Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevaszka Mutter pajtás! Mizujs a messzi távolban, a zalai egerszegen? Hamarosan itt a március és ütközhetünk Tihanyban! Tarka megint elment úszni, ez az ember álandóan csak eltűnik, mint a gószt rájder és az aranyórája, avagy izaórája! Na akkor most mit fogunk bétonozni? Medence projekt?
Helló szia szevasz, van nálatok terasz?
Én itt vagyok, így már 3-an rontjuk itt a levegőt!
Bázz Taresz doktor, reggel óta várok munkás göncben h mikor érkezel már meg végre értem! Ezekszerint akkor még időben vagyok és nem maradtam le semmiről. Gyorsan kitolom a bűvös kerékpáromat és elkezdek tekeregni Veszprém felé! Addig jó lenne ha eldolgoznád a reggeli adagot és valami maradandót alkotnál!
Mifasz van csak mi tartjuk a fórumot megent egyben? Hun vagytok evribádik sörös 4 esek és V2 esek? Lassan hazaténfergek mer már a f@szom tele van a mai munka adagommal, és a kezem is már majd le törik, mintha gitároztam volna egész délután...... Sebaj egyszer ez a nap is elmúlik!
OnBoard Berik él még vajon? Bali eltűntél mint egy kámforit, a többiekkel egyetemben, mz/x jelentkezzetek mán bé.
Tornyi bázz amióta tűzoltó lettél nem igazán fórumozol, csak nem 24 órás ügyeletben vagy? Gondolom sok a tűz, mert szreg sem veszi fel a telefonját......
Nem a pákó,hanem a beton....
Dingo,dingo jelentkezz,vétel.
Nem jöttél betonozni,jössz,vagy ne várjak tovább és elkezdjem nélküled?
Válaszolj gyorsan,mert a reggel bekevert adag most kezd el kötni.....
Mond meg neki ho ne kötekegggyen má, me széjjecsapom ha valaki bántja a barimat! ...a huje kocsog...

Ni izgujjjá, én is melózok bazzze!
én má nem alszik. a cement is ébren,csak köt-ekszik....
Ez azért nem korrekt, mindenki alszik amig én húzom az igát és feketemunkásként még betonozni is el kell h menjek, ha azt szeretném h nekem is legyen valamim, ami nem semmi!
T egy pár szálítást és indulok is. Bocsáss meg nem jutott eszembe h én vagyok a bé TÓM keverő!Igyekszem h menjen a munka!
Grat Tornyi!
te az vagy...V2-es...rád is van tétovázva....akkor? jössz?
Délután 2 kor adsz egy 1000 est? Inkább segítek elméletben vödör víz, majd cement és végül sóder, ja és asszem valami V2 es betonkeverő is kell hozzá!
1000 ft/nap (14 óra)....jössz?
Hát inkább betonoznék én is holnap mint h bennt rohadjak a cégnél, de hát ők fizetnek nekem, neked meg úgysem hagynám, így marad a logisztika..... CSók a családnak sergasz!
Az is,de betonozok....egész 7 végén....
De ugye nem a tested mert abban sajnos nem tudok segíteni!
Szegafrédó. Holnap megcsörgetlek,ha minden jól megy....
Kicsit építkezek én is....
Ezennel ismét frissítem ma utoljára fórumot. Holnap meló így hamarosan el kell tipliznem pihenni, h reggel 5 kor fel tudjak kelni, mint Lenin elvtárs..... Jó éjt mindenkinek!
Tarka T2Űz4 legalábbs a legfrissebb infók szerint. Tornyi mester gratula, ha ma sikerül derekasan berugikáznod akkor holnap reggel máris kezdheted az égő gyomrodban a tűz oltását!
-Stone fire?
-No,sky!

NA LÉPEK,MAJ ESTE
É.G. ?

Gratula FiremanTornyi.

"Kertiparty előtt a kockázatokról kérdezze meg kezelőorvosát,tűzoltóját" Én majd téged kérdezlek.

Mi a tűz vegyjele?

NEEEE! Tornyi , ne tedd ne dugd fel a seggedbe a Jager-es + a sörös üveget mert ha ennek híre megy akkor nem igazán fognak kedvelni a tűzoltóságon . Már ha ezt értetted, az" elrejtem a testemben" alatt.
Mivan Sopppi? Kitagadtak a ződek?