Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Magyarországon csak szemből!
Hátulról csak nem fényképeznek?
Én elnézem neked! Igyál még egy pohárral és fogd rá a nyuszira, vagy ha rendelkeznek a rendszámoddal akkor hivatkozhatsz még szapora hasmenésre is, akkor tutira elnézik ők is!
km/h....80-as táblánál.....
megbocsátható bűn?
Akkor messze jártál Haya! Tarka tudod h ennél csúnyább csak akkor lennék ha mégegyszer megszületnék!
280 mi? a vérnyomásod talán!
remélem marad is ilyen.
csúnyább lennél nyílt aggyal.
Szeva Tesó!
Épülgetsz?Gyógyulsz?Én toltam helyetted is!280....persze,hogy a rendőrök elött!
Lassítani semmi értelme sem vót..... Néztem...,de nem vótam benne a híradóban...
Az agyam pedig zárt és körülhatárolható.... Még...
belelátok abba a pici agyadba!
Ezt honnan sikerült kitalálnod Májszter uram?! Persze h unatkozok, feküdni már abszolut nincs kedvem!
kúvára uncsizó mi?
Máris hívom Illés Tónit és gyakorolhat!
szólj a motorhangutánzónak is,mert susog a szél,és nem igazán hallani.
KIállításról Rippl Rónai, Mohács halászcsárdából ciganyzenekar, Szabó Oszkártól az olló megrendelve. Másegyebet szabd lesz még kedves elvtrárs uramnak?
nem kell felirat,meg 5.1 se,csak legyen zene meg kép.
meg gyors vágások.
Bázz lassan csinálhatunk egy TV társaságot!
Feliratos, vagy szinkronos legyen? DD 2.0 a max hang, de sztem az is tuti lészen!
meg majd írok valami forgatókönyv félét!
gyorsasági postással küldöm
Ezt túl is tárgyaltuk, akkor elvileg csütörtökön itt is van a kazi, nagy eséllyel 4-5 órán belül meg is van a projekt próba verziója!
oké csocsi,azt meg leküldöm emilben
Fényképezővel, mert a kamera fényképei, eléggé remegnek lejátszáskor!
így a helyes.

ma még lesz pár felvétel,és holnap postára dobom a kazit.
szeretném,ha képekkel kezdődne az elején,kamerával csináljam,vagy fényképezővel?
Még tart a léböjtöm amit kis időre a húsvéti böjtkor függesztettem fel! Nagyon a házból simcs erőm kimenni nemám h kocsmán elmélkedjek!
Az irodádban vagy? Aszittem a Sörkertben nincs net