ő gazdáikat. Holnaptól talpig bőrben fogok járni és mindent amit a garázsban találok magamra aggatok (pl fűnyíró). Rájöttem h nekem ez a life"s stájl.....
Én is bírlak tudod:a büki közös éjszaka után...
Persze ez csak természetes!
Tavaly is mi voltunk! :))))))))))))
Nyugati régió!
Az van Tornyi májsztró, hogy mi leszünk az első megérkezők Tihanyba, és ezt sokan nem fogadják el!
Lightos motorozás(ma is ),stunt kilőve,hacsak nem nyerek 1 lottó 5öst
Annyira hülle kis én Dinóm!
Most akko mi van? ?)))))))
Sztem eddig sem voltál gázos, én bírtalak mindíg is!
Hát mindenre számítottam, csak erre nem Akkor megint aktívan motorolsz? és nem akrobatizálsz!
Sztem inkább ne, de ha összejön láthatok majd a lehet után egy ŐSZINTE mosolyt AKADÉK?
Szia Tarka papa!Igen,KTM,de nem vok Full Gas,sőt...De ezt majd személyesen!
Na ezt nem hiszem el, mert V2Baliék kiették már őket minden nemű tápanyagból és még ivóvizet is alig hagytak. Lehet h ők közelebb vannak, vagy még mindíg V2 forever?
ezt nem értem....ne hajoljak le előtted?
A stuntot abba hagytam(sajnos),de mérlegelnem kellett:anyagiak,érzelmek-szenvedély közt!Be kellett látnom emberből vok,és nem eléggé fanatikus!Majd később elválik jól döntöttem-e?!
Taresz lehet h sikerül majdan meglepjelek Tihanyban, ami még nem 100°% os de a lényeg h lehet!
Sőt mitöbb, lehet, hogy MÁR ottvannak Bobinál, így jó eséllyel indulnak az első helyért!
Lehet h Tornyiék Bobitól jönnek teli hassal és vesével egyenesen Tihanyba!

Én meg csak itt sikitozok a röhögéstől!