Jól látod Mutter kezdek beleszarni azt h hol ki az ellenségem, és ha a csontjaim összeforrnak, vagy ha nem és valaki felsegít Pircsire akkor tutira ott leszek Villányban. Remélem mindenki megkapta a meghívót mailben a pénteki VIP buleera! Ja és az is tuti 100 h a május végi Mátrai összeröffenésen is jelen leszek, mint ahogy az összes idei TL talin!
A sok munka után végre ma kijutott a jóból, és egész délután motoroztunk. Találtunk egy jó minőségü, kanyargós , erdővel szegélyezett utat, nagyon jót mentünk.Egyszercsak odaértünk a rédicsi határátkelőhöz , ott hátraarc, és irány vissza.
Dinó!
Látom kezdesz a régi lenni, még a végén Petinek lesz igaza, és irány Vilány!Bizakodunk mielőbbi felépülésedben!
Mint tudjátok nem vagyok beteg, csak Forr a Dalom össze, azaz mivel h már nem akarok feküdni már baszottul jól vagyok, hamarosan kiderül mennyire bírom a mocizást, mert ilyen baszot jó időben tutkóra nem fogok bennt punnyadni főleg nem az ágyban!
Hali!
Dinó mi hamarabb gyógyulj mert menni akarok hozzád! :))
Ma kicsit rácsesztem! Szombathelyen voltunk motoros napokon és beneveztem egy hangszépségversenybe!De kudarcba fulladt!
Elfolyt a TLemből az összes víz! Meglazult egy bilincs és szétcsúszot a vízcső!
Hát ez az én szerencsém!
Pedig jópár emberkének tetszett a vas! Na de majd legközelebb és akko nyerek! :))
Jó éjt mindenkinek!
Örvendetes Dinó, hogy már irogatsz! Csak így tovább, gyorsan gyógyulj meg!
Ma egész nap a földet túrtuk, vagyis a munkagép+mi.Olyan szép lesz az udvar, hogy rá sem fogtok ismerni.
Elbontottuk az oda nemillő "bunkikat" , és szépítgetünk, végre olyan lesz, mint amilyet megálmodtunk...talán jövő hétvégére már kinéz valahogy, és annyi hely lesz, mint a tenger.
Ezért ma kimaradt a motorozás, majd talán holnapra el tudunk egy kicsit szabadulni.
Jó éjt mindenkinek!
bobinak szétugrott a ménes.
hol az az út?
A sok munka után végre ma kijutott a jóból, és egész délután motoroztunk. Találtunk egy jó minőségü, kanyargós , erdővel szegélyezett utat, nagyon jót mentünk.Egyszercsak odaértünk a rédicsi határátkelőhöz , ott hátraarc, és irány vissza.
Dinó!
Látom kezdesz a régi lenni, még a végén Petinek lesz igaza, és irány Vilány!Bizakodunk mielőbbi felépülésedben!
Dinó mi hamarabb gyógyulj mert menni akarok hozzád! :))
Ma kicsit rácsesztem! Szombathelyen voltunk motoros napokon és beneveztem egy hangszépségversenybe!De kudarcba fulladt!
Elfolyt a TLemből az összes víz! Meglazult egy bilincs és szétcsúszot a vízcső!
Hát ez az én szerencsém!
Pedig jópár emberkének tetszett a vas! Na de majd legközelebb és akko nyerek! :))
Jó éjt mindenkinek!
Örvendetes Dinó, hogy már irogatsz! Csak így tovább, gyorsan gyógyulj meg!
Ma egész nap a földet túrtuk, vagyis a munkagép+mi.Olyan szép lesz az udvar, hogy rá sem fogtok ismerni.
Elbontottuk az oda nemillő "bunkikat" , és szépítgetünk, végre olyan lesz, mint amilyet megálmodtunk...talán jövő hétvégére már kinéz valahogy, és annyi hely lesz, mint a tenger.
Ezért ma kimaradt a motorozás, majd talán holnapra el tudunk egy kicsit szabadulni.
Jó éjt mindenkinek!
De Dinó nem is lenne igazi ha minden ökör és gusztustalan dolgáról leszokna! Így szoktuk és szerettük meg.