Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt valami cselszövés van kialakulóban!
Nem baszogatni Tornyit! :)))))
Jah!
Én még nem voltam AKADÉK! :))))))))))
Szeva Bobek!
egyszer felhívlak már,vagy odamék hozzád...vagy mittudomén. Full-Gasban nyomod már? Párszor csibi-től bekérdeztem,így azt is tudom,h valamiféle KTM-ed van....
Ejjjj Dingókám , ez egy pompás 5let! És akkor mi leszünk az AKADÉK!
Tornyi ne cifrázzd!
Hááát,nem csúnya !Gratu a vashoz,sok élményben legyen részed általa(is)!
Odáig én sem!
Inkább idáig voltám! :)))))))))))))))
Miért találkoztok ti hamarabb?
Utánatok 10 perccel indultunk el! Nem voltam odáig a bulitól
Bibi= Bobi! Sorry! :)
Nagyobbik csemeténk már magasabb mint én...pedig én sem vagyok pici, csajozik ezerrel .Nőnek, mintha nyújtanánk őket!
Stunt Riding megy már frankón?
Jajjáám Dingó így igaz!
Bibi h a te nem jössz megyünk mi, hisz nincs "messze" !
Tornyi megelégelte h nem tud két V2 est megülni és így sorba rendezte őket! Te meg ne aggódj, előbb utóbb megindul a második henger is, kérdezd Petit és megsúgja hogyan! Ha teljesen véletlenül nem jutnál el Tihanyba akkor az egész brigáddal megjelenünk nálad és kénytelen leszel egy 6 fogásos kajára és pár köbméter italra vendégül látni minket!
Szesz Ancsa annnyú! :)))))))))))
Mikor értetek haza a nagy buliból?
Mi is puszilunk bennetek Zitusommal,bzom benne,hogy minden ok Veletek,csemetéiddel is!Igyekszem majd odaérni...
Hát igen Te lefelezted a hengerek számát én meg megdupláztam! :)))))))))
Infóba láthtod! :))
Jók a képeid , Zitusnak is 1 nagy:
Neked nem tudok ellenállni! Szia Bobi!
De jó, hogy itt vagy!
Mi is kívánunk Rockkal Boldog Új Évet, és, hogy minden álmod valóra váljon!
Jó lenne találkozni veled, gyere el Tihanyba, ahogy Dingó is írta!
Köszönöm szépen,én is puszilom,Zitusom is pusszant benneteket!Láttam Ancsa anyu képei közt,hogy ex TLR-es lettél?Mi történt?
Rendben Dinó bácsi,remélem a többiek is hasonlóan vélekednek majd!Megpróbálom úgy intézni,hogy ott lehessek,igaz 1 hengert elhagytam,úgyis csak a gond volt vele ,de azért talán 1 kv-t elfogyaszthatok a társaságotokban,megismerhetem a számomra új tagokat,és akkor majd mesélek.
Szép estét!

Bobesz te még élsz?
1000 éve nem hallottunk rólad!
Utoljára talán Kaposújlakon!
Rmélem mi hamarabb látjuk egymást!
Cuppant Indi is!
Ez a beszéd, de sztem mindenki nagyon örülne ha már végre hallhatná az eddigi életutadat, ill veled egy társaságban tünhetne fel. Vésd be a naptáradba és intézd úgy h mindenkinek jó legyen!
Hát az úgy vót...Kezdhetném,de nem teszem,mert elkopnának a billentyűk mire leírnék mindent!A talira inkább nem mondok semmit,mert akkor tuti nem jön össze,de az már fél siker,hogy tudom az időpontot!