Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én ahogy már mondtam is már melegítem a gépsárkányt!
Tavaly is ot voltunk, idén is ott a helyünk, és aki nem tudott eljönni, az most tegye meg, mert nagyon jól sikerült!
Na akkor ide is:
Március utolsó vagy április első hétvégéjén, szombaton szezonnyitó motorozást, találkozót szervezek, ami a TL klub részéről már második, illetve részint harmadik alkalom, de ezúttal szeretnék meghívni minden V2-es motorost, SV, VTR, RSV, TL jöjjön mindenki aztán meglátjuk mit ad vissza a tihanyi visszhang
Természetesen minden motorost várok szeretettel, mivel az ország különböző részeiről jövünk, itt az egyes emberek feladata összeszervezni hogy kisebb csoportokban együtt jöjjenek az azonos irányból érkezők. Én a pest felől érkezőket és közben betársulókat fogom össze
Mindenre van megoldás, mint pl egy szélmalom márkájú kipuffogó, vagy egy jégeső utánégető!
Néhány napkollektor kell/feketén/adó mentesen,az lesz az igazi.De a hang hiányozni fog,mert a villanymotor csendesebb,valamivel
Azért 9 liter napfény adómentesen jelenleg nem egy rossz biznic!
Üdvözöllek!Jó hallani felőled Ez a legújabb fejlesztés környezetbarát.Csak azt nemtom miért kajál akkor 9 liter körül?
Eredeti TLS aksi használt, és holnap megnézem a pontos típusát, úgy gondoltam h aranyárban megszámítom, így mindenki jól jár, nem értem miért kell 2 aksi a 2 hengerre?!
Szép így is, de nekem a gyári kék eloxált felni is nagyon tetszik
Ja ez már nem benzines?Napfénnyel megy meg kanyarral?
Szia.A moci 2002 novemberi,a gyári felnivel nem ilyen szép ezért van kicserélve.Én szeretem,csak fiatalítani kellene,ha megmarad az sem nagy gáz,legalább nemkell aggodnom,ez most nagyon rendben van.Kicseréltem rajta mindent gyári alkatrésszel,sokba volt.A szezonra semmi nemkell rá,csak napsütés,és sok kanyar
Sziasztok,

nekem is van ket felesleges Unibat MF CBTX9-BS, de nem akarom itt rontani a bizniszt, majd ha elmegy a Dino-e, akkor...
Dinó!
Engem érdekelne.
YTX-12 BS ? Vadonat új? Márkája? Mennyibe adod?

Üdv.
Banderasz S es vala egy felesem, ha érdekel!
Igazságod vala, de a vége és a fara über brutális!
Szevasztok tudnátok nekem segítteni TL1000r-hez keres akksit hol lehet kapni normális áron S.O.S
Kezdet nélkül nincs vég Dino !
Jó a fara Muci.

Jó éjt-vágyat.
Mert mindennek a vége a jó!
Sziasztok!Ancsa már megint lemaradt az "eleje" !
Na de kedves Ducati táskás kollega, el kellene döntened most akkor h melyik a favorit!
Szép a benelli a busa mögött
Jó a fara!