Na akkor ide is:
Március utolsó vagy április első hétvégéjén, szombaton szezonnyitó motorozást, találkozót szervezek, ami a TL klub részéről már második, illetve részint harmadik alkalom, de ezúttal szeretnék meghívni minden V2-es motorost, SV, VTR, RSV, TL jöjjön mindenki aztán meglátjuk mit ad vissza a tihanyi visszhang
Természetesen minden motorost várok szeretettel, mivel az ország különböző részeiről jövünk, itt az egyes emberek feladata összeszervezni hogy kisebb csoportokban együtt jöjjenek az azonos irányból érkezők. Én a pest felől érkezőket és közben betársulókat fogom össze
Eredeti TLS aksi használt, és holnap megnézem a pontos típusát, úgy gondoltam h aranyárban megszámítom, így mindenki jól jár, nem értem miért kell 2 aksi a 2 hengerre?!
Szia.A moci 2002 novemberi,a gyári felnivel nem ilyen szép ezért van kicserélve.Én szeretem,csak fiatalítani kellene,ha megmarad az sem nagy gáz,legalább nemkell aggodnom,ez most nagyon rendben van.Kicseréltem rajta mindent gyári alkatrésszel,sokba volt.A szezonra semmi nemkell rá,csak napsütés,és sok kanyar
Március utolsó vagy április első hétvégéjén, szombaton szezonnyitó motorozást, találkozót szervezek, ami a TL klub részéről már második, illetve részint harmadik alkalom, de ezúttal szeretnék meghívni minden V2-es motorost, SV, VTR, RSV, TL jöjjön mindenki aztán meglátjuk mit ad vissza a tihanyi visszhang
Természetesen minden motorost várok szeretettel, mivel az ország különböző részeiről jövünk, itt az egyes emberek feladata összeszervezni hogy kisebb csoportokban együtt jöjjenek az azonos irányból érkezők. Én a pest felől érkezőket és közben betársulókat fogom össze
nekem is van ket felesleges Unibat MF CBTX9-BS, de nem akarom itt rontani a bizniszt, majd ha elmegy a Dino-e, akkor...
Engem érdekelne.
YTX-12 BS ? Vadonat új? Márkája? Mennyibe adod?
Üdv.
Jó éjt-vágyat.