Folytatják mindazt amit 3 évad 10 részen keresztül vittek már, az öreg nekiment a nagydarabnak, és pofozkodtak, többen kérdezgették őket h akkor most mizu, de nem kaptak rá épkézláb választ, majd ismét összevesztek. Többen jöttek akik sztem csak statiszták voltak és kiabáltak. Pontosan nem értettem h miről volt szó, de nagyon mérgesek voltak valami matrica tuningos táska miatt. A gonoszok nagyon csúnyán néztek és a jók meg elpirulgattak. Akkor kezdett érdekes lenni a dolog, amikor megjelent egy másik ember is, aki még csúnyán is nézett mint a többi. Volt egy latinos csaj is a filmben neki semminemű értelmét nem láttam, és nem is értettem amikor spanyolul beszélt a nagy sarab hulott hajó embernek. Ami igazán izgalmassá tette a történetet, amikor a pénzről esett szó. Na ez az amit én abszolut nem értettem, pedig figyeltem, de mivel eltérő pénznemről volt szó inkább kihagytam a racionális forintra való átszámításokat. Hát kb ennyiről szólott a 11 ik rész, a lényeget kiemelve. Nagyon elragadó és megható szatírikus sorozattal tettem emlékezetessé egy snassz januári keddemet. Ajánlom mindenki figyelmébe, mint a Tűzvonalban c. magyar Chuck Norris rendezői változatát!
Te az állatok királya!