Tornyi megelégelte h nem tud két V2 est megülni és így sorba rendezte őket! Te meg ne aggódj, előbb utóbb megindul a második henger is, kérdezd Petit és megsúgja hogyan! Ha teljesen véletlenül nem jutnál el Tihanyba akkor az egész brigáddal megjelenünk nálad és kénytelen leszel egy 6 fogásos kajára és pár köbméter italra vendégül látni minket!
Neked nem tudok ellenállni! Szia Bobi!
De jó, hogy itt vagy!
Mi is kívánunk Rockkal Boldog Új Évet, és, hogy minden álmod valóra váljon!
Jó lenne találkozni veled, gyere el Tihanyba, ahogy Dingó is írta!
Rendben Dinó bácsi,remélem a többiek is hasonlóan vélekednek majd!Megpróbálom úgy intézni,hogy ott lehessek,igaz 1 hengert elhagytam,úgyis csak a gond volt vele ,de azért talán 1 kv-t elfogyaszthatok a társaságotokban,megismerhetem a számomra új tagokat,és akkor majd mesélek.
Ez a beszéd, de sztem mindenki nagyon örülne ha már végre hallhatná az eddigi életutadat, ill veled egy társaságban tünhetne fel. Vésd be a naptáradba és intézd úgy h mindenkinek jó legyen!
Hát az úgy vót...Kezdhetném,de nem teszem,mert elkopnának a billentyűk mire leírnék mindent!A talira inkább nem mondok semmit,mert akkor tuti nem jön össze,de az már fél siker,hogy tudom az időpontot!
Én még nem voltam AKADÉK! :))))))))))
egyszer felhívlak már,vagy odamék hozzád...vagy mittudomén. Full-Gasban nyomod már? Párszor csibi-től bekérdeztem,így azt is tudom,h valamiféle KTM-ed van....
Inkább idáig voltám! :)))))))))))))))
Stunt Riding megy már frankón?
Bibi h a te nem jössz megyünk mi, hisz nincs "messze" !
Mikor értetek haza a nagy buliból?
Infóba láthtod! :))
De jó, hogy itt vagy!
Mi is kívánunk Rockkal Boldog Új Évet, és, hogy minden álmod valóra váljon!
Jó lenne találkozni veled, gyere el Tihanyba, ahogy Dingó is írta!
Bobesz te még élsz?
1000 éve nem hallottunk rólad!
Utoljára talán Kaposújlakon!
Rmélem mi hamarabb látjuk egymást!
Cuppant Indi is!