Igen, de akkor valami gixer van, ugyanis 2004-ben a gsx még piros volt , de a Muki 2005-ben volt ott velünk, (ÉN IS OTTAN VÓTAM A RÖFIVEL),és én is a Mukit véltem felfedezni rajt, és a Rockyt.Magyarul ,szerintem a videó 2005-ös....
Rajtam kívül felfedezte még valaki Rock fightert a videók között? Vagy csak nekem van ilyen fókuszált szemszerkezetem?! Sirok 2004, ajánlom mindenki figyelmébe!
6 óra múlva lesz a szülinapod,és én akarok lenni az első, aki azt mondja hogy :
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
KÍVÁNOM, HOGY SIKERES VIZSGÁT TEGYÉL TARGONCAVEZETÉSBŐL...ÖÖÖÖ....PISKÓTASÜTÉSBŐL...VAGY MI IS? JA.... TŰZOLTÓ MIVOLTOD KIMENETELÉHEZ ELENGEDHETETLEN FIZIKAI FELMÉRÉSBŐL!
MAJD LEHET VASÁRNAP KIUGRUNK ÉS KAPSZ 1 BOLHÁT...ÖÖ...EGY TORTÁT.
SZÓVAL JÓL ÜNNEPELD MEG, HA SÜTSZ SÜTIT , AKKOR HAGYJ NEKÜNK IS VALAMIT!
Ui.:Nem is mesélted, hogy szoktak rólad marcipánfigurát mintázni!
No figyelem!
A Fórum FARSANG ideje Február 23.Szombat! 16-17 órás kezdéssel!
A rendezvény Mr. Hayabusánál lesz a Piroska utcában1039.Budapest,Piroska u.2/, az ott alvás megoldható, aki ott akar aludni, az írja a listán a neve mögé, hogy ott aludna. A szállás díja sok lett 3000ft/fő,külön fűrdő,Wc minden szobához.
A farsangi móka 3500 Ft lesz/fő.
Ebben benne lesz egy vacsi, üdítő, sör, rágcsa, közkívánatra SOMLÓI /mint Hévízen/, és az étterem,konyha,és tálalóeszközök bérlése baráti áron...
Jelentkezés a Hayabusa Topicban!
Bármilyen kérdéssel nyugodtan zargassatok,számom: 0620/323-0189 ha tudjuk megoldjuk!
Minden Motoros Társunkat szeretettel várjuk, gyermekeket is hozhattok,nekik díjtalan a belépés!
BELÉPÉS CSAK JELMEZBEN! /NEM MOTOROS!/
1. Mr. & Mr.-né
2. Milka + Milkáné
3. Csöle - szállás kell
4. Menyus + Gabyca
5. Fiveurban + a 40 rabló
6. Xx Man & Mona
7. Maci + né - időponttól függően..../The Bear/
8. Alpha - SZÁLLÁS KELL
9. pep + pepné - időpont függő
10. Biri + Tyúk
11. Bééb (szintén időponttól függ)
12. Busati + Gabriella + Kispuncisom + Nagylányom
13. Borso!
14. Tbi01 + Anikó + Jages+Anita
15. xxAti
16. Andrea
17. Herczeg Zoltán
18. Lóri
19. Sasa + Sasáné
20. gabor01 (ha nem dolgozom...)
21. Zsebes + Peet
22. Maistear + Niki
23. Arthur + Szilvi +kölök
24. Hot Road Laci
25. Zoohayabusa + 1 – SZÁLLÁS KELL
26. Ákos417
27.SportMotor
Nagyon zajlik itten az élet,nem győztem visszaolvasgatni!
Jelentem az én gumóim gyáriak,és óvást adok be minden tiltott dolog használata esetén...lásd:silikon,kerékpár és gyúrmaterem!
Ide vonatkozik az alsónadrágba tömködött dolgok siserehada is(zokni,tartalék alsógatya stb!
Ragaszkodom a természetességhez!
Píít-nek üzenem hogy most nagyon csalódtam...
Hiszen én azt hittem hogy még tag vagyok,viszont a Tihanyi gurulásban szó sem esett,semmiféle...hayabungee,hayagocsi illetve semmilyen hasonló fantázianévvel rendelkező kétkerekűről!
Akkor már nem is mehetek?!?
