Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi történt Bobival?
Flammolok gyorsan egyet ma 15 ször és támadok vissza közétek!
Jól látod Mutter kezdek beleszarni azt h hol ki az ellenségem, és ha a csontjaim összeforrnak, vagy ha nem és valaki felsegít Pircsire akkor tutira ott leszek Villányban. Remélem mindenki megkapta a meghívót mailben a pénteki VIP buleera! Ja és az is tuti 100 h a május végi Mátrai összeröffenésen is jelen leszek, mint ahogy az összes idei TL talin!
ja,jóvót.
bobinak szétugrott a ménes.
De legalább moccoltatok!
mi csak itt a környéken,pár műmájerrel a jobbak közül!
Rédics felé, valahol...zalalövő és Rédics között.Gyönyörű helyeken jártunk.
Ja és az a szép az egészben, hogy Zalalővö felé mentünk, és rédicsen kötöttünk ki, így leírtunk 1 jó kis karikát.
csaó!
hol az az út?
Sziasztok!

A sok munka után végre ma kijutott a jóból, és egész délután motoroztunk. Találtunk egy jó minőségü, kanyargós , erdővel szegélyezett utat, nagyon jót mentünk.Egyszercsak odaértünk a rédicsi határátkelőhöz , ott hátraarc, és irány vissza.

Dinó!
Látom kezdesz a régi lenni, még a végén Petinek lesz igaza, és irány Vilány!Bizakodunk mielőbbi felépülésedben!
íme
Petikém svmédia, ott sokkal többen vannak jelen!
Jah, és lassan él majd a weboldal, www.smf_tech.extra.hu
Azonnal izzítható a dolog, SV-clubnak spec ajánlatunk, nagyobb megrendelés esetén klublogóval, egyedi széria
Peti mennyire álltok a kameratartó projektel? Csak mert SV vonalon van egy új hely ahol megindíthatnám a reklám projektet, 4-5 tuti érdeklődő már van.
Te egy állat vagy
Mint tudjátok nem vagyok beteg, csak Forr a Dalom össze, azaz mivel h már nem akarok feküdni már baszottul jól vagyok, hamarosan kiderül mennyire bírom a mocizást, mert ilyen baszot jó időben tutkóra nem fogok bennt punnyadni főleg nem az ágyban!
Hali!
Dinó mi hamarabb gyógyulj mert menni akarok hozzád! :))
Ma kicsit rácsesztem! Szombathelyen voltunk motoros napokon és beneveztem egy hangszépségversenybe!De kudarcba fulladt!
Elfolyt a TLemből az összes víz! Meglazult egy bilincs és szétcsúszot a vízcső!
Hát ez az én szerencsém!
Pedig jópár emberkének tetszett a vas! Na de majd legközelebb és akko nyerek! :))
Jó éjt mindenkinek!
Jó estét!

Örvendetes Dinó, hogy már irogatsz! Csak így tovább, gyorsan gyógyulj meg!

Ma egész nap a földet túrtuk, vagyis a munkagép+mi.Olyan szép lesz az udvar, hogy rá sem fogtok ismerni.
Elbontottuk az oda nemillő "bunkikat" , és szépítgetünk, végre olyan lesz, mint amilyet megálmodtunk...talán jövő hétvégére már kinéz valahogy, és annyi hely lesz, mint a tenger.
Ezért ma kimaradt a motorozás, majd talán holnapra el tudunk egy kicsit szabadulni.
Jó éjt mindenkinek!
azt hamar "leadod" remélem.
Az arcom elég vastag már így is!
legalább vastagodsz picit.
Bázz egész nap csak zabálok, elvonási tünetetk ezek?
Nem volt egy egyszerű mutatvány az biztos!

De Dinó nem is lenne igazi ha minden ökör és gusztustalan dolgáról leszokna! Így szoktuk és szerettük meg.
ezt sajnos egész közelről élhettem át!