Tarka bízz bennem zsír lesz, de 200 felett nem lehet h szép maradjin a hangja, csak kis mikrofonnal, de annak is le kell tesztelni h hol az ideális helye!Megoldjuk!
Tarka azé csak övatosan! Mutter tele pocakkal édes a cukor! Jóseggű Tasi mester velem minden zsír, figyelhetnél jobban is Nórikára!
Ma tudomásomra jutott h nagy eséllyel nem egy ember felelős a történtekért, így most igencsak paprikás vagyok és nyomozó hadműveletbe kezdtem, és a megtorló intézkedéseim sem lesznek barátiak.... Úgy érzem megérdemli mindegyik!
puszi!
egy olyan 15-20 percnyi kisfilm kéne
a szép hangja!
Ma tudomásomra jutott h nagy eséllyel nem egy ember felelős a történtekért, így most igencsak paprikás vagyok és nyomozó hadműveletbe kezdtem, és a megtorló intézkedéseim sem lesznek barátiak.... Úgy érzem megérdemli mindegyik!
Szia Tasi!
lassan leküldöm neked vágókám.
Mindenkinek minden Jót!
Kicsit lemaradtam,így csak foszlányokban tudom beazonosítani mi történt Dinó-val!
Oleg-ék azért menjenek?
Csak azért mert a sógornak van ismeretsége...vagy ismertsége?!
Na mindegy...mindenkinek ilyen szép időt Elenorral mi is hosszabb távokon ismerkedünk,megnézzük ki mire emlékszik...több kevesebb sikerrel!
Egy biztos nekem a hátsó teló beállítása nem fekszik,el kell tekergetni!
Punk-tum!
Dinó-nak Jó Búlást...én is átzörrenék amikor lehet!
Tornyival majd felveszem a contact-ot...legfeljebb becsatizom!
megvolt az első szimeringcsere...meg az átnézés,de még jó pár dolgot emlegetett a szervizes...húú nem lesz olcsó!
Már 6000-km óta le kellett volna szervizelni...kimaradt a 30000-res!
Az Gáz Peti?!
Gondolom igen...na sebaj akkor lerakom azt pihizik úgy is sok a munkám mostanság!
Tsüsz!
Tasla