Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ancsa a kért képeket felraktam apukád
weblapjára!
Amúgy meg BOLDOG NÉVNAPOT NEKI!

Mutter mi szarnak veszel fel olyan szarokat amik rádhozzák ezeket a dógokat?! Mondtam h a fehér nem lesz gyú. Karell bázz te megérnél egy külön kiadást, mint a wörd tréd center minden adón! Aztán nem elfelejteni 6-9 ig a számokat gyakorolni, me valóra válik a tisztelt mónika tisztelt sóóóóóóóóó!
Aki lássa mongya mán meg a kikinek h csókoltatom!
Mutter pajti jobbulást, Kittnek Bony ilyenkor fénycsőves javítást szokott alkalmazni!
Taresz fürcsi vót? Vagy még mindíg úszó?
JOBBULÁST ANCSIKÁM!
Tisztelt MAunika sóóóó
...hogy szomorodna meg az, amelyik rád küldte a rontást... Majd én leszedem rólad, angyalom, csumidázlak!
Kezdhettek gyüjteni a koporsómra!Megdöglök

Boszorkányok ha léteztek, segítsetek!
Már rátámadt az egyik szememre is a devla, így farsangon minden további nélkül öltözhetek kalóznak
Értjük Berik a tájszólásodat! Ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Taresz há minek?
kicsit elírtam de sebaj
Tarka boy, az az on-board videó az adatlapodon melyik úton készült?
pölepölepölepölepölepölepölepölepölepölepölepölepöle---olyan mint a mókus,csak kisebb,meg kidülled a szeme

Ejj akadéééék,el a útból!

Haragszom ráááááád!
Aztán csak óvatosan azzal a RUGATÁSsal, mert a végén még FELROBBANIK a motoror attól meg a TIKok megijednek a hátsó udvarban.
Na jóvan akkor én meg megyek, oszt "rugatok" egyet a motorral...
De csak addig, amíg nem "aggatok" senkit...
Ejjjjjjjjjjj de nagyon vágják Kendtek a kelemparost ihajj!
Mitáltbáti hotta Idézet a nyelvújító Matisz professzor Úrtól
Asszem mindjárt megyek haza, úgy elkapott a dögvész
Nálunk van 15 de akár 20 %-os ecet is!

Nálunk erre több variáció van:

befosok
befosol
befosik
befosunk
befostok
befosn
ak
...és így kell helyesen írni!
Nálunk is van ilyen mi nem azt mondjuk h beszartam, hanem h befostam! Asszem így kell írni!
és lécet vagy lecet? nálunk úgy mondi,h lecet
Így van! A rastog, az teljesen normális szóhasználat mifelénk! Arra mondjuk, ha valami ropog.
Hát az elkéretzkedni írásmódjában én sem vagyok biztos... de itt hallottam pl. az is hogy RASTOG Neked sztem ez is normális
Például sokat mondtad a hétvégén, hogy mutter, és Ancsika!
Elkéretzkedni? Még leírni sem tudom.. Itt kéretőzni kell!
De én azt hittem hogy ez normális! Éljenek a zalaiak!
Nekünk is bővült a szótárunk pár új szóval teljesen pozitív irányban!
Az AKADÉK teljesen elfogadott a dunántúlon. Én vasiaktól meg zalaiaktól hallottam.
Komolyan, amikor vasban kezdtem dolgozni, majd be tojtam a röhögéstől Az tudtátok, hogy itt a munkahelyről nem elkéretzkedni kell hanem ELKÉRETŐZNI?