Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rocky által készített tradícionális húsvéti reggeli.Jó étvágyat kívánok!
Mivel a hús vét ezért tegnap egy lightosat piáztam, és meglepő módon nem eszméletvesztésig! Heppy nyulam bulam mindenkinek!
Ancsa! Holnap megyek meglocsollak nehogy elhervadjál
Szevasztok! Kellemes nyulat mindenkinek

Te be vagy nyomva?
Karácsony ünnepén az a kívánságom
Legyen boldog mindenki ezen a világon!
Itt is,ott is,mindenütt legyen olyan béke,
Mint amilyen bennt lakik az emberekszívében!
Békés,boldog karácsonyi ünnepeket mindenkinek!

Vagy valamit elnéztem?
Hányadika van ma?
Én is szeretnék minden TL-esnek és kedves Családjának Nagyon Boldog Húsvéti Ünnepeket kívánni!

A motorzással vigyázni......
Boldog nyuszis ünnepet, és motorozásban gazdag hétvégét kívánok nektek DRÁGA BARÁTAIM!
Köszi TARKA!

Ti vagytok az én második családom
Köszi , már ha lehet ilyet mondani.

Mi is most értünk haza, Rockyval gurgulásztunk egyet, és kivételesen nem volt egyetlen autós malőr sem

Mi is imádunk Titeket!
Köszönöm,én is bírlak mindannyiótokat!

Megvolt a temetés, az egész csapatunk nevében durrogott ma a V2-es!
Nem szólok direkt elötte, tudom h bármikor szívesen látsz! De tervbe vagy véve az idei évre mint ahogy mindenki más is h személyesen betoppanhassak, és egy kis meglepő beszélgetésben részesíthesselek benneteket! Ha utálsz én akkor is imádlak, és a családomnak tartalak titeket is mint az összes TL est!
csak szólj,hogy legyen időm elmenekülni hazulról!

amúgy örülnék neked. (ha nem útálnálak )
Sajnos ez az alkalom nem lett volna egy vidám találkozás! De amennyire ismersz tudhatod h bármikor betoppanhatok!
Bár így jobban örülök!
Jó lett volna,ha el tudsz jönni,örültem volna neked.
Ok!
1-et?
111-et!
Sajnos a temetésre sem jutok el, pedig ezt terveztem...... Tarka légyszíves húzz majd egy kövér gázt a nevemben is! Tenx
én is kihagyom,azé köszi!
Én sem igen tudok menni.
Megyek locsolni.
Meglocsolom a talicska kerekét,hogy ne nyikorogjon aztán vagy 15m3 földet szétcincálok az udvaron
Sajna én nem tudok menni! Azért köszönöm...
Nálunk Emausz lesz nyitott pincékkel és nekem pedig 2 bubis ásványi vízekkel!
Imrufo nevében közzétéetik:
Húsvét hétfőn, tehát most túra lészen Turáról , mely Mátra-Eger útvonalat takar nagy vonalakban, kinek van kedve csatlakozzék, remélem énis tudok menni.