Mindenkinek,naposat,a minap mi is gurguláztunk,a hangunk még mindig eufória helyesbítek Tiszta Eufória!
De a muki is rajta van e! :)))))))
6 óra múlva lesz a szülinapod,és én akarok lenni az első, aki azt mondja hogy :
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
KÍVÁNOM, HOGY SIKERES VIZSGÁT TEGYÉL TARGONCAVEZETÉSBŐL...ÖÖÖÖ....PISKÓTASÜTÉSBŐL...VAGY MI IS? JA.... TŰZOLTÓ MIVOLTOD KIMENETELÉHEZ ELENGEDHETETLEN FIZIKAI FELMÉRÉSBŐL!
MAJD LEHET VASÁRNAP KIUGRUNK ÉS KAPSZ 1 BOLHÁT...ÖÖ...EGY TORTÁT.
SZÓVAL JÓL ÜNNEPELD MEG, HA SÜTSZ SÜTIT , AKKOR HAGYJ NEKÜNK IS VALAMIT!
Ui.:Nem is mesélted, hogy szoktak rólad marcipánfigurát mintázni!
A Fórum FARSANG ideje Február 23.Szombat! 16-17 órás kezdéssel!
A rendezvény Mr. Hayabusánál lesz a Piroska utcában1039.Budapest,Piroska u.2/, az ott alvás megoldható, aki ott akar aludni, az írja a listán a neve mögé, hogy ott aludna. A szállás díja sok lett 3000ft/fő,külön fűrdő,Wc minden szobához.
A farsangi móka 3500 Ft lesz/fő.
Ebben benne lesz egy vacsi, üdítő, sör, rágcsa, közkívánatra SOMLÓI /mint Hévízen/, és az étterem,konyha,és tálalóeszközök bérlése baráti áron...
Jelentkezés a Hayabusa Topicban!
Bármilyen kérdéssel nyugodtan zargassatok,számom: 0620/323-0189 ha tudjuk megoldjuk!
Minden Motoros Társunkat szeretettel várjuk, gyermekeket is hozhattok,nekik díjtalan a belépés!
BELÉPÉS CSAK JELMEZBEN! /NEM MOTOROS!/
1. Mr. & Mr.-né
2. Milka + Milkáné
3. Csöle - szállás kell
4. Menyus + Gabyca
5. Fiveurban + a 40 rabló
6. Xx Man & Mona
7. Maci + né - időponttól függően..../The Bear/
8. Alpha - SZÁLLÁS KELL
9. pep + pepné - időpont függő
10. Biri + Tyúk
11. Bééb (szintén időponttól függ)
12. Busati + Gabriella + Kispuncisom + Nagylányom
13. Borso!
14. Tbi01 + Anikó + Jages+Anita
15. xxAti
16. Andrea
17. Herczeg Zoltán
18. Lóri
19. Sasa + Sasáné
20. gabor01 (ha nem dolgozom...)
21. Zsebes + Peet
22. Maistear + Niki
23. Arthur + Szilvi +kölök
24. Hot Road Laci
25. Zoohayabusa + 1 – SZÁLLÁS KELL
26. Ákos417
27.SportMotor
Háááát végülis!
:)))
Én azé odaállnék a V2-ők mellé! :))))))))))))))
És imigyen lett!
a nevem legyen ezentúl Bond! ferro bond!
Tasi
Tasi
Nagyon zajlik itten az élet,nem győztem visszaolvasgatni!
Jelentem az én gumóim gyáriak,és óvást adok be minden tiltott dolog használata esetén...lásd:silikon,kerékpár és gyúrmaterem!
Ide vonatkozik az alsónadrágba tömködött dolgok siserehada is(zokni,tartalék alsógatya stb!
Ragaszkodom a természetességhez!
Píít-nek üzenem hogy most nagyon csalódtam...
Hiszen én azt hittem hogy még tag vagyok,viszont a Tihanyi gurulásban szó sem esett,semmiféle...hayabungee,hayagocsi illetve semmilyen hasonló fantázianévvel rendelkező kétkerekűről!
Akkor már nem is mehetek?!?
Mindenkinek,naposat,a minap mi is gurguláztunk,a hangunk még mindig eufória helyesbítek Tiszta Eufória!
Japán motor,japán kipufogó így helyes!
Üdv:Mindegykinek a Tasla!
A kép az új jövevényt ábrázolja!