Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hol vagy? Hawaii,California,Mexico-City?
Ne basszatok ki velem, nálunk 22 fok van és autóstop !
Hali mindenkinek!Az eső itt is esik a katonákkal nem tom mi van a tavasz még alszik !
Ittis hasonlók
Helyzetjelentés: itt esik az eső,hajlik a vessző,haragszik a katona,mert megázik a lova...
Pedig új lábakon a gép,meg már szépen pöfög. Még 1 olajcsere aztán csak 1 nagy adag tavasz kell...
Olvastad ez csak egy emlékeztetőnek szántam!
pfvari
[10423] tegnap 19:29
Na akkor ide is:
Március utolsó vagy április első hétvégéjén, szombaton szezonnyitó motorozást, találkozót szervezek, ami a TL klub részéről már második, illetve részint harmadik alkalom, de ezúttal szeretnék meghívni minden V2-es motorost, SV, VTR, RSV, TL jöjjön mindenki aztán meglátjuk mit ad vissza a tihanyi visszhang
Természetesen minden motorost várok szeretettel, mivel az ország különböző részeiről jövünk, itt az egyes emberek feladata összeszervezni hogy kisebb csoportokban együtt jöjjenek az azonos irányból érkezők. Én a pest felől érkezőket és közben betársulókat fogom össze
Szevasz érdekelne ez az összeröffenés pontos időpontot mikor tudtok mondani.Én már most pakolnák
mondom MÁS.........
Én is ás vagyok most már bevallhatom! TA
Te? Dehogy, én tudom, hogy heteró vagy!
Meleg?
elhiszem drága!
De vígasztaljon a tudat, hogy elmondhatod, hogy tudod milyen buzinak lenni!
Hétfő óta....nem.
Te nem szereted a másságot?
Dehogy bántom....
Ez az igazság....
+n
Te kis dög! Ejjj Tarka! Ne bácccsad!
Az csak visongat,sikongat....
+ hayabusa!
Akkor én meg magam FOGOM ÖSSZEsz@rni a gyönyörűségtől,mikor dübörögnek a V2-ék...
Én meg a hajamat fogom össze!
én az almádiból,veszprémből,füredről érkezőket,oké?
Ez aztán a full extrás, még a magyar zászló is rajta van! Csupán jó oldalról kell nézni!
....hogy énse maradjak ki a sorból
itt a szeme