Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

+1 Rockynak, és Rockynénak!
Inkább motorozna, meg dógozna , na meg persze kisfilmet csinálna Tarka barkának!
meg 1et küldj az rtl-nek,meg a fővárosi rendőrkapitányságnak,4 barátomnak,anyukámnak,volt katonatársaimnak........
úgyis ráér most "széparcú" testvérbarátom!
l...ez kimaradt
Kis telhetetlen
hirtelen aszittem nekem szántad!

puszi!
elsősorban dvdsre,de jó lenne egy töltős is.
Az szép kinyuvasztani őket, kis köcsögök
Megbeszéltük! Zenei mellékletet áttöltheted mail ben is! Milyen minőségben szeretnéd? Feltöltősre vagy király DVD minőségben?
oksa.van pár zenei tippem.
egy olyan 15-20 percnyi kisfilm kéne
Tarka bízz bennem zsír lesz, de 200 felett nem lehet h szép maradjin a hangja, csak kis mikrofonnal, de annak is le kell tesztelni h hol az ideális helye!Megoldjuk!
olyan nem lehet,hogy pici hang,meg zene? ahol jobban sziszeg,ott nagyobb zene.
Akkor meg keresned kell egy mikrofont amit a hátső ülés alá tudsz felheggeszteni, de ott sem lesz az igazi!
de akkor nem hallatszik
a szép hangja!
Keress megfelelő zenét amit alá keverhetek!
csakis normálisan. 2 kiló felett kiba...nagy a szélzaj,micsinájjak?
Tarka azé csak övatosan! Mutter tele pocakkal édes a cukor! Jóseggű Tasi mester velem minden zsír, figyelhetnél jobban is Nórikára!
Ma tudomásomra jutott h nagy eséllyel nem egy ember felelős a történtekért, így most igencsak paprikás vagyok és nyomozó hadműveletbe kezdtem, és a megtorló intézkedéseim sem lesznek barátiak.... Úgy érzem megérdemli mindegyik!
Köszi Dinó , megkaptam, megnéztem, jól le is fáradtam tőlük!

Szia Tasi!
csinátam ma is sajátfímet
lassan leküldöm neked vágókám.
Szasztok!

Mindenkinek minden Jót!

Kicsit lemaradtam,így csak foszlányokban tudom beazonosítani mi történt Dinó-val!

Oleg-ék azért menjenek?

Csak azért mert a sógornak van ismeretsége...vagy ismertsége?!

Na mindegy...mindenkinek ilyen szép időt Elenorral mi is hosszabb távokon ismerkedünk,megnézzük ki mire emlékszik...több kevesebb sikerrel!

Egy biztos nekem a hátsó teló beállítása nem fekszik,el kell tekergetni!

Punk-tum!

Dinó-nak Jó Búlást...én is átzörrenék amikor lehet!

Tornyival majd felveszem a contact-ot...legfeljebb becsatizom!

megvolt az első szimeringcsere...meg az átnézés,de még jó pár dolgot emlegetett a szervizes...húú nem lesz olcsó!

Már 6000-km óta le kellett volna szervizelni...kimaradt a 30000-res!

Az Gáz Peti?!

Gondolom igen...na sebaj akkor lerakom azt pihizik úgy is sok a munkám mostanság!

Tsüsz!

Tasla
Mutter küddtem neked pár mélecskét! Jobban fog így esni a vacsi az tuti!
Én se nem! Főzök..

Akkó jóvann akkó!
nem