Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Királyság melód vala! Én is ülök az irodámban, miközben Hanna már Isten tudja hányadszor nézi Vitéz Lájszló kalandjait, és Hófehérkét....
ülök a kis irodámban és a garancia elfogadtatásával kűszködök.
neten megy az is,amíg várom a válaszokat addíg belesek ide-oda
Pontosan! Tarka te aktívan dolgozol megent?
szerintem meg mondja meg az,akinek nem mindegy,ezexerint mi mobilabbak vagyunk,tehát nekünk teljesen jó akkkkármelyik 7vége.
Énis így vagyok vele. Wiw-en küldök üzit mindenkinek, egy héten belül tessék szavazni majd.
nekem az lesz jó,ami a többségnek.
Nekem jó az utolsó 7 vége, tehát a másik is meg mindegyik is. Az eredeti dátum nekem szimpatikusabb, de ráérek bármikor, max közelebb hajolok!
Kinek melyik a jó 7 vége?
viszonylag gyorsan el kéne dönteni,mert szabit kell kérnem.
meg májusra ígérték a mesterlevél átadó bulit,azt még nem tudom mikor lesz.
Nézd kolléga, az a helyzet, hogybevallom őszintén én már a szándékot nem feltételeztem benned hog tényleg jönni is szeretnél, de ha mégis, annak tényleg igazán ötülök. Fel tudok ez esetben ajánlani egy közelebbi időpontot, mivel később már vizsgaidőszak stb...
Május 25-i hétvégéről lett volna szó korábban, az előtte lévő 18-i sajna nekem nem jó, de Május 11-12-13 hétvége az jó lehet. Vitassa meg a tisztelt társaság, nekem azis jó.
Berik már megszoktuk h neked szinte egyetlen időpont sem megfelelő!
hát ÉN mit mondtam volna.nem jó akkó nem jó.ennyi.
Látom senkit nem érdekel,h az az időpont nekem nem jó...
Akkor király vagy fanatikus helyesírásban, és verhetetlen, nemúgy mint én!
akkó hol kűggyem?

msn?
fanatikusan írtam neked,mert nem értenéd máshogyan!
Akkor cefet lassú, mert még 1 sem érkezett meg!
És érdekes h mennyire tökéletes az angol helyesírásod is! Méltán vagyok büszke reád! (Freezer Büszke)
átment mindegyik elvileg
non molestado,no senior!
Akko ez nincs. Ezt küldened kell a másik 2 vel rendelkezem!
Spanyol szám ez?
nem,nagyon gitározós!
a másik:

ággáturédzs,ággáturéééédzs,inszájd-of míííí.

ne megvan?
Megismertem ahogy dúdoltad Apper!
Ha megérkezett elmondom, és akkor máris tudható lesz, h a Stiltskin Inside járól beszélsz e. Misés a kezdete?