Szevaszka Mutter pajtás! Mizujs a messzi távolban, a zalai egerszegen? Hamarosan itt a március és ütközhetünk Tihanyban! Tarka megint elment úszni, ez az ember álandóan csak eltűnik, mint a gószt rájder és az aranyórája, avagy izaórája! Na akkor most mit fogunk bétonozni? Medence projekt?
Bázz Taresz doktor, reggel óta várok munkás göncben h mikor érkezel már meg végre értem! Ezekszerint akkor még időben vagyok és nem maradtam le semmiről. Gyorsan kitolom a bűvös kerékpáromat és elkezdek tekeregni Veszprém felé! Addig jó lenne ha eldolgoznád a reggeli adagot és valami maradandót alkotnál!
Mifasz van csak mi tartjuk a fórumot megent egyben? Hun vagytok evribádik sörös 4 esek és V2 esek? Lassan hazaténfergek mer már a f@szom tele van a mai munka adagommal, és a kezem is már majd le törik, mintha gitároztam volna egész délután...... Sebaj egyszer ez a nap is elmúlik!
OnBoard Berik él még vajon? Bali eltűntél mint egy kámforit, a többiekkel egyetemben, mz/x jelentkezzetek mán bé.
Tornyi bázz amióta tűzoltó lettél nem igazán fórumozol, csak nem 24 órás ügyeletben vagy? Gondolom sok a tűz, mert szreg sem veszi fel a telefonját......
Dingo,dingo jelentkezz,vétel.
Nem jöttél betonozni,jössz,vagy ne várjak tovább és elkezdjem nélküled?
Válaszolj gyorsan,mert a reggel bekevert adag most kezd el kötni.....
Ez azért nem korrekt, mindenki alszik amig én húzom az igát és feketemunkásként még betonozni is el kell h menjek, ha azt szeretném h nekem is legyen valamim, ami nem semmi!
Hát inkább betonoznék én is holnap mint h bennt rohadjak a cégnél, de hát ők fizetnek nekem, neked meg úgysem hagynám, így marad a logisztika..... CSók a családnak sergasz!
Ezennel ismét frissítem ma utoljára fórumot. Holnap meló így hamarosan el kell tipliznem pihenni, h reggel 5 kor fel tudjak kelni, mint Lenin elvtárs..... Jó éjt mindenkinek!
Tarka T2Űz4 legalábbs a legfrissebb infók szerint. Tornyi mester gratula, ha ma sikerül derekasan berugikáznod akkor holnap reggel máris kezdheted az égő gyomrodban a tűz oltását!
NEEEE! Tornyi , ne tedd ne dugd fel a seggedbe a Jager-es + a sörös üveget mert ha ennek híre megy akkor nem igazán fognak kedvelni a tűzoltóságon . Már ha ezt értetted, az" elrejtem a testemben" alatt.
Én itt vagyok, így már 3-an rontjuk itt a levegőt!
Mifasz van csak mi tartjuk a fórumot megent egyben? Hun vagytok evribádik sörös 4 esek és V2 esek? Lassan hazaténfergek mer már a f@szom tele van a mai munka adagommal, és a kezem is már majd le törik, mintha gitároztam volna egész délután...... Sebaj egyszer ez a nap is elmúlik!
OnBoard Berik él még vajon? Bali eltűntél mint egy kámforit, a többiekkel egyetemben, mz/x jelentkezzetek mán bé.
Tornyi bázz amióta tűzoltó lettél nem igazán fórumozol, csak nem 24 órás ügyeletben vagy? Gondolom sok a tűz, mert szreg sem veszi fel a telefonját......
Nem jöttél betonozni,jössz,vagy ne várjak tovább és elkezdjem nélküled?
Válaszolj gyorsan,mert a reggel bekevert adag most kezd el kötni.....
Kicsit építkezek én is....
-No,sky!
NA LÉPEK,MAJ ESTE
"Kertiparty előtt a kockázatokról kérdezze meg kezelőorvosát,tűzoltóját" Én majd téged kérdezlek.
Mi a tűz vegyjele?