Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te az állatok királya!
Folytatják mindazt amit 3 évad 10 részen keresztül vittek már, az öreg nekiment a nagydarabnak, és pofozkodtak, többen kérdezgették őket h akkor most mizu, de nem kaptak rá épkézláb választ, majd ismét összevesztek. Többen jöttek akik sztem csak statiszták voltak és kiabáltak. Pontosan nem értettem h miről volt szó, de nagyon mérgesek voltak valami matrica tuningos táska miatt. A gonoszok nagyon csúnyán néztek és a jók meg elpirulgattak. Akkor kezdett érdekes lenni a dolog, amikor megjelent egy másik ember is, aki még csúnyán is nézett mint a többi. Volt egy latinos csaj is a filmben neki semminemű értelmét nem láttam, és nem is értettem amikor spanyolul beszélt a nagy sarab hulott hajó embernek. Ami igazán izgalmassá tette a történetet, amikor a pénzről esett szó. Na ez az amit én abszolut nem értettem, pedig figyeltem, de mivel eltérő pénznemről volt szó inkább kihagytam a racionális forintra való átszámításokat. Hát kb ennyiről szólott a 11 ik rész, a lényeget kiemelve. Nagyon elragadó és megható szatírikus sorozattal tettem emlékezetessé egy snassz januári keddemet. Ajánlom mindenki figyelmébe, mint a Tűzvonalban c. magyar Chuck Norris rendezői változatát!
Pedig most akartam kérni, hogy meséld el a 3-ik évad 11-ik részét

Én csak a Szökés 3 évad 10 ik részét láttam.....
Nincs mit....
Köszi!
Írtam neked a JBK topikba,ha még érdekel,láttam egy KTM senior 50-es gyerekmotort a www.motor.hu-n!
Valamiért éreztem...

Akkor vasárnap hölgyválasz volt, mert felkértem egy karikára vagy egy keringőre?!
kérdez=kérdezd
Mutter meg kell várnod míg felkér, hölgyválasz csak simulósnál vala!
Hali!Kérdez meg Tarkát!
Én itt vagyok!

Nekem csak "nagytestü" kerékpárom van, akkor én most hogy táncoljak?
.....Tarka kezdte!
Vagy mindenki táncórákat vesz a kerékpárjával!
Hali!Eltünt mindenki,mint az aranyóra?
Wázze igen szaftosan pörög a fórum!
Minden reggel 4 !
Jóó reggelt!
Zene nélkül mit érek én? Tarka látom nagyon elgurult a gyógyszered!
...már alig bírom
Akkor táááánc..........össztánc!
Már 10perce tartom a bringámat ..mit csináljak most
Mindeni fogja meg a párját....akinek nincs,az a kerékpárját!
Én meg kerékpárral!